Zit je even krap en wil je geld verdienen? Dan kunnen wij jou helpen met deze ultieme handleiding om snel meer geld te verdienen! We hebben het hier natuurlijk niet over miljoenen, maar wel genoeg om aan jouw maandelijkse verplichtingen te kunnen voldoen of die zeurende schuldeiser te laten stoppen. De tips hieronder om geld te verdienen kunnen je eventueel rijk maken, mits je het goed aanpakt! Sommige tips zijn eenvoudiger dan andere, maar bijna allemaal hebben ze zeer weinig tot geen kapitaal nodig. Ze zijn bedoeld om jou door die moeilijke tijden heen te helpen.

Voor sommige van deze tips om wat extra geld te verdienen, moet je je op bepaalde locaties bevinden, terwijl andere onafhankelijk van een bepaalde locatie zijn. Maar uiteindelijk komt het erop neer dat je vindingrijk moet zijn. We hebben allemaal op een bepaald punt in ons leven weleens extra geld nodig, maar voor de persoon die zich wil inzetten, is echt alles mogelijk. Veel van deze baantjes hebben met de mindset te maken. Als het je aan geld ontbreekt, begint ook het denken over schaarste. De constante mindset van schaarste is negatief en denkt dat er nooit genoeg is van wat dan ook om rond van te komen. Als je merkt dat je zo denkt, doe dan alles wat in jouw vermogen ligt om de mindset van de schaarste om te zetten in de mindset van de overvloed.

Onze gedachten zijn ongelooflijk krachtig. We hebben meer dan 60.000 gedachten per dag, veel diep in ons onderbewustzijn en waarvan er ook vele worden herhaald. We moeten de beheerders van onze gedachten zijn. Als je merkt dat je negatief denkt, moet je jezelf daar echt uit halen. Als jij snel geld wilt verdienen, zit je financieel vaak op een moeilijke plek of ben je zelfs wanhopig om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar alles wat we hebben en alles wat we uiteindelijk worden, komt deels voort uit onze gedachten. Denk en je zult het ook worden. Selecteer en cultiveer de juiste gedachten als je een mooi en luxe leven wilt gaan leiden.

geld-verdienen-tips


1. 🥇 Verdien geld met betaalde enquêtes 🥇

marktonderzoekJe kunt met enquêtes met niet al te veel moeite snel geld mee verdienen. Bedrijven, die op zoek zijn naar de mening van consumenten over verschillende producten en diensten, stellen je in staat om met jouw mening geld te verdienen. Zo simpel is het. Dit omvat vaak het geven van je mening over of ervaring met een product.

Lifepoints – Hier zijn de vragenlijsten vrij kort en kan je ze dus snel invullen en uitbetaald te krijgen. Het is zelfs mogelijk om producten te ontvangen. Binnen een paar minuten kan je met je telefoon of computer registreren, dus dat is zeker het proberen waard! Ze geven ook cadeaubonnen weg van minimaal €75 tot €200! – Leeftijd 18+

GFK – Meld je in slechts 30 seconden aan en kies om uitbetaald te krijgen of ontvang cadeaubonnen. Opinieland heeft afgelopen jaar maar liefst €450.000 uitbetaald aan leden! – Leeftijd (16+)


2. Een passief inkomen met affiliate marketing

uber-rijden

Affiliate marketing geeft je 100% vrijheid. Geen eigen product nodig en geld verdienen wanneer je slaapt. Een 24 jarige MBO’er genaamd Jacko Meijaard vertelt je zijn geheim naar minimaal €7.500 per maand! Hij leert je d.m.v. een uitgebreide cursus hoe jij ook online je geld kan verdienen.

7500permaand


3. Verkoop producten via bol.com

bol.com-websiteHet grootste voordeel van producten verkopen op Bol.com is dat je helemaal géén eigen site nodig hebt! Je verkoopt namelijk alles door middel van een account op Bol.com zelf. Bol.com heeft al het vertrouwen van Nederlandse klanten die maandelijks miljoenen uitgeven. Het mooie is dat iedereen het kan, maar niet iedereen weet hoe het moet. Gelukkig kan je tegenwoordig zeker €10.000 per maand verdienen met de Bol Masterclass!


4. Gebruikte technologie op Marktplaats verkopen of doorverkopen

marktplaatsDe markt voor gebruikte elektronica is enorm. Je kunt Marktplaats gebruiken je oude iPhone of MacBook te verkopen. Je kunt voor dit soort elektronica best nog geld krijgen. Sommige mensen verdienen er zelfs aan om items te kopen en weer door te verkopen. Je kunt ook veel verschillende websites gebruiken om je gebruikte telefoon, ongeacht het merk op te verkopen. Dergelijke bedrijven hebben een compleet bedrijfsmodel gemaakt van het kopen en opknappen van gebruikte telefoons. Hoe dan ook, je kunt verwachten dat je redelijk snel wat geld kunt verdienen als je deze items in huis hebt liggen.


5. Voer voor NuCash.nl taken uit

nucashMet de NuCash app kun je allerlei verschillende opdrachtjes doen, waarvoor je eigenlijk de deur niet uit hoeft. Een deel van de app is gereserveerd voor online shopping met korting, maar daarnaast kun je ook geld verdienen met het ontvangen en het lezen van e-mails, het klikken op advertenties en het invullen van enquêtes.


6. Zet je naam op onroerend goed contracten

onroerend-goedAls je denkt dat dit lastig is, dan heb je het mis. Je kunt onroerend goed contacten tekenen zonder dat je ooit echt eigenaar van een pand wordt. Het enige dat je doet is voor een bedrijf een contract afsluiten en aan een geïnteresseerde partij verkopen. Dat is alles. Je kunt in de meeste gevallen met slechts een paar honderd euro beginnen te handelen in contracten. Er zijn bedrijven, die je ook kunnen leren hoe je dit kunt doen. Je kunt er snel wat geld mee verdienen, maar je kunt op de lange termijn ook grotere bedragen verdienen.


7. Probeer dingen op CafePress of Etsy te verkopen

etsyAls je digitale items kunt ontwerpen, kun je ze tegen een deel van de winst op een site als CafePress verkopen. Je kunt natuurlijk ook ontwerpsoftware gebruiken. Je kunt aangepaste logo’s, inspirerende uitspraken en andere actuele of trending ontwerpen, die aantrekkelijk zijn voor een grote groep mensen, maken. Je zou een ontwerper kunnen inhuren om je hierbij te helpen, maar je moet nog steeds natuurlijk wel zelf met de ideeën komen. Dit werkt het beste als je al ervaring hebt met het uitwerken van ontwerpen. Items worden op aanvraag geprint en geleverd. Je ontvangt eenvoudig een deel van de opbrengst. Op dezelfde manier kun je ook items op Etsy verkopen.


8. Ga op een golfbaan werken

golfenEen goede parttimebaan voor golfliefhebbers is een baantje als caddie of ballenjongen bij de plaatselijke golfbaan. De dagen kunnen soms lang zijn, maar je kunt geweldige fooien krijgen.

 


9. Beantwoord vragen op JustAnswer

just-answerJustAnswer (en verschillende andere sites) stellen artsen, advocaten, ingenieurs en anderen met kennis over een bepaald onderwerp in staat om een klein inkomen te verdienen door alleen vragen te beantwoorden van mensen, die anders een fors bedrag voor die antwoorden zouden moeten betalen. Dit platform is een geweldige bron voor mensen. Het is ook lucratief want je verdient snel wat geld. Verwacht geen enorme bedragen, maar je kunt hier als je krap zit wel wat verdienen.


10. Maak gigs aan op Fiverr

fiverrWat voor soort dienst je ook aanbiedt, je kunt het waarschijnlijk op Fiverr aanbieden. Dit is geweldig voor digitale diensten zoals grafisch ontwerp, webdesign, het maken van korte audio- of videoclips, bewerkingsservices, schrijven, enzovoort. Fiverr is verder gegaan dan alleen het model van € 5 per gig. Fiverr Pro laat het beste talent dat er op zijn platform te vinden is samenwerken. Afhankelijk van je vaardigheden kun je hier behoorlijk wat verdienen.


11. Laat honden uit

honden-uitlatenEr zijn netwerken die zijn gewijd aan hondeneigenaren in contact brengen met hondenuitlaters. Hondjeuitlaten.nl is het grootste netwerk van Nederland als het gaat om het uitwisselen van nummers van hondenuitlaters met hondenbezitters. Natuurlijk kun je ook de social media gebruiken of gewoon bij de buren aankloppen om reclame te maken voor jouw diensten. Als je een beetje je best doet, kun je goede beoordelingen krijgen. Dat zal je helpen om in de toekomst geld te verdienen als je het hard nodig hebt.


12. Pas op

care.comJe kunt, als je snel wat geld wilt verdienen, gaan oppassen. Ouders hebben overal ter wereld altijd behoefte aan oppasdiensten. Websites zoals Care.com brengt ouders met oppassers in contact. Het bedrijf doet alle achtergrondcontroles en regelt alles om de ouders op hun gemak te stellen. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks een beroep doen op mensen in jouw persoonlijke netwerk, maar als je graag terugkerende inkomsten wilt genereren, moet je je aanmelden op een site voor ouders die op zoek zijn naar kinderopvang. Geld bijverdienen was nog nooit zo makkelijk geweest!


13. Verkoop je foto’s

shutterstockHeb je oog voor fotografie? Natuurlijk moet je hier goed in zijn om er echt geld mee te kunnen verdienen, maar als je dat ook bent, kun je foto’s verkopen op ShutterStock of PicturePresent (samen met vele anderen sites) om zo een passief inkomen te genereren met het werk waar je misschien erg gepassioneerd over bent. Als je sneller geld wilt verdienen met het maken van foto’s, kun je ook op zoek gaan naar mensen die fotografen nodig hebben om hun huwelijk, verloving, een verjaardag van een kind of een ander evenement vast te leggen. Je hebt een goede camera en wat ervaring nodig, maar je kunt op deze manier, ongeacht waar je woont, zeker een inkomen verdienen.


14. Word een personal trainer

personal-trainerAls je verstand hebt van fitness, zou je een personal trainer kunnen worden. Mensen betalen flink geld voor personal trainers omdat ze zo iemand nodig hebben om hen op het goede spoor te houden en hun doelen te bereiken. Je kunt ze helpen en er tegelijkertijd zelf financieel op vooruitgaan. Als je kennis hebt over voeding, kun je mensen ook helpen met het plannen van maaltijden, enzovoort. Je kunt klanten in je plaatselijke sportschool zoeken maar, afhankelijk van waar je woont, heb je mogelijk wel enige certificering nodig (om nog maar te zwijgen over de goedkeuring van de sportschool).


15. Geef bijles

bijlesOuders zijn altijd bereid om te investeren in de toekomst van hun kinderen. Als je veel kennis hebt over vakken zoals wiskunde, geschiedenis of computers kun je tegen betaling bijles geven. Indeed.nl biedt mogelijkheden voor het begeleiden van studenten bij jou in de buurt. Je kunt kiezen voor één van deze platforms of gewoon je klanten via jouw persoonlijke netwerk of de social media vinden.


16. Adverteer voor bedrijven op je auto

auto-advertentiePlatforms zoals Cashcar brengen merken en bedrijven met chauffeurs in contact. Het proces is eenvoudig. Als je ermee akkoord gaat om van je auto een zwervend reclamebord te maken, kun je daar geld voor krijgen. Als je in aanmerking komt, kun je een vast maandelijks bedrag verdienen door met een advertentie op je auto rond te rijden. Je hoeft hiervoor niets te betalen, maar je hebt wel een geldig rijbewijs en een vrij nieuwe auto nodig. Je moet ook voldoende met de auto rijden om de moeite waard te zijn voor merken die je voor jouw diensten betalen. Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je inkomsten genereren.


17. Help mensen met tuinieren

tuinierenAls tuinman kan je snel wat geld bijverdienen. Er zijn tal van opties: je kunt grasmaaien en onkruid wieden, maar je kunt ook tuinen aanleggen of opnieuw inrichten. Als je een paar tuinen hebt gedaan, zal het al snel de buurt rondgaan. Het zal zeker de moeite waard zijn en als student is dit een ideale manier om geld te verdienen!


18. Ga schoonmaken

schoonmakenEr is een verscheidenheid aan online platforms, zoals Helpling die je hiervoor kunt gebruiken of je kunt gewoon in de buurt reclame maken of een berichtje op de social media plaatsen. Hoe dan ook, dit is een geweldige manier om € 20 per uur of meer te verdienen aan een taak waar vaak veel vraag naar is. Je zou er, als je er goed in bent, best een goed inkomen mee kunnen verdienen. Geld verdienen in 1 uur is hierbij dus zeker mogelijk.


19. Word thuisorganisator

thuis-organisatorJe kunt gemakkelijk de huizen van mensen organiseren of op orde brengen. Hier is sinds het debuut van de hitreeks Tidying Up with Marie Kondo echt veel vraag naar. Als je zelf een net en georganiseerd persoon bent en goed bent in het ordenen van ruimtes, waarom zou je je diensten dan niet aanbieden aan mensen om je heen en wat extra geld verdienen? Je zult versteld staan hoeveel mensen hier behoefte aan hebben. Nogmaals, een site als Care.com helpt ook om de organisatoren in contact te brengen met mensen, die op zoek zijn naar dit soort diensten. Het is aan jou of je voor een professioneel bedrijf wilt werken of voor mensen die zich al in je persoonlijke of zakelijke netwerk bevinden.


20. Reinig tapijten

tapijten-reinigenHuur bij de plaatselijke bouwmarkt een tapijtreinigingsmachine of koop er een als je denkt dat je hier genoeg geld mee kunt verdienen. Je zult waarschijnlijk merken dat veel mensen naar deze dienst op zoek zijn, maar niet weten waar ze iemand kunnen vinden. Je kunt de tapijten bij de eigenaar thuis reinigen of ze met stoom laten reinigen. Dit hangt af van hoe vuil de tapijten zijn en wat jouw band met de eigenaren is.


21. Geef bloed

bloed-gevenJe kunt, afhankelijk van of je bloedgroep zeldzaam is of vaak voorkomt, ongeveer € 20 tot € 50 per bloeddonatie verdienen. Je kunt ook plasma doneren. Verschillende staten hebben verschillende minimumvereisten, die moeten worden betaald wanneer mensen plasma doneren. Plasmadonaties helpen mensen, die vechten tegen leukemie en andere immuunziekten. Dit is een beetje ingewikkelder dan bloed doneren en je krijgt niet eens veel meer dan met bloed doneren.


22. Versier huizen voor de feestdagen

huis-decoratieOf het nu Nieuwjaar, Kerst, Pasen of een andere feestdag is, je kunt betaald krijgen om huizen te versieren. Dit kan inhouden dat je binnen of buiten lichtjes ophangt, bomen decoreert of tafels versiert. Gebruik het internet en de social media om klanten te vinden of maak reclame bij vrienden en familie. Er zijn veel opties als het gaat om het uitvoeren van speciale taken zoals deze.


23. Neem deel aan medische onderzoeken

medisch-onderzoekAls je niet bang bent voor ziekenhuizen, overweeg dan om deelnemer te worden aan medische onderzoeken of aan onderzoeken die geneesmiddelen ontwikkelen. Bedrijven betalen een aanzienlijk bedrag aan deelnemers. Je moet de bedrijven vinden die mediale onderzoeken uitvoeren en bijwerkingen verwachten. Als je daarmee kunt leven, kun je zeker snel geld verdienen.


24. Verhuur een kamer op AirBnB

airbnb AirBnB kan een geweldig platform zijn voor het verhuren van een logeerkamer. Je kunt hiermee, vooral als je op een toeristische bestemming woont, flink geld verdienen. Als je buren het niet erg vinden, is dit zeker een optie. Je kunt zelf bij vrienden en familie verblijven en als je echt wanhopig bent, kun je ook je hele huis verhuren.


25. Maak kleine gigs aan op Mechanical Turk

amazon-mechanical-turkMechanical Turk is een platform van Amazon waar je kleine klussen kunt aanbieden, waar je dan voor betaald krijgt. Maar verwacht hier niet te veel van. Deze klussen zijn echt ‘micro’ en variëren van een van een paar cent tot hooguit een paar euro. Maar als je meerdere gigs hebt, kan het toch nog oplopen. Je hebt geen serieuze kwalificatie nodig om dit te kunnen doen. Meestal houdt dit in dat je op links klikt, enquêtes afneemt, een mening geeft, lichte categorisatie uitvoert of andere human intelligence-taken uitvoert (HIT’s zoals ze het graag noemen).


7500permaand


26. Verkoop je vintage kleding in een tweedehandswinkel

vintage-kledingJe zult waarschijnlijk niet de hoofdprijs krijgen maar het is geld, dus als je omhoog zit, waarom niet – vooral als je die kleding niet meer draagt. Je kunt het beste zwangerschapskleding, oude kinderkleding of kleding die je al jaren niet meer hebt gedragen verkopen.


27. Open een cash-bonus betaalrekening

creditcardNeem contact op met de bank bij jou in de buurt om te bekijken of ze cash-bonussen weggeven voor het openen van rekeningen. Banken hebben dit soort promoties meestal wel lopen, dus pak je kans en verdien snel wat geld. Het zal de bank niet deren en jij kunt snel € 50 of € 100 – misschien zelfs meer – verdienen als je dat hard nodig hebt. Mogelijk moet je wel een minimale hoeveelheid geld storten om in aanmerking te kunnen komen voor het openen van dergelijke rekeningen (maar niet altijd).


28. Sluit een kleine lening af

geld-briefjes-500Je kunt een kleine zakelijke lening (heel klein) of een zeer kleine persoonlijke lening afsluiten. Afhankelijk van je krediet, je financiële situatie en wat voor werk je doet, kun je op deze manier tot een paar duizend euro verdienen. Er zijn veel platforms, die deze kleine microleningen aanbieden. Je moet ze natuurlijk wel weer terugbetalen, maar het kan helpen als je in de problemen zit.


29. Geef webinars

webinarOké, het klinkt best lastig maar geloof me webinars zijn één van de beste manieren om online geld te verdienen. Het is heel betrouwbaar en je spreekt tot een zeer betrokken publiek. Als je jezelf en wat je te bieden hebt correct positioneert, kun je in zeer korte tijd online veel geld verdienen. GoToMeeting is veruit het grootste platform. Het vergt enige oefening, maar je profiteert er snel van.


30. Was auto’s

auto-wassenMensen willen altijd hun auto laten wassen of laten poetsen. Je zou dit op locatie bij de klant kunnen doen of je kunt het ook bij jou aan huis doen. Neem contact op met mensen die je kent of maak wat flyers en stop die in de brievenbus bij de buren. Als je het serieus wilt aanpakken maak je een website van één pagina of deel je visitekaartjes uit. Je kunt hier snel geld mee verdienen.


31. Bied wandeltochten aan op Viator

wandeltoch-instructeurAls je in een land woont waar veel toeristen komen, kun je overwegen om op Viator, één van de grootste platforms voor touroperators ter wereld, wandeltochten aan te bieden. Je moet echt hard werken om een goede reputatie te krijgen. Om klanten te vinden, bied je gratis rondleidingen aan en dan vraag je aan het einde om een tip. Hoe beter je bent, hoe groter de tip zal zijn. Mensen houden ervan om dingen gratis te krijgen, maar voelen zich uiteindelijk wel verplicht om er iets voor terug te geven. Daarom laten supermarkten je altijd eten proeven. Ze weten dat als je het lekker vindt, je het ook zult kopen.


32. Breng je waardevolle spullen naar de bank van lening

zilveren-juwelenAls je financieel echt krapjes zit, maar er komt binnenkort wel geld aan kun je iets van waarde in onderpand brengen bij een bank om er zo contant een lening voor te krijgen. Natuurlijk moet je de lening wel met rente terugbetalen en dan pas kun je je items ook weer terugkrijgen. Als je het niet op tijd terugbetaalt, verlies je het item. Als het echt iets is dat veel speciale waarde voor je heeft, doe het dan niet. Maar als het iets is dat je eventueel best kunt missen, kun je het zeker overwegen. Zeker als je in een moeilijke situatie zit.


33. Word een geheime shopper

geheime-shopperAls je een goed geheugen hebt, oog hebt voor details en kunt rapporteren over wat je ziet en ervaart, dan is het verdienen van geld als een geheime shopper een makkie voor jou. Een geheime shopper worden, is net zo eenvoudig als je registreren bij een bedrijf dat die service biedt. Je gaat dan vervolgens undercover naar verschillende winkels en je moet dan je ervaring als klant melden. Je wordt betaald voor je inzicht en terwijl je bezig bent, kun je genieten van enkele gratis maaltijden, gratis reisjes en gratis producten. Je verdient niet alleen geld en extra’s, maar helpt ook om de toon te zetten voor hoe echte klanten moeten worden behandeld. Vind vacatures op Mobeeapp.


34. Krijg betaald om te luisteren

muziek-luisterenMusicxray is een platform voor zangers/songwriters om hun liedjes te laten horen en geld te verdienen door naar muziek te luisteren. Het is een website die kunstenaars in contact brengt met mensen die op zoek zijn naar talent. Deze artiesten betalen een bepaalde vergoeding om hun muziek te promoten en een fans op te bouwen door hun liedjes naar de portal te sturen en volgers te genereren. Gebruikers kunnen zich aanmelden als fans om naar muziek van hun keuze te luisteren. Deze gebruikers of fans worden vervolgens door de website betaald om naar muziek van dergelijke amateur-artiesten te luisteren. De opnames zijn meestal slechts 30 seconden lang. Musicxray betaalt zijn gebruikers alleen via PayPal. Ze betalen hun gebruikers minstens 10 cent per nummer. De minimale drempel voor een uitbetaling is € 20. Online geld verdienen was nog nooit zo makkelijk geweest!


35. Word parttime verhuizer

verhuizerDeze optie is meer geschikt voor mannen, maar vrouwen kunnen natuurlijk wel de breekbare dingen verplaatsen en misschien schoonmaken. Het verhuizen gebeurt meestal op aanvraag en je kunt jezelf inplannen op een tijd die jou het beste uitkomt. Bij veel verhuisbedrijven kun je tegen betaling een account aanmaken, je diensten, tarieven, werktijden etc. vermelden en dan kunnen mensen je voor de klus inhuren.


36. Test websites uit voor geld

website-testenVeel grote bedrijven zoeken naar feedback over de bruikbaarheid van hun websites en jij kunt daarvoor betaald worden. Je kunt ongeveer 10 cent verdienen voor een opdracht die minder dan een minuut tijd in beslag neemt, tot € 10 – € 15 als het gaat om grotere vragenlijsten, die meer tijd in beslag zullen nemen. In ieder geval is hierbij geld verdienen in 1 uur zeker mogelijk!

Bij UserTesting kun je een account aanmaken en contant geld gaan verdienen. Alle betalingen worden doorgaans aan het einde van de maand of wanneer je een bepaald bedrag hebt verdiend via PayPal gedaan. Je kunt je bij de volgende bedrijven aanmelden:

 • WhatUsersDo – betalen € 8 (of meer) per test. Testen duren ongeveer 15-20 minuten (je hebt een Mac of een pc + microfoon nodig).
 • Enroll – betaalt om websites te testen voordat ze worden gepubliceerd. Verdiensten verschillen.
 • Userfeel – dit bedrijf betaalt ongeveer € 10 per test.
 • Analysia – de testen duren ongeveer 15 minuten en je krijgt € 10 per test.
 • TryMyUI – de testen duren ongeveer 15-20 minuten en je krijgt € 10 per test.

37. Verdien geld door te tweeten

tweetenAls je een relatief groot aantal volgers op Twitter hebt, kun je ergens tussen de € 0,50 en € 20 krijgen voor het tweeten van gesponsorde tweets en content aan je publiek. Hoeveel je verdient is afhankelijk van het aantal volgers dat je hebt en enkele andere factoren, bijvoorbeeld de leeftijd van je account. Je kunt geld verdienen met SponsoredTweets, PaidPerTweet en enkele andere diensten. Een geweldige manier om online geld te verdienen!


38. Voer gegevens in

gegevens-invoerenDit kan het kopiëren en het plakken van content, tekstbewerking, het invoeren van data, vertalingen en het invoeren van gegevens over personeel omvatten. Je kunt een paar uur per dag werken en tegen het einde van de maand zul je dan een mooi bedrag uitbetaald krijgen. Uiteraard hangt de totale uitbetaling af van hoe snel/goed je bent. Meld je aan bij ClickWorker en verdien snel met wat extra geld met thuiswerk.


39. Verspreid folders

foldersHet klinkt een beetje saai, maar sommige bedrijven kunnen je veel geld bieden voor het uitdelen van promotiemateriaal of het langsbrengen van folders. Als je bijvoorbeeld in het weekend 4-5 uur werkt, kun je ergens tussen de € 40 – € 60 per 1.000 verspreide folders verdienen. Je kunt hiermee dus veel geld in korte tijd verdienen!


40. Word een online taalleraar

online-taalleraarWist je dat er in Azië veel vraag is naar mensen die anderen Engels kunnen leren? Op sites zoals Italki.com kunnen leraren hun tarieven en diensten plaatsen, lessen inplannen en je voorzien van materiaal. Je kunt € 15 – 20 per uur verdienen. Als Engels niet je moedertaal is, geen zorgen, italiki nodigt ook mensen met Nederlands als moedertaal uit om lid te worden. Je moet een gedetailleerd aanvraagformulier invullen, het laten goedkeuren en daarna een professioneel ogend profiel aanmaken. Je moet ook een geschikt schema voor je verschillende lessen en de prijs die je vraagt online zetten. De site zorgt voor de rest.


41. Krijg betaald om op het internet te zoeken

computeren-hondGeld verdienen met thuiswerk is door het internet nog nooit zo makkelijk geweest. Zoombucks.com betaalt je om hun online interface te gebruiken om op het internet te zoeken. Om in aanmerking te komen, moet je bereid zijn om hun zoekbalk te downloaden en voor dagelijks internetgebruik te gebruiken. Het enige is, dat je voor dit ‘gebruik’ misschien in cadeaubonnen in plaats van in contanten wordt uitbetaald. Als je die cadeaubonnen kunt gebruiken voor de aankoop van items die je toch moet kopen – zoals boodschappen of benzine, kan online zoeken een lucratieve manier zijn om je vrije tijd mee door te brengen.


42. Test zoekmachines

google-logoBeoordelaars van zoekmachines gebruiken veelgebruikte zoekmachines om eventuele bugs of fouten op te sporen. Je verdient misschien niet veel, maar je kunt dit werk in je vrije tijd en vanuit het comfort van je eigen huis doen. Ga voor meer informatie naar Appen Butler Hill.


43. Koop en verkoop domeinnamen

domein-verkopenAls je goed bent in het vinden van populaire maar nog niet ontdekte domeinnamen, kun je wat geld verdienen door websites te kopen en ze dan weer door te verkopen. Zie het als een handel in digitale onroerend goed speculatie. Domeinen zijn op GoDaddy.com voor slechts € 2,99 per jaar beschikbaar, maar worden soms tegen veel hogere prijzen doorverkocht. Volgens Business Insider heeft de site MM.com in 2014 voor € 1,2 miljoen euro verkocht. Zodra je de perfecte domeinnaam hebt gevonden om door te verkopen, kun je het ook voor een vast bedrag op Flippa.com verkopen.


44. Verdien geld met YouTube

youtubeGeld verdienen met youtube is tegenwoordig een echte business. Mensen die ervan houden om in de schijnwerpers te staan en hun leven online te delen, moeten overwegen om hun eigen YouTube-kanaal te beginnen. Als je geïnteresseerd bent en als je iets te vertellen hebt dat interessant is, kun je het platform gebruiken om aangesloten producten op de markt te brengen, producten die je zelf maakt te verkopen of om advertentie-inkomsten voor je informele tutorials of onderhoudende video’s te ontvangen. Zodra het balletje eenmaal gaat rollen, biedt YouTube een partnerprogramma waarmee je nog meer inkomsten met jouw bedrijf kunt genereren.


45. Word een virtuele assistent

virtuele-assistentVirtuele assistenten bieden een breed scala aan diensten voor hun klanten, die allemaal online kunnen worden voltooid. Afhankelijk van wat er is afgesproken, kunnen ze e-mails openen en beantwoorden, online werk- of blogberichten maken en plaatsen, modelbrieven en voorstellen schrijven of gegevens invoeren. Je kunt op sites zoals UpWork.com zoeken naar functies zoals een virtuele assistent.


46. Ga online als tolk of vertaler aan het werk

vertalerWil je extra geld verdienen naast je fulltime baan en spreek je een vreemde taal? Dan is het logisch om online werk te zoeken als tolk of vertaler. Afhankelijk van jouw individuele vaardigheden, zou je bijvoorbeeld blogposts of e-books kunnen vertalen, opgenomen lessen of toespraken voor klanten kunnen vertalen en uitwerken of zelfs live via Skype of een andere online-videoservice kunnen tolken. En, dankzij het toegenomen gebruik van vreemde talen in de Verenigde Staten, kan dit baantje echt zijn vruchten afwerpen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, zal de werkgelegenheid voor tolken en vertalers tot 2026 landelijk naar verwachting met 17% toenemen. Het is niet voor niets een geniale manier om online geld te verdienen.


47. Beheer de social media voor bedrijven

social-media-kleding-kopenAls je goed overweg kunt met de social media, kun je mogelijk worden betaald om verschillende platforms voor anderen te beheren. Veel bedrijven zijn te druk met hun dagelijkse activiteiten om ook nog eens hun Facebook-, Twitter- en Pinterest-account bij te houden – en betalen iemand met de kennis en tijd graag om dit voor hen te doen. Vraag bedrijven bij jou in de buurt of ze iemand nodig hebben of neem een kijkje op Problogger.


48. Werk op afstand voor een callcenter

callcenter-werkneemsterOmdat het voor veel callcenterbanen niet uitmaakt waar je woont, kun je met dit werk op een gemakkelijke manier wat geld vanuit huis verdienen. Tientallen sites, waaronder Freelancer.nl tonen vacatures voor callcentervertegenwoordigers. Ondertussen zou je ook vacatures van bedrijven bij jou in de buurt moeten bekijken omdat je zo je kansen op het vinden van een baan vergroot.


49. Verhuur je auto

auto-verhurenAls je je auto niet dagelijks gebruikt, kun je overwegen om hem te verhuren zodat je makkelijk geld kunt verdienen. Om wat extra geld te verdienen, kun je je gemakkelijk op Mywheels.nl verhuren. Dit is geen illegale manier om geld te verdienen en kan gewoon opgegeven worden bij de belastingdienst.

 


50. Ga aan de slag als proofreader

proef-lezenAllerlei bedrijven huren voordat ze hun content plaatsen professionele proofreaders in om het op fouten te laten controleren. Als je goed bent met taal is dit de ideale baan, omdat je vanuit huis kunt werken op voorwaarde dat je een goede computer en een internetverbinding hebt. Geld verdienen op het internet is dus echt mogelijk!


7500permaand


51. Organiseer een rommelmarkt

rommelmarktAls je een tuin of garage hebt en veel items hebt om te verkopen, kun je morgen al een rommelmarkt houden. Door te adverteren op lokale Facebook-pagina’s, hoef je de betaalde krantenadvertenties niet te gebruiken en kun je alle winst voor jezelf houden. Als je geen tijd hebt om alles te prijzen, probeer dan aan klanten te vragen om een ‘bod uit te brengen’ of groepeer vergelijkbare items op tafels met een vaste prijs (bijvoorbeeld alles op deze tafel is € 5).


52. Recycleer schroot

recycle-metaalVerschillende soorten schroot kunnen voor contant geld naar schroothopen in het hele land worden gebracht zodat het kan worden gerecycleerd. Hoeveel je verdient, hangt sterk af van waar je woont. Metalen, die gewoonlijk worden verhandeld voor contanten, zijn aluminium, koper, messing en staal.


53. Verhuur een parkeerplaats

parkeerplaatsAls je in de binnenstad woont en parkeerruimte over hebt, kunt je je parkeerplaats mogelijk verhuren om zo snel wat extra bij te verdienen. Adverteer eenvoudig online voor je parkeerplaats en vermeld vooral ook details zoals de locatie of de plek wel of niet overdekt is en wat de kosten per uur, per week of per maand zijn. Als je wilt, kun je zelfs een site zoals Just Park of de Spot-app downloaden om zo nog meer potentiële klanten te kunnen bereiken.


54. Zoek een huisgenoot

huisgenootAls je een logeerkamer in je huis of appartement hebt, is het zoeken naar een huisgenoot een gemakkelijke manier om snel geld te verdienen. Ze kunnen je niet alleen helpen om de huur te betalen, maar ze kunnen je ook helpen met andere rekeningen, zoals de kosten voor energie, de kabel en het internet.


55. Zet een stand langs de weg op

groenten-standAfhankelijk van waar je woont, kun je door het opzetten van een stand langs de weg best wat geld verdienen. Als je bijvoorbeeld in de buurt van een vakantiegebied woont, kun je flesjes water of ijs verkopen. Fruit verkopen en sapjes maken, is ook een slim idee als je in een drukbezocht gebied gaat staan.


56. Meld je aan voor onderzoeken naar klinische geneesmiddelen

klinisch-onderzoek-patientJe aanmelden voor onderzoeken naar klinische geneesmiddelen is voor mensen een ongebruikelijke manier om wat extra geld te verdienen, maar het werkt echt. Op ClinicalTrials.gov kun je verschillende mogelijkheden voor klinische onderzoeken in jouw regio verkennen. Zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest, vragen stelt en de risico’s goed begrijpt.


57. Ga grasmaaien of sneeuwscheppen

tuin-opruimenAls je het niet erg vindt om in de winter buiten bezig te zijn, kun je gaan sneeuwscheppen of grasmaaien en met de aanschaf van het juiste gereedschap kun je makkelijk je eigen bedrijf starten en snel geld verdienen. Je kunt contact opnemen met mensen in de buurt of je kunt middels mond-tot-mondreclame, flyers of online prikborden je diensten aanbieden.


58. Speur naar koopjes die je kunt doorverkopen

antiekBen je dol op antiek of heb je een neus voor het vinden van waardevolle spullen op rommelmarkten of in kringloopwinkels? Als dat zo is, is het misschien tijd om te overwegen om items of antiek op te sporen om het dan met winst door te verkopen. Hoewel je behoorlijk wat tijd moet spenderen aan het zoeken naar spulletjes en wat geld moet hebben om het te kunnen kopen, kun je als je verstand van zaken hebt wel gemakkelijk winst maken.


59. Zoek een parttime baan

oberAls je echt geen geld meer hebt, is het misschien tijd om een parttime baan te zoeken. Gelukkig zijn winkels en restaurants bijna altijd op zoek naar werknemers, die in het weekend, ‘s avonds en op feestdagen willen werken.

 


60. Zoek seizoenswerk

badmeesterAfhankelijk van het seizoen zijn er bedrijven bij jou in de buurt, die mogelijk parttime wel iemand nodig hebben. Dit geldt met name tijdens de winter, wanneer winkels afhankelijk zijn van seizoenarbeiders om bijvoorbeeld de drukte van de feestdagen door te komen. En tijdens de zomer variëren tijdelijke werkmogelijkheden van werken op het land tot badmeesters en werk als caddie op de golfbaan.


61. Verdien geld met een hobby

fotograafTerwijl sommige hobby’s echt geld kosten, kunnen andere hobby’s juist worden omgezet in een winstgevende onderneming. Uiteindelijk hangt het af van wat je hobby is en hoe getalenteerd je bent. Je zou je liefde voor fotografie bijvoorbeeld kunnen gebruiken om parttime familieportretten en trouwfoto’s te maken of afdrukken op Etsy of op kunstbeurzen te verkopen.


62. Vraag om een loonsverhoging

vergaderingAls je niet tevreden bent met het salaris dat je krijgt, is om een loonsverhoging vragen een manier om je bankrekening wat voller te maken. De meeste werkgevers houden eens per jaar een evaluatie met hun werknemers, wat het perfecte moment zou kunnen zijn om een hoger salaris of bijvoorbeeld een andere vergoeding of meer reiskosten te vragen. Als je werkgever deze mogelijkheid niet biedt, is het misschien tijd om op zoek te gaan naar iets anders.


63. Vraag op je werk of je kunt overwerken

werken-achter-de-barHeb je een drukke baan? Laat je baas weten dat je geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om over te werken. Ondertussen kan het ook verstandig zijn om collega’s te laten weten dat je bereid bent extra diensten te draaien of diensten van hun over te nemen.


64. Begin een bed and breakfast

bed-en-breakfastAls je in een populair vakantieoord woont of een historisch pand bezit, is een B&B wellicht de perfecte manier om geld mee te verdienen. Je kunt niet alleen thuis werken maar je kunt ook profiteren van een aantal belastingvoordelen, maar dan moet je de verdiensten wel eerlijk opgeven. Zwart geld verdienen is namelijk verboden.


65. Start een klein bedrijf

onderneemsterBen je handig in iets waarmee je geld kunt verdienen? Als je weet hoe je gras moet maaien, een kamer moet schilderen of taarten moet bakken, is het starten van een eigen bedrijf een geweldige manier om snel geld mee te verdienen. Afhankelijk van het soort bedrijf, zou je het zelfs in je vrije tijd kunnen doen.


66. Creëer een passief inkomen

louis-vuitton-geldAls je geld hebt gespaard, kun je dit gebruiken als belegging om een passief inkomen mee te genereren. Er zijn veel manieren om een passief inkomen te kunnen creëren. De gemakkelijkste manier om geld te verdienen is om een spaarrekening met een hoge rente te openen, die een veel hoger rendement biedt dan een normale spaarrekening. Beleggen in aandelen kan je ook een passief inkomen opleveren, maar vereist vooraf wel wat onderzoek en een strikte monitoring van je portefeuille. Op een gegeven moment als alles goed loopt is het bijna gratis geld verdienen!


67. Ontwerp websites

website-ontwerpenWeb ontwerpers kunnen gemiddeld € 49.000 per jaar verdienen. Het is als je voor jezelf werkt moeilijk om op dat punt te komen, maar er zijn veel sites die je kunnen helpen om je klantenkring op te bouwen.

 


68. Maak podcasts

podcastWanneer je podcasts maakt, kun je deze verkopen of gebruiken als advertentieplatform. Probeer hoe dan ook een interessante en/of nuttige serie podcasts aan te bieden. Je kunt op verschillende manieren geld verdienen en reclame is de meest voorkomende. Als je eenmaal een behoorlijk aantal luisteraars hebt verzameld, kun je adverteerders aantrekken die betalen om in je podcast te worden genoemd. De advertenties in de podcast worden meestal direct voorgelezen door de gastheer.


69. Maak cursussen en verkoop deze

cursusBen je een autodidactische programmeur met een talent voor het vereenvoudigen van instructies? Je zou er een onlinecursus over kunnen maken. Misschien ben je wel een expert in finger-picking technieken op de akoestische gitaar; ook daar kun je een cursus over maken. Als je goed kunt uitleggen waar je je in hebt gespecialiseerd, willen mensen graag je van leren en met Udemy kun je online cursussen maken en hosten. Er is geen masterdiploma vereist.


70. Meld je aan als online proefjurylid

jurylidEen onechte of surrogaat jury beoordeelt bewijsmateriaal en neemt een beslissing om advocaten te helpen om zich voor te bereiden op echte zaken. Het enige is, dat je meestal een volledige dag opgesloten zit in een conferentieruimte van een hotel.


71. Publiceer een boek

boekenDe wereld van de uitgeverij is veranderd. Van een schrijver wordt er meer dan ooit iets verwacht en tegenwoordig moet de schrijver de boeken ook zelf publiceren. Dat betekent dat het werk er niet opzit als het manuscript naar de persen (of inDesign) is gestuurd. Iemand moet het promoten op de social media en/of op beurzen en er moeten ook solide boekrecensies verschijnen.


72. Word een copywriter of een redacteur

werk-ontbijtContentsites huren freelancers in om artikelen te schrijven en te bewerken. Je moet wel snel doorwerken om geld te kunnen verdienen op deze sites, omdat je minder dan 3 cent per woord zult verdienen. Maar ze zijn geweldig voor beginnende freelancers om wat geld te verdienen met schrijven.


73. Schrijf blogs

bloggerBlogs betalen meestal meer dan contentsites. Veel blogs betalen € 50 per post, maar veel andere schrijvers proberen ook die opdrachten te krijgen. Gewoonlijk zijn blogs niet voor grote bedrijven en kunnen bloggers zich geen Indeed-vermeldingen veroorloven, dus is het even zoeken om betalende opdrachten te kunnen vinden. Geld verdienen met bloggen is tegenwoordig een echte full-time baan!


74. Word een affiliate marketeer

affiliate-marketeerAffiliate marketing is in theorie eenvoudig: schrijf e-mails, blogartikelen of opmerkingen die links bevatten naar gesponsorde producten en wanneer mensen jouw gecodeerde link gebruiken om iets te bezoeken en te kopen, krijg jij een commissie.


75. Schrijf slogans

sloganVerschillende websites betalen je om slogans voor bedrijven te schrijven. Sommigen betalen contant voor elke slogan, terwijl andere sites wedstrijden organiseren waarmee je als je wint veel geld kunt verdienen.

 


7500permaand


76. Krijg betaald om wenskaarten te schrijven

wenskaartSommige van de hoogste pay-per-word tarieven voor schrijvers vind je in de wenskaartindustrie. Het schrijven van teksten voor op wenskaarten kan je voor slechts vijf of tien woorden honderden euro’s opleveren. Maar de teksten moeten wel grappig, slim of uniek zijn. Ze moeten echt origineel zijn, want anders zul je er niet veel aan verdienen.


77. Doe mee aan schrijfwedstrijden

schrijvenVeel schrijfwedstrijden betalen contant uit. Sommigen betalen meer dan € 1.000 voor de eerste plaats en geven je dan ook een publicatiecontract. Een paar wedstrijden loven zelfs prijzen van € 5.000 tot € 10.000 uit.

 


78. Schrijf CV’s en sollicitatiebrieven

cvSommige mensen hebben gewoon een hekel aan schrijven en ze haten vooral het schrijven van CV’s. Jij kunt hen met behulp van gratis CV-makers online helpen hun CV samen te stellen. Sommige mensen rekenen hiervoor slechts € 20 voor maar anderen rekenen meer dan € 800.


79. Schrijf voor sites en deel de inkomsten

laptop-zakelijkOnder de websites die voor artikelen betalen, kun je op degenen die de winst delen het snelst wat geld verdienen. Voor deze sites hoef je niet persé een bekende auteur te zijn. Je kunt zoveel artikelen schrijven als je wilt en als ze inkomsten genereren (oftewel klikken, weergaven, verkopen of aandelen), krijg je er een deel van. Sommige sites betalen je 70% van wat ze verdienen met jouw werk, terwijl anderen per weergave of opmerking betalen. Hoe dan ook, als niemand je artikel leest, verdien je ook niets. Maar hallo, je krijgt tenminste wel wat naamsbekendheid.


80. Schrijf beoordelingen

beoordelingAls je een website of blog hebt, kun je contact leggen met bedrijven die willen betalen voor beoordelingen over hun producten. Accepteer alleen opdrachten voor producten die je echt leuk vindt om te voorkomen dat je valse beoordelingen verkoopt. Online geld verdienen kan tegenwoordig niet makkelijker!


81. Verkoop online coupons

couponsVeel mensen verkopen, om wat extra geld te verdienen, coupons op eBay. Hoewel je met de verkoop van individuele coupons misschien niet zo heel erg veel winst maakt, kun je als je ze in veelvouden van 10 of zo verkoopt wel flink wat verdienen.


82. Verkoop je gebruikte videogames

video-gamesEr zijn tal van manieren om gebruikte videogames te verkopen en platforms zoals Marktplaats en Facebook zijn allemaal online-opties waar je je games te koop kunt aanbieden. Als je de kosten voor het online verkopen van videogames wilt vermijden, kun je de games ook nog altijd naar winkels brengen. Je kunt trouwens tegenwoordig ook geld verdienen met gamen!


83. Vraag geld voor je vriendschap

vriendschapJe hebt misschien al wel gehoord van het verkopen van je vriendschap op websites zoals RentAFriend. Sommige mensen beweren dat ze € 2.000 per week verdienen door een strikt platonische ‘vriend’ te zijn. Je kunt van alles samen doen, van tennis spelen met iemand tot een nieuwe bewoner in je woonplaats rondleiden. Het gangbare tarief op RentAFriend varieert van € 10 tot € 50 per uur. Om reclame te maken, vermeld je gewoon diensten zoals ‘telefonisch advies’ en ‘e-mail vriend’ op je accountpagina.


84. Ga op zoek naar verloren geld

1-euroIn 2017 kreeg iemand uit New York een berichtje dat hij aan ongeveer € 763.000 aan niet-opgeëiste contanten had liggen. Natuurlijk vond hij het een oplichterij, maar het bleek echt waar te zijn. Hoewel dat voor de overgrote meerderheid van ons niet het geval zal zijn, wachten er toch zakjes contant geld om te worden gevonden. Nadat je bij je thuis alle plekken hebt gecontroleerd, kun je op verschillende plaatsen zoeken naar geld dat je kwijt was.


85. Verkoop tickets door

ticketsVroeger moest je buiten bij de deur van concerten of sportwedstrijden gaan staan om tickets door te verkopen en dan was het ook nog niet eens legaal. Nu kun je, direct vanuit huis, met behulp van online platforms zoals Ticketmaster of Ticketswap tickets doorverkopen. Als je goed bent in het voorspellen van welke evenementen uitverkocht zullen raken, kun je vroegtijdig goedkoop kaartjes inkopen en deze dan naarmate de evenementdatum dichterbij komt weer met grote winsten doorverkopen.


86. Verkoop je ongewenste post

post-emailJa, er is echt minstens één bedrijf dat je ongewenste e-mail zal kopen en dat is het Small Business Knowledge Center, een bedrijf voor marktonderzoek. Je zult niet veel verdienen, maar hé, je zou er anders toch niets mee doen, toch? Om te beginnen, vul je een applicatie in om op een panellijst voor consumenten te komen. Zodra je dan bent goedgekeurd, sturen ze je zelf geadresseerde enveloppen op waar je je ongewenste post dan in kunt stoppen. Je zult in de loop van de tijd punten verzamelen, die inwisselbaar zijn voor cadeaubonnen.


87. Verkoop je cadeaubonnen

cadeaubonnenHaat je het niet als je een cadeaubon krijgt voor een winkel waar je nooit komt? In plaats van het ongebruikt in je portemonnee te laten zitten, verzilver je het. Afhankelijk van waar je het verkoopt, is het mogelijk om meer dan 85% van de waarde van de cadeaubon contant te krijgen.


88. Werk als kalligraaf

kalligraafHeb je een geweldig handschrift? Verkoop die vaardigheid dan. Begin een kalligrafiebedrijf want dan kun je tot € 5 per envelop verdienen voor bijvoorbeeld de uitnodigingen van trouwkaarten. De opstartkosten kunnen ongeveer € 65 voor de benodigdheden zijn, maar zodra je echt goed bent geworden in wat je doet, schat het Art Career Project, een website die kunsteducatie en carrières ondersteunt, dat je meer dan € 50.000 per jaar kunt gaan verdienen.


89. Ga thuis op zoek naar een schat

schat-gravenMensen hebben al schatten op hun zolder, waardevolle spullen onder hun vloer en geld in hun muren gevonden. Het is verbazingwekkend hoeveel dingen mensen in en rond hun huizen verstoppen. Misschien is het tijd om te gaan zoeken naar items, die de vorige eigenaren van je huis hebben achtergelaten.


90. Fotografeer eten

rode-kersen-taartHeb je ooit naar een foto van voedsel gestaard en je afgevraagd wie die foto eigenlijk heeft genomen? Wel, het antwoord zou kunnen zijn… jij. Er zijn veel geweldige mogelijkheden als het gaat om foto’s maken van voedsel! Als iemand recepten op zijn site heeft of over eten schrijft, heeft hij ook behoefte aan een fotograaf die al dat voedsel mooi kan vastleggen. Het is zelfs zo dat de foto’s het voedsel of het recept pas echt verkopen. Online winkels kunnen wel de hele dag recepten op hun sites plaatsen, maar als ze geen foto’s van eten laten zien, zullen die verkopen gewoon niet converteren. Geld verdienen met foto’s is dus echt mogelijk!


91. Geef yogales

Als je de vaardigheden hebt, gebruik ze dan! Mensen zijn altijd op zoek naar yoga-tips en lessen die uniek en leuk zijn. En wie weet, heb jij misschien wel een grote vaardigheid of een idee dat je anderen kunt leren. Het is een geweldige manier om wat extra geld mee te verdienen. Bekijk eens of er sportscholen bij jou in de buurt zijn die yoga-leraren nodig hebben. Of beter nog, benader ze met je idee voor een echt coole klas en kijk wat ze ervan vinden.


92. Beveel bedrijfsnamen aan

bedrijfsnaamMensen verdienen honderden, zelfs duizenden euro’s per maand door bedrijfsnamen aan echte bedrijven aan te bevelen. Het is echt een unieke (en, zo is mij verteld, een leuke) manier om in je vrije tijd geld te verdienen.

 


93. Word verjaardag entertainer

verjaardagTen eerste, wie houdt er nu niet van verjaardagsfeestjes? Ten tweede… er is altijd taart! Maar even serieus, als jij goed bent in het vermaken van anderen kun je er dus ook geld mee verdienen! Waarom niet?! Jongleren, schminken, grappen vertellen… dat zijn allemaal leuke manieren om geld te verdienen en niet iedereen kan het doen. Je kunt eenvoudig een nichemarkt voor jezelf creëren en een geweldig inkomen verdienen door iets te doen waar je gepassioneerd over bent.


94. Beoordeel nieuwe restaurants

moderne-restaurantAls je jezelf als een ‘fijnproever’ beschouwt, is dat geweldig. Een creatieve en leuke manier om geld te verdienen is om eten in nieuwe restaurants te proeven. Je kunt aanbieden om tegen een kleine vergoeding hun gerechten te bekritiseren en een schriftelijke recensie te maken, die ze dan vervolgens weer kunnen gebruiken voor marketingdoeleinden, enzovoort. Je kunt hier niet alleen voor betaald krijgen, maar je zult ook nog eens genieten van heerlijk eten. Klinkt voor mij als een totale win-win situatie.


95. Maak infografieken

infografiekAls je dol bent op grafieken en diagrammen en alles wat daarmee te maken heeft, dan kun je misschien wel je geld gaan verdienen met het maken van infografieken!

 


96. Bak en verkoop verse koekjes

verse-koekjesNiemand kan koekjes die wegsmelten in je mond afwijzen, dus als je goed bent in het bakken, is het tijd om hiervan te profiteren! Op feestdagen en voor verjaardagsfeestjes hebben mensen zoete koekjes en andere gerechten nodig en kan dit dus een gemakkelijke manier zijn om vanuit thuis wat extra geld te verdienen.


97. Leer dropshipping

dropshippingLeren hoe je effectief dropshipping kunt gebruiken, kan echt een heel lucratieve baan zijn. Als je de tijd en de energie hebt, is dit een van de beste manieren om wat extra geld te verdienen. Het wordt ook steeds populairder. En je hoeft de inventaris niet op te slaan.


98. Weddingplanner

weddingplannerHeeft iemand ooit echt genoeg van bruiloften? Altijd in de buurt zijn van verliefde mensen klinkt als een geweldige manier om de kost mee te verdienen, toch? Bonus: Pinterest staat vol met ideeën dus je zult nooit zonder inspiratie komen te zitten.


99. Ga aan de slag bij een klantenservice

klantenserviceHet enige dat je nodig hebt, is een stille ruimte en geweldige luistervaardigheden en dan kun je vanuit huis aan de slag gaan als medewerker van de klantenservice voor een heleboel verschillende bedrijven.

 


100. Wordt muziekleraar

muziekleraarDe liefde voor een instrument delen met iemand bij jou in de buurt is een geweldige manier om in je vrije tijd wat extra geld te verdienen. Als je goed een instrument kunt bespelen, kun je dit ook aan iemand anders leren.

 


7500permaand


101. Voice-over

voice-over-artiestHeb jij een coole stem? Kijk dan online eens rond want er zijn altijd verschillende bedrijven die op zoek zijn naar voice-overs.

 


102. Word een personal reisagent

reisagentHet boeken van vakanties voor mensen klinkt als een droom die uitkomt! Bovendien lijkt de hele dag interactie met mensen, die enthousiast zijn over een vakantie ook een leuke werkomgeving.

 


103. Werk als headhunter

headhunterBedrijven en andere ondernemingen zijn altijd op zoek naar geweldige werknemers en als je een talent hebt om ze te vinden, zal er veel vraag naar zijn!

 


104. Bedenk recepten

receptTijdschriften en online sites waarop recepten staan, betalen feitelijk geld aan mensen die met nieuwe recepten komen. Als je goed bent in koken en geweldige foto’s van je recepten kunt maken, kun je misschien ook een behoorlijk inkomen vanuit huis verdienen.


105. Word medisch transcriptionist

medisch-transcriptionistHoe snel kun je typen? Als je de vaardigheden hebt om een flinke hoeveelheid woorden per minuut te kunnen typen, is het medische veld altijd op zoek naar medewerkers! Je tot wel € 60 per uur verdienen.

 


106. Ga aan de slag met je naaimachine

naai-draadJe weet echt niet hoeveel mensen op zoek zijn naar een naaister of naaier! Jeans, broeken en jurken moeten vaak worden omgezoomd of worden versteld en geloof me er is volop werk voor je als je een naaimachine hebt!

 


107. Video bewerker

Geloof het of niet, niet alle video’s, die je online ziet, waren ooit zo perfect. Als je video’s kunt bewerken, kun je vanuit huis aan de slag gaan als video bewerker wat een baantje is dat je veel geld oplevert. Denk maar eens aan alle YouTube-sterren die je kunt helpen!


108. Beantwoord e-mails

gmailWist je dat sommige zakenmensen zoveel e-mails ontvangen, dat ze letterlijk iemand moeten inhuren om deze mail te beantwoorden? Als je graag leest, schrijft en reageert, kijk dan eens naar dit mogelijke idee om thuis betaald voor te worden!


109. Word bedrijfstrainer

bedrijfstrainerAls jij de gave hebt om anderen te onderwijzen en een expert bent op jouw vakgebied, waarom zou je dan geen trainingen gaan geven? Dit is iets dat je in je vrije tijd kunt doen, maar het kan ook een geweldige manier zijn om het inkomen van jezelf en je gezin mee aan te vullen.


110. Werk ernaast als boekhouder

boekhouderEr zijn altijd veel particulieren en bedrijven die bereid zijn om een paar honderd euro per jaar uit te geven om iemand anders hun belastingen in te laten vullen. Die iemand zou jij kunnen zijn. Er zijn online tools beschikbaar en je kunt informatie vinden om jouw vaardigheden te verbeteren.


111. Ga aan het werk als telemarketeer

telemarketeerVanuit huis werken kan leuk zijn, omdat je dan niet naar je werk hoeft te pendelen. Er zijn altijd bedrijven, die op zoek zijn naar telemarketeers.

 


112. Ga een de slag als accountant

accountantJe hebt waarschijnlijk heel veel werk in de periode dat iedereen zijn belastingaangifte moet doen, maar tijdens de andere maanden van het jaar zul je een heel flexibel schema hebben! Bovendien kun je zo veel of zo weinig klanten aannemen als je zelf wilt.


113. Ga kleren strijken

kleren-strijkenHoewel dit misschien vergezocht lijkt, is dit eigenlijk een dienst waar veel mensen voor betalen! Ze laten gewoon hun kleding, die gestreken moet worden, ophalen en als je klaar bent, breng je het weer netjes terug. Kan het nog eenvoudiger dan dat? En je kunt tijdens het strijken makkelijk naar een tv-programma kijken.


114. Word DJ

dj-eventMet de technologie, die er tegenwoordig beschikbaar is, hoef je niet langer naar een studio te gaan om ook echt in de lucht te zijn. Als je dagelijks een paar uur de tijd hebt, kun je je eigen radiostation beginnen en vanuit je eigen huis ‘live’ gaan. Tip: Podcasts worden steeds populairder en kunnen ook een geweldige manier zijn om je eigen show te maken!


115. Word krantencolumnist

krantVeel mensen vergeten vaak dat kranten ook nog steeds schrijvers nodig hebben! Ga eens na of er een dagblad bij jou in de buurt is waar ze nog nieuwe columnisten zoeken!

 


116. Maak plakboeken

plakboekenWist je dat moeders over de hele wereld graag plakboeken willen voor al hun kinderen, maar velen van hen nooit de tijd hebben om ook een plakboek te maken. Start je eigen bedrijf waar jij die herinneringen voor hen creëert!

 


117. Geef schilderlessen

schilderlessenMaak die kunstenaar in je wakker en leer mensen in je gemeenschap door schilderlessen of handwerklessen te geven wat kunst is. Kinderen en volwassenen houden ervan om creatief te zijn, maar ze hebben soms alleen die begeleiding nodig om het ook echt te laten gebeuren.


118. Word evenementen planner

evenementen-plannerIedereen houdt van een geweldig feest, toch? Hoe leuk zou het zijn om je inkomen te verdienen met feesten en evenementen voor andere mensen plannen! Klinkt als een geweldige manier om gemakkelijk vanuit huis geld te verdienen, toch?


119. Ontwerp taarten

taart-ontwerpEr is altijd vraag naar taarten en cup cakes en als je goed bent in het ontwerpen en decoreren van taarten, is er altijd werk te vinden.

 


120. Werk overuren

werk-kantoorIk ben geen groot fan van het inruilen van je tijd voor geld, maar soms is het aanbod om over te werken wel aantrekkelijk. Vraag je baas of je elke week wat extra uren kunt werken. Het extra geld dat je kunt verdienen is zonde om te laten liggen.


121. Vraag om een loonsverhoging

hand-schuddenNaar mijn mening is het krijgen van loonsverhoging moeilijker dan het krijgen van een promotie. Denk er eens over na vanuit het perspectief van je baas, wil je liever a) meer geld betalen voor dezelfde werkzaamheden of b) meer geld betalen voor extra verantwoordelijkheden?


122. Krijg promotie

werk-promotieDit is makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het. Maar als je bereid bent om net dat stapje extra te zetten en jezelf te bewijzen aan het management, kun je hogerop komen.

 


123. Pas op een huis

huis-oppassenDit is vrijwel de gemakkelijkste manier waarop je ooit geld zult verdienen. Laat het huis niet in de fik vliegen en zorg ervoor dat er niet wordt ingebroken.

 


124. Verkoop rozen op Valentijnsdag

roze-rozenAls je ze midden tot eind december begint te kweken, moeten je ze tegen 14 februari wel kunnen plukken. Ga in de tijd rond Valentijnsdag buiten bij Starbucks of een romantisch restaurant staan en verdien snel wat geld.

 


125. Neem deel aan betaalde onderzoeken

betaalde-onderzoekAls je in de buurt van een universiteit woont, zijn er waarschijnlijk allerlei onderzoeken waarvoor ze deelnemers nodig hebben. Je kunt minimaal € 500 krijgen om deel te nemen aan een onderzoek over bijvoorbeeld voeding en wat zes weken zal duren.


7500permaand


126. Transcribeer audio naar schrift

audio-naar-schriftEr zijn verschillende websites die je betalen om naar audio te luisteren en dan te transcriberen wat er wordt gezegd. Het is niet het leukste werk ter wereld, maar het is gemakkelijk en als je extra geld wilt verdienen, is dit zeker een haalbare optie.


127. Word een coach of een mentor

sport-coachAls je ervaring op een bepaald gebied hebt, kun je misschien die expertise aan anderen doorgeven. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Denk aan zaken zoals voeding, zaken, geluk, relatie en alles daar tussenin!

 


128. Begin een glazenwasservice

glazenwasserivceHet is geen glamoureus werk, maar vrijwel alle bedrijven hebben het nodig. Er is dus over het algemeen veel vraag naar en jij kunt die service bieden, aangezien het wassen van glazen zo geleerd is. Je kunt het ook makkelijk opschalen door personeel in te huren en zo steeds meer klanten te verzamelen. Binnen no-time heb jij je eigen glazenwasservice bedrijf opgezet en kan je daarmee veel geld verdienen.


129. Repareer elektronica

kapotte-samsung-telefoonMensen beschadigen per ongeluk hun telefoons/tablets/enzovoort. Met een beetje oefening en de juiste apparatuur kun je eenvoudig je eigen reparatiebedrijf voor elektronica starten. Overigens kan je tegenwoordig ook geld verdienen met je telefoon door middel van het internet!

 


130. Verkoop overgebleven spullen

villaBlader door de rouwadvertenties in de krant en spoor dan met behulp van de social media de nabestaanden op. Neem dan contact met hen op en bied aan om te helpen bij het sorteren, verplaatsen en verkopen van de achtergebleven bezittingen. Wees tactvol en respecteer dat deze families een moeilijke tijd doormaken.


131. Bied hulp in huis voor gehandicapten

gehandicapten-zorgJe hebt hiervoor wel een hele hoop geduld en medeleven nodig, maar de beloningen gaan veel verder dan alleen het extra geld.

 


132. Ga honden verzorgen

hond-verzorgenNu ik erover nadenk, hebben deze twee hier ook een bad nodig. En ik heb geen tijd om het vandaag te doen. Is er iemand die deze dienst gaat aanbieden?

 


133. Ga aan de slag als scheidsrechter

scheidsrechterLokale sportverenigingen voor softbal, voetbal, basketbal en handbal, enzovoort hebben altijd mensen nodig om de wedstrijden te fluiten. Elk weekend een paar wedstrijden begeleiden is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen.


134. Begin een maaltijdservice

maaltijdserviceVoor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden maar helaas door hun drukke schema weinig tijd hebben, kan gezond eten gedurende de week een lastige taak zijn. Op Thuisafgehaald.nl kun je je maaltijden online aanbieden en je buren kunnen het dan komen afhalen! Dit is een geweldige manier om als je van koken houdt, thuis geld te verdienen.


135. Werk als DJ op evenementen

evenementen-djEr zijn veel evenementen waarvoor DJ’s nodig zijn: bruiloften, bedrijfsuitjes, universiteitsfeesten, enzovoort. Als je een grote selectie muziek hebt en deze kunt afstemmen op je publiek, is aan de slag gaan als DJ misschien een leuke manier om geld mee te verdienen.


136. Maak gebruik van de rommelmarkt-pagina’s op Facebook

rommel-verkopenDe meeste steden hebben wel tenminste één Facebook-groep die gewijd is aan het kopen en verkopen van oude spullen (vergelijkbaar met Craigslist). Zo nu en dan scrol ik graag eens door die pagina’s en ik kan bijna altijd wel iets vinden dat ik goedkoop kan kopen en met behoorlijk wat winst kan doorverkopen!


137. Vind klussen op Marktplaats

marktplaats-klussenLet op voor zwendel op Marktplaats (je zou vooraf geen geld moeten betalen voor iets. En niet moeten reageren op van die rare advertenties het zijn waarschijnlijk oplichters die ze posten). Maar er zijn ook veel legitieme klusjes te vinden, die je kunnen helpen om geld te verdienen op marktplaats.


138. Bezorg kranten

kranten-bezorgerHet klinkt ouderwets, maar kranten bezorgen is een geweldige manier om wat beweging te krijgen terwijl je ook wat extra geld verdient. Pak de telefoon, bel het hoofdkantoor van de krant bij jou in de buurt en kijk waar ze bezorgers nodig hebben.


139. Ruim sneeuw of bladeren op

bladeren-opruimenDit spreekt voor zich. Maar in plaats van pas op de deuren te kloppen als de sneeuw of de bladeren al vallen, kun je ook proberen om een paar ‘klanten’ te hebben, die je bellen op het moment dat ze je nodig hebben. Als er een leuke kleine storm op komst is, maak dan een Facebook-status aan en tag iedereen in je buurt.


140. Bied je hulp aan voor evenementen

event-staffWil je gratis leuke sportevenementen, concerten, enzovoort bijwonen en ook nog wat geld verdienen? Kijk naar tijdelijke evenementen die personeel vragen.

 


141. Verkoop recycleerbare producten

recycle-weekGebruikte glazen flessen kun je voor een paar cent verkopen. Dat kan echt snel oplopen, vooral als je een manier vindt om je inzamelingsinspanningen op te schalen.

 


142. Bewerk toelating essays

studerenAls je slim bent met je marketing en je richt op de juiste mensen kun je veel geld verdienen in deze niche. De meeste ouders zijn meer dan blij om te betalen voor het laten schrijven voor een goed essay voor hun kinderen.

 


143. Werk als interieurontwerper

interieur-ontwerperBen je goed in het inrichten van een kamer? Je kunt dan een site maken waarop je je diensten aanbiedt en je moet een Instagram account aanmaken en je publiek en klanten online laten groeien zodat je steeds nieuwe opdrachten krijgt. Geld verdienen met Instagram is dus heel goed te doen!


144. Word een fotograaf

fotocamerasAls je een passie hebt voor het vastleggen van momenten en relaties, kan fotograaf worden een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Het enige dat je nodig hebt is een fatsoenlijke camera en misschien wat fotobewerkingssoftware, die je voor ongeveer € 10/maand kunt huren. Dan is het aan jou om klanten te zoeken. Als je liever niet met klanten werkt, kun je je afbeeldingen ook online verkopen en zo wat extra geld verdienen. Landschappen en mooie plaatjes van een stad zijn altijd populair op stock-websites.


145. Word een coach/trainer voor een specifieke sport

voetbal-coachAls je goed bent in een bepaalde sport, zijn er absoluut mogelijkheden om anderen de basis van het spel te leren (en ervoor betaald te krijgen).

 


146. Word notaris

notarisHet kost je meestal minder dan honderd euro om je te laten registreren, maar als je eenmaal bent geregistreerd, kunt je de kosten voor je werk bij anderen in rekening brengen.

 


147. Verdien aan je eigen gewichtsverlies

gewichtIs er een betere manier om gewicht te verliezen en er ook nog geld voor te krijgen? Bij HealthyWage kun je een weddenschap plaatsen en extra geld te verdienen wanneer je je doelen ook echt haalt.

 


148. Verdiep je in peer-2-peer lenen

geld-muntenMet behulp van geld, dat je uitleent, kun je meer geld verdienen. Een service zoals Lending Club is een geweldige manier om jezelf als geldschieter aan te bieden en rente over je geld te verdienen. Lending Club is ‘s werelds grootste online kredietmarktplaats die leners en beleggers met elkaar in contact brengt. In wezen ben jij een soort bank en leen je geld uit tegen vooraf bepaalde rentetarieven (die doorgaans hoger zijn dan bij een gemiddelde spaarrekening). Het is eigenlijk een soort van geld verdienen met beleggen.


149. Ontwerp logo’s

logo-ontwerpOp Fiverr en Upwork is er altijd vraag naar ontwerpen van logo’s. Begin met het opbouwen van je portfolio, bereken concurrerende tarieven en verdien extra geld met het ontwerpen van logo’s.

 


150. Doe aan crowdfunding

500-euro-biljettenAls je situatie echt heel erg is, kun je natuurlijk ook altijd gewoon om geld vragen. Wees echter wel creatief! Zoals het kind dat tijdens College GameDay een bord omhooghield en zijn moeder om biergeld vroeg.

 


7500permaand


151. Doe mee aan online wedstrijden en weggeefacties

weggeefactieGebruik een apart e-mailadres als je je registreert op dergelijke sites, zodat je op je normale adres niet in de berichten omkomt.

 


152. Help Google verbeteren

GoogleAls je Google graag laat weten wat je dagelijks doet, dan kun je daar geld voor krijgen. Ze gebruiken de informatie die ze verzamelen om hen te helpen producten op de markt te brengen en de functionaliteit van hun advertentieprogramma’s te vergroten. Door jouw informatie kunnen ze zich richten op gebruikers die op je lijken. Neem deel aan het Google Opinion Rewards program en begin met het verdienen van geld.


153. Word een influencer

influencer-fashion-manHeb je veel volgers op je persoonlijke Instagram, Twitter of andere social media account? Je kunt die volgers dan gebruiken om geld mee te verdienen. ‘Influencer Marketing’ is tegenwoordig erg populair omdat merken op zoek zijn naar meer authentieke manieren om contact te maken met hun doelgroep.


154. Ontwikkel een app

ontwikkel-appOké, je moet natuurlijk wel enige verstand van zaken hebben om dit voor elkaar te krijgen, maar het kan dan wel een zeer waardevolle poging zijn. Maar als je nog geen coderende ninja bent, wanhoop dan niet.

 


155. Verhuur via Gearbooker je elektronische bezittingen

gearbookerDit is één van mijn nieuwe favoriete manieren om een passief inkomen mee te verdienen. Zie het als Airbnb behalve dan dat je, in plaats van je huis voor een paar dagen te verhuren, items zoals camera’s, fietsen en scooters verhuurt. Ligt jouw digitale spiegelreflexcamera gewoon in je kast te versloffen? Verhuur hem dan voor een paar dagen op Gearbooker.
Heb jij een geluidssysteem van 500 Watt waarvan je denkt dat iemand het nodig heeft voor zijn huwelijksfeest? Je kunt die ook verhuren op die site.


156. Verkoop op maat ontworpen T-shirts

tshirts-ontwerpenAls je een aantal coole ontwerpen kunt bedenken en Facebook-advertenties kunt gebruiken om diegenen te vinden, die van je ontwerpen houden, kun je met deze klus zeker extra geld verdienen.

 


157. Koop Bitcoin en verwijs je vrienden door

bitcoinsCryptocurrencies zijn helemaal in en geld verdienen met bitcoins is zeker mogelijk. Je kunt Bitcoin tegenwoordig gebruiken om pizza te kopen, je reizen te betalen en online te winkelen. Waarom zou je dan geen gebruikmaken van deze nieuwe vorm van valuta om wat extra geld voor jezelf te verdienen? Wil je meer leren over crypto? Bekijk dan de laatste crypto nieuws op het internet.


158. Investeer je spaargeld

investerenSlim geld verdienen? Afhankelijk van je leeftijd kun je met een evenwichtige beleggingsportefeuille ongeveer 7% per jaar aan rente krijgen. Heb jij € 50.000 spaargeld? Dan loop je € 3.500 per jaar mis als je niet gaat investeren.

 


159. Zorg ervoor dat je krediet je niets kost

euro-muntenEen slechte kredietrente kan je honderden euro’s per jaar kosten. Gelukkig kunt je dat geld terugverdienen door op zoek te gaan naar gunstige tarieven.

 


160. Doe boodschappen voor andere mensen

boodschappenMensen die niet veel vrije tijd hebben, houden ervan om taken uit te besteden. Boodschappen doen is er één van. Naast de mensen die een druk schema hebben zijn er ook lichamelijk gehandicapten en ouderen, die moeite hebben om het huis te verlaten.


161. Word inspecteur

huizen-inspecteurIn de verzekeringsbranche zijn er bedrijven waar mensen zich kunnen aanmelden om foto’s met hun telefoon te maken en zo de inspecties voor het bedrijf te doen. Als er bijvoorbeeld een auto-ongeluk is gebeurd en de verzekeringsmaatschappij wil controleren wat de schade aan het voertuig is, sturen ze iemand om foto’s te maken. Het bedrijf bespaart geld waardoor ze jou dan kunnen betalen. En omdat je best wat kunt verdienen, zijn mensen gemotiveerd om op pad te gaan. Het is dan voor iedereen een win-win situatie!


162. Werk als stijlconsulent

stijl-consulentHeb je gevoel voor stijl en wil je wat extra geld verdienen? Verdien dan een beetje extra bij als stijlconsulent. Breng een uurtarief in rekening om te gaan winkelen met klanten en hen advies en outfitideeën te geven. Sommige klanten zijn ook op zoek naar wat emotionele ondersteuning tijdens het winkelen. Sommige klanten hebben gewoon hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit voor een feest of om mee naar hun werk te gaan, terwijl anderen misschien hulp nodig hebben bij het definiëren van hun persoonlijke stijl en uiteindelijk een hele garderobe willen kopen! Ik houd ervan om met verschillende klanten van verschillende leeftijden en stijlen te werken en de blik op hun gezicht te zien wanneer ze iets vinden waar ze echt weg van zijn.


163. Werk ernaast in de chat support

chat-agentJe kent die chatbox wel met een boodschap in de trant van: “Hallo, hoe kan ik je vandaag helpen?” wanneer je op een website bent en je aanneemt dat het een chatbot is, toch? Maar vaak is het een echt persoon en is geld verdienen met chatten geen grap. Een chatagent helpt klanten online met het oplossen van problemen. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je een computer hebt en kunt typen want verder kan het vanuit het comfort van thuis worden gedaan, wat weer extra meegenomen is.


164. Test eten

eten-testenDit is een oproep aan alle fijnproevers! Wist je dat je geld kunt verdienen door deel te nemen aan smaaktesten? Het proces is vrij eenvoudig: je vult een vragenlijst in (online of via de telefoon omdat ze je soms bellen) en als je in aanmerking komt voor de smaaktest, kies je gewoon een van de beschikbare dagen en tijden uit. Je weet nooit in welk fastfood/restaurant je gaat proeven totdat je aankomt en met de smaaktest begint. Nadat de smaaktest is afgelopen, krijg je onmiddellijk je geld.


165. Laad Bird of Lime-S elektrische scooters op

lime-elektrische-steppenIs jouw stad overgenomen door elektrische scooters van Bird en Lime-S? Of je ze nu leuk vindt of er echt een hekel aan hebt, je kunt gemakkelijk geld verdienen door ze thuis op te laden terwijl je slaapt!

Dit is hoe het werkt:

 • Rijd rond met de auto en verzamel de scooters met een lege accu
 • Breng ze naar huis om ze ‘s nachts op te laten laden
 • Breng ze de volgende dag terug en krijg betaald voor je werk

Download eerst hun apps om een rijder van Bird Charger of een Lime-S Juicer te worden. De beloning voor het ophalen en het opladen van elke scooter ligt tussen de € 5 en € 20 en het is als een leuke GPS-speurtocht omdat je het opneemt tegen andere jagers. Als je een bestelbusje hebt en er elke avond 10 kunt ophalen, is dat een extra € 50 – € 100 of meer per dag!


166. Verkleed je als Jezus

jezus-verkleedDeze man neemt video’s op van zichzelf, gekleed als Jezus en prijst wat je maar wilt aan. Je onderneming. Je lied. Het maakt niet uit! En hij ziet zijn banksaldo groeien… Hij vraagt minimaal € 10 en heeft al meer dan 10.000 klanten gehad. Ik zeg niet dat je hem moet nadoen, maar wees gewoon creatief!


167. Geef kooklessen

kooklesBen jij een goede kok? Heb je er ooit aan gedacht om anderen te leren koken? Je kunt extra inkomen verdienen door kinderen, gepensioneerden of mannen zonder ervaring te leren hoe ze een gezonde maaltijd kunnen samenstellen.

 


168. Ga afval ophalen van parkeerplaatsen

afval-containerKlinkt gek, toch? Maak kennis met Brian Winch, die met een investering van een bedrijf heeft opgezet dat per jaar omzet door afval van anderen op zakelijke parkeerplaatsen op te halen. Het mooie van dit idee is dat je je dagelijkse baan niet hoeft op te zeggen om aan de slag te kunnen gaan. Kortom, je biedt aan om zwerfvuil op te ruimen en daar krijg je dan geld voor. Je hebt geen dure apparatuur nodig, alleen een bezem en een hulpmiddel voor het verzamelen van afval. Je hebt geen universitair diploma nodig. Je werkt samen met bedrijven, die zijn ingehuurd door winkels, kantoren en magazijnen.


169. Verkoop je haar

lang-haarJe haar verkopen kan een creatieve oplossing zijn om meer geld te verdienen! Hoe veel je er mee kunt verdienen? Het hangt af van de lengte, de dikte en de kleur van je lokken, maar desalniettemin is het zeker een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Je bent geen haarfabriek, dus het is geen consistente inkomstenstroom, maar het kan je banksaldo een leuke boost geven want je kunt elke keer zeker een paar honderd euro mee verdienen.


170. Begin een blog

bloggenAls je iets interessants te vertellen hebt, is de kans groot dat mensen het willen lezen! Het mooie van een blog is dat je je kunt concentreren op bijna elk onderwerp dat je wilt. Als je een geweldige kok bent schrijf dan een voedselblog. Of misschien is mode je ware liefde. Als je gepassioneerd bent door fitness en voeding, begin dan met een gezondheidsblog. Het gebruik van hulpmiddelen zoals Google AdSense om affiliate marketeer en zelfs een merkambassadeur of influencer te worden kan een grote impact hebben op je publiek en het geld dat je verdient. Geld verdienen met een website is goed te doen dus!


171. Ruim oude films, muziek en elektronica op

oude-elektronicaMaak die innerlijke minimalist in jezelf wakker en ruim al die stoffige dvd’s of cd’s die in dozen onder je bed staan op. Je kunt hiermee thuis geld verdienen door vervolgens alles op marktplaats te zetten en te verkopen.

 


172. Verhuur je babyspullen

babyfietsHeb je babyspullen, die ruimte in beslag nemen in je garage, maar ben je er nog niet klaar voor om ze weg te doen? Je wilt tenslotte misschien nog een kind… ooit. Waarom zou je ze niet verhuren in plaats van die kinderstoel of buggy te verkopen?


173. Verkoop de kleding van je kinderen

babykledingLaten we eerlijk zijn. Die kleintjes groeien sneller uit hun kleren dan jij kunt bijhouden. Als het tijd is om de kleding die te klein is geworden weg te doen, heb je een paar opties. Verkoop ze op een rommelmarkt, verkoop ze aan een zending winkel of bied ze te koop aan op de social media.


174. Retourneer printercartridges

printer-cartridgesLever je lege printercartridges in bij voor winkels voor kantoorbenodigdheden zoals Office Depot, Staples, enzovoort voor gratis te goed.

 


175. Struin rommelmarkten af

rommelmarkt-manAls je een neus hebt voor koopjes, gebruik die dan. Bezoek de dichtstbijzijnde rommelmarkt en koop een aantal interessante items, herstel ze, voeg je speciale touch toe en verkoop ze met winst. Denk aan het overspuiten van tafels of het inlijsten van kunst. Verander afval in een schat. Als je ideeën nodig hebt, kijk dan op Pinterest. Het staat vol ideeën en het zal je verbazen hoeveel mensen betalen voor een aangepaste babykamerlamp of een overgespoten stoel uit de jaren ’70.


7500permaand


176. Verkoop je antiek of oude spullen

oude-kast-antiekHeb je dingen verzameld toen je jonger was of heb je items uit je oude woning, die niet bij de stijl van je nieuwe huis passen? Verkoop ze dan. Als sommige items antiek of verzamelobjecten zijn, zorg er dan voor dat je ze laat taxeren. Anders kun je misschien enkele zeldzame artikelen tegen veel te lage prijzen verkopen.


177. Verhuur je studioruimte en muziekinstrumenten

drumstelLigt je gitaar in de hoek van je kamer omdat je hem niet gebruikt? Verdien dan wat extra geld door hem te verhuren. Je kunt dit ook doen met andere muziekinstrumenten, zoals versterkers, microfoons, harpen of je kunt je oefenruimte of studio verhuren.


178. Verkoop je eigen sperma

baby-knuffelVeel mensen verkopen hun lichaamsvloeistoffen, geloof het of niet. En sperma doneren kan een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Maar er zit wel een addertje onder het gras. De donor moet zich kwalificeren. De kwalificaties omvatten lengte, lichaamsbouw, aantrekkelijkheid, bloedgroep en seksuele voorkeuren.


179. Verkoop vreemde huisdieren

kwallenDit verwijst natuurlijk naar legale huisdieren. Hoewel de uitbetaling voor huisdieren op de zwarte markt verleidelijk kan zijn, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Je wilt die route niet volgen. Er zijn veel mensen die een respectabel inkomen hebben verdiend door vreemde maar legale huisdieren te verkopen. Een kwal is een huisdier waar veel vraag naar is en een behoorlijke hoeveelheid geld oplevert. Er is ook veel vraag naar vlinders. In feite zijn er heel veel gespecialiseerde dieren en insecten, die mensen verkopen en die ongelooflijk veel geld opleveren.


180. Ongewone abonnementsdiensten

sokken-abonnementDe technologie heeft bijgedragen aan een hoger gebruiksgemak. Alles wat je wilt, is nu beschikbaar voor online aankoop en levering. Je kunt alles wat je wilt binnen handbereik krijgen. Er is een man in Zwitserland die een abonnementsdienst voor bedrijfssokken is begonnen. Een webshop hierin zou een ideale manier zijn om thuis geld te verdienen.


181. Verhuur jezelf als vriend

vriendengroepJa, een vriend huren is wel een ding. Er zijn mensen die zichzelf om allerlei redenen verhuren. Het bijwonen van verschillende activiteiten, uitstapjes, functies en evenementen. Sommige mensen vragen zelfs €50 per uur of meer om een ingehuurde vriend te zijn.


182. Bitcoin mining

bitcoin-miningHet proces van het minen van Bitcoins en zelfs het idee van Bitcoins zelf, roepen nogal wat vraagtekens op. Wat zijn Bitcoins en hoe worden ze via een mining proces gecreëerd? Bitcoins zijn een cryptocurrency, een soort gedecentraliseerde valuta, die ze gebaseerd hebben op de blockchain-technologie. De waarde van een Bitcoin fluctueert, soms behoorlijk en wild, afhankelijk van de vraag of de speculatie.


183. Werk als medium

medium-kaartenHet loont goed om een medium te zijn. Het loont vooral goed om ook een medium voor huisdieren te zijn. Het is duidelijk dat veel mensen geïnteresseerd zijn in contact met hun overleden huisdieren. Het is echter niet zo’n optreden waarvoor je gewoon naar school kunt gaan. Als je denkt dat je hebt wat ervoor nodig is, is dit een goede manier om wat makkelijke munten te verdienen.


184. Koreaanse ‘Mukbang’

mukbangDeze baan is één van de meest ongewone. Er is een fenomeen in Korea waar mensen zichzelf opnemen terwijl ze zitten en eten. Ze consumeren echter, zelfs voor Amerikaanse normen, een ongewoon grote portie voedsel. Ze doen dit soms in de loop van een paar uur, terwijl ze het allemaal becommentariëren. Ze zitten, eten, praten en chatten vervolgens met kijkers die hen zien zitten, eten en praten. Vermoedelijk, verdient de bestbetaalde mukbang zo’n €300.000 per jaar. Alleen voor eten en praten. Maar zonder een trainingsroutine kan zo’n enorme inname van calorieën gewichtstoename veroorzaken. Gezondheidsproblemen zouden uiteindelijk de hele gekke productie in de weg kunnen staan.


185. Bied hulp aan bij een kater

anti-kater-smoothieEr is een Australisch echtpaar met een briljant idee. Ze bieden precies wat hun naam zegt: hulp bij een kater. Heb je een groot feest gegeven en moet je snel opruimen? Is ‘een paar biertjes’ met een paar vrienden terwijl de vrouw weg was veranderd in een woest huisfeest? Bel deze mensen gewoon! Ze bieden een schoonmaakservice, maar maken ook het ontbijt en brengen Powerade mee. Als ze klaar zijn, zal niemand ooit weten wat er heeft plaatsgevonden.


186. Diensten voor stoners

spongebob-stonedDeze spreekt ook voor zichzelf. Omdat marihuana in Nederland legaal is, voorzien veel diensten in de behoeften van mensen, die deelnemen aan hun nieuwe juridische gelukzaligheid. Enkele voorbeelden zijn hotels en cafés die adverteren als potvriendelijk. Er zijn zelfs marihuana-toeristenbedrijven. Je kunt maandelijkse dozen marihuana-producten naar je deur laten sturen. En er zijn zelfs datingsites voor stoners.


187. Word vergifmelker

slangEen vergifmelker zijn, vereist een bepaald soort persoon. Maar mensen kunnen geld verdienen door giftige slangen voor hun vergif te melken. Veel bedrijven gebruiken het om tegengif te maken of toe te voegen aan medicijnen voor de behandeling van vele soorten medische aandoeningen bij de mens. Iedereen die dit voor een klus doet, heeft uitgebreide ervaring met het omgaan met giftige reptielen nodig.


188. Krijg betaald voor gezond zijn

gezonde-smootihie-groenDe gezondheids-app AchieveMint geeft je tips om gezond te blijven en dingen te doen zoals wandelen, bij te houden wat je eet of aan gezondheidsonderzoeken mee te doen. Je verdient punten, die kunnen worden ingewisseld voor contant geld of cadeaubonnen. Voor elke 10.000 punten krijg je € 10 en je inkomsten zijn onbeperkt. AchieveMint maakt verbinding met de fitness-apps, die je mogelijk al gebruikt, waaronder Fitbit, RunKeeper, Healthkit en MyFitnessPal.


189. Zeg ongebruikte abonnementen op

telefoon-abonnementWe verspillen veel geld aan abonnementen, die we niet langer gebruiken. Wanneer ging je voor het laatst naar de sportschool? Je kunt niet overal aan meedoen. Je realiseert je misschien niet eens dat je voor deze dingen betaalt. Het zou leuk zijn om een assistent te hebben die je bankafschriften doorzocht om dit soort dingen op te sporen. Maar dan heb je € 100 nodig en je bent waarschijnlijk te blut om een assistent in te huren. Daarom kan Trim je helpen. Het doorzoekt je transactiegeschiedenis en zoekt naar abonnementen voor tijdschriften, lidmaatschappen van sportscholen of bezorgdiensten voor eten, die je niet gebruikt. Ze zeggen alles waarvoor je niet langer wilt betalen voor je op.


190. Onderhandel over je schulden en verlaag je maandelijkse betalingen.

onderhandelenWist je dat creditcardbedrijven een deel van je schuld zullen kwijtschelden als je in de problemen zit? Stel je voor dat je een rekening van € 10.000 tot € 4.000 kunt terugbrengen door ze gewoon te bellen en te vragen of er iets kwijtgescholden kan worden.


191. Open een e-commerce winkel

ecommerce-shopAls je momenteel producten verkoopt, vergroot je markt dan door een online winkel te openen via Shopify. De website maakt het gemakkelijk om een mooi ogende e-commerce winkel te creëren en te beheren.

 


192. Werk als model

modelLokale fotografen of bedrijven betalen mensen om te worden gefotografeerd voor hun portfolio’s of catalogi. Zoek online of in gewenste advertenties of er bij jou in de buurt modellen worden gezocht.

 


193. Verhuur een opslagruimte

opslagruimteAls je geen extra kamer beschikbaar hebt, maar wel veel ruimte op je zolder of in de kelder hebt, kun je die ruimte voor opslag verhuren.

 


194. Word een klusjesman

klusjesmannenDingen repareren is niet iedereen goed in. Als jij geen twee linkerhanden hebt, bied jezelf dan aan als een klusjesman en verdien wat geld met het repareren of het onderhouden van spullen of woningen van mensen bij jou in de buurt.

 


195. Ga aan de slag als een professionele organisator

spullen-ordenenAls toiletten schoonmaken niet jouw ding is, maar kasten organiseren wel, bied dan je organisatiediensten aan. Mensen zullen goed geld betalen om hun rommel op te laten ruimen.

 


196. Ga optreden

optredenAls je een muziekinstrument bespeelt, zoals de gitaar of de piano, zoek dan naar advertenties, die talent zoeken om in restaurants, bars of op evenementen te spelen. Maak van je hobby je beroep.

 


197. Ga aan de slag als schilder

schilderenSchilderen is een zeer tijdrovende taak voor huiseigenaren, dus bied aan om hun muren en plafonds of buitenomheiningen voor hen te schilderen.

 


198. Maak zwembaden schoon

zwembad-opruimenAls je in een gebied woont waar de meeste woningen een zwembad hebben, kun je langs de deuren gaan en laten weten dat je schoonmaakdiensten voor zwembaden aanbiedt. Je kunt goed geld verdienen met een middagje werken!


199. Breng oude meubels weg

oude-meubels-wegbrengenMensen willen vaak van meubels af, maar weten niet waar ze de meubels naar toe kunnen brengen. Als je een bestelwagen hebt, die een oude bank of tafel kan vervoeren, bied dan aan om deze tegen betaling naar de vuilnisbelt te brengen.


200. Word merkambassadeur

merkambassadeurBedrijven betalen mensen om ambassadeur voor hun merken te worden. Je kunt worden betaald om monsters aan te bieden of producten uit te delen bij lokale evenementen.

7500permaand


Conclusie

Geld verdienen via de volgende 3 enquête sites blijft de beste manier:

 1. ? Opinieland
 2. ? GFK
 3. ? LifePoints

De psychologie van het geld verdienen

Ongeacht of je nu snel geld wilt verdienen of het alleen maar wilt hebben over het verdienen van geld in het groter geheel van zaken, er is een belangrijke psychologie die vermeld moet worden voordat je uiteindelijk in de beste tips om geld te verdienen leest. Volgens Sigmund Freud is de menselijke persoonlijkheid complex en heeft het meer dan één component. In zijn beroemde psychoanalytische persoonlijkheidstheorie bestaat persoonlijkheid uit drie elementen. Deze drie elementen van de persoonlijkheid – bekend als de id, het ego en het superego – werken samen om complex menselijk gedrag te creëren.

De id is de enige component van de persoonlijkheid die al aanwezig is vanaf de geboorte. Dit aspect van de persoonlijkheid is volledig onbewust en omvat het instinctieve en het primitieve gedrag. Hoewel mensen uiteindelijk leren om de id te beheersen, blijft dit deel van de persoonlijkheid gedurende het hele leven dezelfde oerkracht. Het is de ontwikkeling van het ego en het superego die mensen in staat stelt om de basisinstincten van de id te beheersen en te handelen op een manier die zowel realistisch als sociaal aanvaardbaar is.

Het superego is het aspect van de persoonlijkheid met al onze geïnternaliseerde morele normen en idealen die we van onze ouders en de samenleving krijgen. Het superego biedt richtlijnen voor het maken van oordelen. Mensen die voorzichtig zijn met hun geld, kunnen hun superego dankbaar zijn.

Het ego is de bestuurder, die de beslissingen neemt. Het beslist tussen de duivel (de id) en de engel (het super-ego) op beide schouders (ja, al die cartoons die je ooit hebt gezien, zijn gedeeltelijk waar). We hebben stemmen in onze geest en het is aan het ego om te beslissen welke te vervullen. Het ego werkt vanuit het realiteitsprincipe, dat ernaar streeft om op realistische en sociaal gepaste wijze aan de verlangens van het id te voldoen.

Schema’s om snel rijk te worden en hippe diëten om gewicht te verliezen, zijn van nature populair omdat ze voldoen aan de id terwijl ze ook het super-ego geruststellen. Het werk van het ego is voltooid als het zoiets ziet. De aantrekkingskracht van ‘snel’ komt voort uit het aangeboren verlangen naar onmiddellijke bevrediging, dus pas op voor wat te mooi lijkt om waar te zijn (dat zijn ze vaak) als je snel geld wilt verdienen. Wees op je hoede. Luister naar het gesprek diep binnen de grenzen van je geest en doe je best om de spreekwoordelijke beesten te temmen.

Wat de beste manieren zijn om snel geld te verdienen? Hoewel een online zoekopdracht als je snel geld nodig hebt miljoenen resultaten oplevert, zullen niet alle resultaten even legitiem zijn. Het is aan jou om daar de beste uit te filteren. Deze 200 manieren om geld te verdienen kunnen je zeker inspireren om wat bij te verdienen.

5 Reageer

Leave a Comment