Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende manicure? Zoek niet verder! Wij geven je de laatste inzichten in de mooiste gellak kleuren op de markt. Deze keer focussen we ons op kleuren voor de werkweek. Welke tinten zijn nou perfect voor de werkvloer? We kijken naar alle opties: van subtiele nudes tot statement kleuren. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl en tussen de beautyproducten van Nagelgroothandel is voor iedereen iets te vinden! Dus laten we gelijk beginnen!

Begin met zachte pastelkleuren

Het is nog vroeg, je bent nog een beetje aan het opwarmen dus je wilt zacht binnenkomen. Pastelkleuren zijn dan je beste vriend. De kleuren zijn mooi en subtiel, maar vallen toch op. Je kunt kiezen voor babyroze, zachtblauw of lavendel. Deze kleurtjes geven een verzorgde look en worden nooit saai.

Keep it neutral

person wearing gold and silver round analog watch

Op het werk wil je vaak toch iets neutraler zijn dan buiten werk. Je wilt een kleurtje dat er netjes en professioneel uitziet, zonder te veel op te vallen. Dan zijn nude tinten de perfecte keuze. Deze kleuren geven de perfecte look, maar springen niet te erg in het oog. Klassiek, veelzijdig en verfijnd en dat is precies wat je wil voor het werk, toch?

The classic red manicure

Je kunt nooit de mist ingaan met een rode gellak. Of je nou kiest voor bordeauxrood of klassiek rood: het is allebei prachtig. Deze kleuren raken nooit uit de mode en zijn super stijlvol. Rood staat voor zelfvertrouwen en kracht en dat is wat je wil laten zien op de werkvloer natuurlijk.

Puur natuur met aardetinten

persons hand with white manicure

Aardetinten zijn weer helemaal hot en we snappen waarom. Deze tinten zijn subtiel en warm en geven een luxe look aan iedere manicure. De verschillende kleuren gellak zijn ook heel veelzijdig, perfect voor het werk. Je kunt kiezen voor een diep oranje terracotta of jungle groen? Of ga je toch liever voor een zandkleurige gellak? Je hebt genoeg keuze en geloof maar dat het lastig is om er maar één te kiezen als je zoveel opties hebt.

The french manicure

Een andere look die nooit uit de mode gaat, is de french manicure. Een klassieke nude met witte tips is altijd mooi, maar we zien ook heel veel speelse variatie op deze klassieker. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor pasteltinten voor de tips of net voor een felle rode tip. Het zijn kleine details, maar ze hebben een grote impact op de look van je gellak.

Leave a Comment