Gigi Hadid, algemeen bekend, is een Amerikaans model en het meest gevolgde modemodel op Instagram. De wereld weet dat ze de partner is van een van de meest sexy mannen, Zayn Malik. Het lijdt geen twijfel dat ze het meest ervaren model van deze generatie is – want ze begon haar carrière als model op tweejarige leeftijd, toen ze voor het eerst model stond voor guess kleding. Dit 23-jarige model heeft ook in muziekvideo’s, films en op televisie gewerkt en samengewerkt met Tylor Swift, Calvin Harris, Zayn en vele anderen. Ze staat al op zeer jonge leeftijd aan de top.


10 leuke weetjes over Gigi Hadid


1. Haar echte naam is niet Gigi. De oudste dochter van Yolanda en Mohamed Hadid, de echte naam van het topmodel is Jelena Noura Hadid. Haar moeder gaf haar de bijnaam “Gigi” toen ze jonger was en die is in de loop der jaren blijven hangen.

2. Haar modellencarrière begon toen ze nog maar twee jaar oud was. Voorbestemd om model te worden, werd Gigi Hadid op tweejarige leeftijd gespot door Paul Marciano. Later poseerde ze voor de Baby Guess campagne.

3. Ze speelde in een reality tv-show. Voordat Gigi Hadid naar New York vertrok om haar modellencarrière te beginnen, speelde haar moeder Yolanda Hadid in een Amerikaanse reality tv-show, The Real Housewives of Beverly Hills. De show was een kans voor het Amerikaanse publiek om een glimp op te vangen van het toenmalige model in spe, vanuit haar sublieme villa in Malibu.

4. Als ze geen model was, zou ze iets met psychologie doen. Dan zou ze zich inschrijven voor de New York University met het doel om psycho-criminoloog te worden naast haar modellenwerk. Ze liet haar studie achterwege vanwege een druk schema als model.

5. Ze heeft in een reeks muziekvideo’s gespeeld. Van Bad Blood van Taylor Swift tot How deep is your love van Calvin Harris, als ze niet op de internationale catwalks loopt, doet Gigi Hadid onder andere mee aan talloze muziekvideo’s. De minst bekende zijn Surfboard en Flower. De minst bekende zijn Surfboard and Flower van Cody Simpson, Simplethings van Miguel en Cake by the ocean van DNCE.

6. Ze heeft een zwak voor koken. Regelmatig deelt ze haar favoriete recepten op Instagram (perzik crumble, zelfgemaakte guacamole en truffelrisotto), Gigi Hadid is trots op haar passie voor koken. Het model deed zelfs mee aan de kookshow Master Chef en haar motto is “eet schoon om fit te blijven – neem een hamburger om gezond te blijven”.

7. Ze had een topsporter kunnen zijn. Als speelster in het volleybalteam van haar middelbare school in Malibu nam Gigi Hadid deel aan de Junior Olympics voordat ze model werd. Net als haar zus Bella reed ze ook op hoog niveau paard.

8. Ze is een expert als het gaat om. Parijse restaurants Café de Flore voor zijn broodjes ham, Entrecôte voor zijn steak en friet, Ferdi voor zijn hamburgers en Kinugawa voor zijn sushi: dit zijn de hotspots waar ze tijdens Fashion Week te vinden is.

9. Ze schreef een stuk voor de nieuwsbrief van Lena Dunham. In september 2016, tijdens de Milan Fashion Week, probeerde een onbekende Gigi Hadid op te pikken na een modeshow. Het model liet het er niet bij zitten, verdedigde zich en duwde de persoon weg. Kort daarna vertelde ze over het incident in de Lenny nieuwsbrief van Lena Dunham, een feministisch platform dat zijn neus ophaalt voor critici.

10. Met haar samenwerking met Tommy Hilfiger (Tommy x Gigi) en een zonnebrillenlijn, Vogue Eyewear, breidt Gigi Hadid haar invloed op de modewereld uit.


De meest sexy foto’s van Gigi Hadid

Maar met foto’s van Gigi Hadid overal op het internet, waar moet je dan heen voor de mooiste en meest sexy foto’s? Dat is gemakkelijk – Gig Hadid’s Instagram account. Een schatkist vol foto’s van het prachtige model. Hier post ze de schattigste, liefste, mooiste foto’s van zichzelf – die bijna allemaal zo op de cover van een modetijdschrift zouden kunnen staan. Toch zijn er een paar Gigi Hadid Instagram foto’s die de mooiste en meest sexy Gigi Hadid foto’s zijn. Deze drie zijn mijn favorieten. Er zijn er nog honderden meer.

Gigi Hadid sexy selfie Gigi Hadid bed Gigi Hadid sexy pose new york

Gigi Hadid sexy (31)

Gigi Hadid sexy (29)

Gigi Hadid sexy (29)

Gigi Hadid sexy (28)

Gigi Hadid sexy (27)

Gigi Hadid sexy (26)

Gigi Hadid sexy (25)

Gigi Hadid sexy (24)

Gigi Hadid sexy (23)

Gigi Hadid sexy (22)

Gigi Hadid sexy (21)

Gigi Hadid sexy (19)

Gigi Hadid sexy (19)

Gigi Hadid sexy (18)

Gigi Hadid sexy (17)

Gigi Hadid sexy (16)

Gigi Hadid sexy (15)

Gigi Hadid sexy (14)

Gigi Hadid sexy (13)

Gigi Hadid sexy (12)

Gigi Hadid sexy (11)

Gigi Hadid sexy (10)

Gigi Hadid sexy (9)

Gigi Hadid sexy (8)

Gigi Hadid sexy (7)

Gigi Hadid sexy (5)

Gigi Hadid sexy (5)

Gigi Hadid sexy (4)

Gigi Hadid sexy (3)

Gigi Hadid sexy (2)

Gigi Hadid sexy (5)

Leave a Comment