Heeft u ook zo vreselijk veel zin in zon, zee, lekkere warmte, koele glazen en ontspanning? De weermannen vertellen ons dat de temperatuur de komende dagen omhoog gaat en de zon zich vaker laat zien. Maar wij waren een paar weken geleden even in Zuid Frankrijk en uitgebreid gekust worden door de zon is toch wel even iets anders! Wellicht bent u nog plannen aan het maken voor een zonbestemming, of u heeft al iets in uw hoofd maar zoekt nog bevestiging. Met ClassyLife vallen wij blijkbaar ook internationaal steeds meer op, want we kregen een aardige mail van Adriana Sanchez van Nikki Beach Marbella, die schreef dat zij op zaterdag 4 juni weer hun jaarlijkse Dutch Party organiseren en daarvoor graag bezoekers uitnodigen. Daar zaten wat foto’s bij waarvan het water ons in de mond liep. >>

Nikki3

large

Heeft u ook zo vreselijk veel zin in zon, zee, lekkere warmte, koele glazen en ontspanning? De weermannen vertellen ons dat de temperatuur de komende dagen omhoog gaat en de zon zich vaker laat zien. Maar wij waren een paar weken geleden even in Zuid Frankrijk en uitgebreid gekust worden door de zon is toch wel even iets anders! Wellicht bent u nog plannen aan het maken voor een zonbestemming, of u heeft al iets in uw hoofd maar zoekt nog bevestiging. Met ClassyLife vallen wij blijkbaar ook internationaal steeds meer op, want we kregen een aardige mail van Adriana Sanchez van Nikki Beach Marbella, die schreef dat zij op zaterdag 4 juni weer hun jaarlijkse Dutch Party organiseren en daarvoor graag bezoekers uitnodigen. Daar zaten wat foto’s bij waarvan het water ons in de mond liep.

Nikki2

Nikki Beach is in relatief korte tijd een internationaal fenomeen geworden. Het is eigendom van de particuliere Penrod Management Group van Jack Penrod, die het merk Nikki Beach uitbouwde tot een groep met 10 fraaie beachclubs op 8 locaties, een Lifestyle Divisie inclusief eigen Nikki Beach kledinglijn, een muzieklabel, een eigen magazine, een divisie met hotels en resorts en… Nikki Cares, een non profit goede doel organisatie, opgericht ter herinnering aan Nicole Penrod die op 18-jarige leeftijd door een auto-ongeluk om het leven kwam. De beachclubs vindt u in Miami Beach, Saint Tropez, Saint Barth, Marrakech, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Porto Heli, Bali, Monte Carlo, Courchevel, Dubai en uiteraard Marbella. Dit jaar worden er resorts geopend in Dubai en Bodrum. Dat mag je wel een organisatie noemen!

Nikki1

Gisteren werd Nikki Beach Marbella heropend en tja, voor een deel van u zal het allemaal een tikje te jong en te decadent zijn, maar wat een prachtplek om te feesten, te onspannen en even de dagelijkse zorgen kwijt te raken. Wij horen om ons heen vaak dat mensen zoeken naar iets leuks, iets bijzonders, iets inspirerends. Welnu, naar ons idee kun je hier natuurlijk heel ordinair magnums champagne leegspuiten, maar veel meer nog zijn dit plekken om in stijl en lekker verwend nieuwe energie op te doen. Daarom geven wij dit graag aan u mee.
Filmpje! https://vimeo.com/142896122

Nikki4

Leave a Comment