Tot onze schande moeten wij u bekennen dat wij het mooie eiland Ibiza alleen kennen van reportages en verhalen, en van de aandacht die wij vorig jaar af en toe gaven aan de activiteiten daar van ClassyLife-lezer-van-het-eerste-uur Marcus Giltay. Maar nu het zo fris is (op zich is dat best ook genieten) gaan de gedachten toch steeds vaker uit naar zon, luxe en heerlijk vakantievieren. Dat werd nog geholpen door informatie die Marcus ons stuurde over een aantal activiteiten op Ibiza waar hij bij betrokken is en die helemaal aansluiten bij onze en ongetwijfeld ook úw interesses: fraaie huizen en dito schepen. Een beetje rondkijken op zijn websites doet je het water in de mond lopen!>>

6356833445502625871980503981_635679448951029220-840639148_Ibiza-Port

Tot onze schande moeten wij u bekennen dat wij het mooie eiland Ibiza alleen kennen van reportages en verhalen, en van de aandacht die wij vorig jaar af en toe gaven aan de activiteiten daar van ClassyLife-lezer-van-het-eerste-uur Marcus Giltay. Maar nu het zo fris is (op zich is dat best ook genieten) gaan de gedachten toch steeds vaker uit naar zon, luxe en heerlijk vakantievieren. Dat werd nog geholpen door informatie die Marcus ons stuurde over een aantal activiteiten op Ibiza waar hij bij betrokken is en die helemaal aansluiten bij onze en ongetwijfeld ook úw interesses: fraaie huizen en dito schepen.

Amante-2012-STEVE-FINAL

es-0803-596985-front

Nikki Beach

large

Nu is op jetset-eilanden als Ibiza en ook in heerlijke oorden als bijvoorbeeld St Tropez de scheidslijn tussen stijlvol en patserigheid maar dun. Bij ClassyLife houden wij wel van een feestje, maar niet van decadent magnums onbetaalbare champagne leegspuiten en wij houden wel van een fraai X Yacht, een klassiek zeiljacht of een scherp gelijnd motorjacht, maar niet van schepen waarbij uiterlijk vertoon belangrijker is dan varen. Ja, het luistert nauw. U deelt dat ongetwijfeld. Maar jezelf af en toe verwennen met luxe is uiteraard prima en dan is een verblijf daar op Ibiza wel woest aantrekkelijk, zo lijkt het ons. Gewoon een riant huis huren, of een mooi schip. En gaat het financieel allemaal wat gemakkelijker, dan is iets kopen daar ook wel erg aantrekkelijk, door de mix van fraai weer, een prachtige natuur, heerlijke luxe, kleurrijke mensen en een leven in exact de stijl de u aanspreekt. Marcus vertelde dat geheel ‘tegennatuurlijk’ het naseizoen op Ibiza afgelopen jaar nogal matig was, met teveel slecht weer. Maar elk nadeel heeft een voordeel: daardoor heeft hij extra tijd kunnen besteden aan zijn websites voor huizen en schepen, en daardoor is het met reserveringen momenteel ook iets rustiger. Doe er uw voordeel mee. Een bezoekje aan de genoemde sites kunnen wij u van harte aanraden, want zoals de Duitse romanschrijver Simmel ooit zei: dit is de stof waarvan dromen zijn.

Op ibizavillas.international momenteel zo’n 90 verkoopprojecten aangeboden, en rond de 60 villas voor de verhuur. De focus ligt vooral op verkoop van huizen voor vakanties of permanente bewoning (prijzen lopen op tot vele miljoenen), maar wilt u er iets huren dat even riant als comfortabel is, dan bent u net zo welkom. Vertel dat u via www.classsylife.nl komt; dat horen Marcus en collega’s graag en wij uiteraard ook! Voor de goede orde: het gaat hier wel altijd om tophuizen op een toplocatie, dus goedkoop zijn ze niet. Maar beter duur dan niet beschikbaar, nietwaar? En als u vroeg boekt en vroeg uw tickets bestelt, verdient u al een deel terug door de goedkope vliegreis…

2016 impression IVI

 

VILLA MIZAR ST MIQUEL

 

 

 

VILLA FLORA CAP MARTINET

 

c3a112_992848bea3294c76a50a57e171c48afe

Nu kennen wij Marcus primair van zijn betrokkenheid bij het verhuren van vooral zeiljachten en deelname aan de mooiste, meest bekende zeilraces ter wereld. Dat deed hij al vanuit Naarden en dat doet hij ook nog steeds, nu vanaf Ibiza. Wij noemen u drie websites om u lekker te maken, als een appetizer oftewel amuse:
www.ibiamare.com, de lokale Ibiza boten website met nu ook een divisie in Saint Tropez en veel fraais te koop en te huur:

banner_0-1

 

www.regattacharters.pro, de wedstrijdschepen website wordt momenteel ook gevuld, inclusief bijvoorbeeld alle befaamde wedstrijden in Europa, zoals de Ibiza Regatta Gold Cup maar ook het Caribisch regattacircuit met regattas als de Heineken Regatta en de Voiles de Saint Barth waarvoor complete schepen te huur zijn, maar ook alleen bemanningsplaatsen aan boord. Hier komt u alvast in de stemming:

En last but not least is er ook www.worldsailingcharters.com waar trips aan boord van ’s werelds mooiste superjachten te vinden zijn. Weet u wat, trek er als u van deze dynamiek houdt gewoon even een paar uur voor uit, bekijk de vele video’s op de sites, kom helemaal in de stemming en regel iets moois bij Marcus. Is er niet een mooi gezegde over een leuk leven maar wel zelf de slingers ophangen? Nou dan!

204ac9_6d7240157ef146d792fc0e60d3ac024b

 

Leave a Comment