U weet ongetwijfeld dat QL Hotels & Restaurants en ClassyLife zijn gaan samenwerken. Wij noemden het al, niet geheel origineel overigens, ‘A match made in Heaven’, omdat wij dezelfde standaards ten aanzien van kwaliteit, stijl en persoonlijke service nastreven. En QL Hotels & Restaurants is een uitermate gerenommeerde en interessant groeiende bundeling van topbedrijven in de Benelux, Duitsland en verder. Daar mogen we trots op zijn. Het plan was om de lezers van ClassyLife, liefhebbers van het mooie leven, af en toe te vergasten op een fraai en aantrekkelijk evenement. Welnu, hier is het eerste. En wat nu zo leuk is, bij het prille begin van ClassyLife halverwege vorig jaar stonden wij stil bij de opening van de prachtige villa ‘Het Managehuis’ bij Landgoed Het Roode Koper van de familie Sørensen in Leuvenem, bij Ermelo. En dat nu is ‘het pièce’ van ons eerste arrangement, dat geweldig is ingevuld.>> klik op kop of foto en lees verder

 

9.-private-villa

hotel-landgoed-het-roode

De Villa, speciaal voor u te reserveren

U weet ongetwijfeld dat QL Hotels & Restaurants en ClassyLife zijn gaan samenwerken. Wij noemden het al, niet geheel origineel overigens, ‘A match made in Heaven’, omdat wij dezelfde standaards ten aanzien van kwaliteit, stijl en persoonlijke service nastreven. En QL Hotels & Restaurants is een uitermate gerenommeerde en interessant groeiende bundeling van topbedrijven in de Benelux, Duitsland en verder. Daar mogen we trots op zijn.

Het plan was om de lezers van ClassyLife, liefhebbers van het mooie leven, af en toe te vergasten op een fraai en aantrekkelijk evenement. Welnu, hier is het eerste. En wat nu zo leuk is, bij het prille begin van ClassyLife halverwege vorig jaar stonden wij stil bij de opening van de prachtige villa ‘Het Managehuis’ bij Landgoed Het Roode Koper van de familie Sørensen in Leuvenem, bij Ermelo. En dat nu is ‘het pièce’ van ons eerste arrangement!

Een ontspannen weekend weg met vrienden en kinderen? Huur het Manegehuis, een zonnige privé-villa op Landgoed Het Roode Koper, de verborgen parel van QL Hotels & Restaurants op de Veluwe. U geniet hier van een bijzonder luxe verblijf, volledig ontzorgd en verwend in stijl.  Het Manegehuis op het landgoed van Het Roode Koper ligt in het hart van Nederlands grootste aaneengesloten natuurgebied. De monumentale paardenstallen zijn hier omgebouwd tot een prachtige zonnige villa met uitzicht op de bossen. Het Manegehuis bestaat uit twee elegant ingerichte suites, van elkaar gescheiden door een prachtige Italiaanse design keuken. Er is een stijlvolle living met haard, een privé-sauna, twee riante ouderslaapkamers met luxe badkamers, een kinderkamer met robuuste stapelbedden en een grote omheinde privé-tuin met meerdere zonneterrassen.

Op loopafstand kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel: een verwarmd buitenzwembad, een tennisbaan en een manege met boxen voor gastpaarden. Met de awards winnende chef Dennis van den Beld staat Het Roode Koper in de top 100 van Nederlands beste restaurants. Dit charmante familiehotel voor natuurliefhebbers, romantici, culinaire fijnproevers en gezinnen met kinderen biedt alles voor een ontspannen weekend weg.

Het Roode Koper-10juni

Roode5

Luxe verwenarrangement

Kom deze zomer met vrienden of familie naar de Veluwe en reserveer het Manegehuis. Een fles Laurent Perrier Champagne staat gekoeld bij aankomst en als de avond valt, bereidt de chef-kok speciaal voor u een voortreffelijk diner in uw villa. Er staan ATB’s klaar voor u om de omgeving te verkennen en op het landgoed kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Vanaf uw privé-terras geniet u van het weidse uitzicht op het bos terwijl u de kinderen op de achtergrond hoort lachen en plezier hebben in de omheinde privé-tuin met ontelbare verstopplekjes, een trampoline en een groot gazon voor balspelletjes. Zet de dagelijkse beslommeringen van u af en geniet samen met vrienden van een ontspannen verblijf.

Reserveer nu het luxe verwenarrangement inclusief:

  • Twee overnachtingen in het Manegehuis, een zonnige privé-villa
  • Een privé-kok in de villa OF een oppas terwijl u aan tafel gaat in ons restaurant
  • Een fles Laurent Perrier Champagne in uw koelkast, twee flessen rosé, twee flessen witte en rode wijn en diverse frisdranken voor de kinderen
  • Koffie van luxe Nespresso-machines, zowel op de kamer als in de keuken
  • Elke ochtend een privé-ontbijt in de villa
  • Vrij gebruik van fietsen/ATB
  • Vrij gebruik van de faciliteiten van het hotel: tennisbaan, manege en zwembad

Prijs op basis van 4 volwassenen en 4 kinderen: € 2.900,- voor 2 nachten. Komt u met meer of minder volwassenen of kinderen? Dan ontvangt u van ons een arrangementsprijs op maat.
Dit arrangement is geldig in de zomerperiode van 1 juli t/m 3 september 2015. Vermeldt u bij contact svp dat het gaat om het QL Hotels/ClassyLife arrangement.

Telefoon: +31(0)577 40 73 93  Mail: [email protected]
Alle informatie over Het Roode Koper: www.roodekoper.nl en uiteraard ook via www.qlhotels.com. Wij hopen dat het u aanspreekt, dat u er gebruik van maakt en dat u geweldig geniet!

Roode2

Roode6

HOEFSLAG-HetRoodeKoperQL-Hotels

Leave a Comment