Bij het kiezen van een nieuwe video-van-de-week hadden wij het even lastig. Wij kwamen een prachtige reportage tegen over twee jonge avonturiers die met een bijzondere gefilmde trip van 500 mijl door Noord Michigan aandacht vragen voor een niet erg veilige oliepijp. De video duurt ruim 20 minuten. En we vonden een korte video over een enorme aantal eenden die een wijngaard in Zuid-Afrika vrij houden van slakken en daardoor van het gebruik van pesticiden. Wij besloten te kiezen voor de ‘Quack Squad’, met het advies aan u om zeker ook tijd uit te trekken voor de prachtige roadtrip video, via https://vimeo.com/180350618. Maar nu hier dus de Quack Squad. Elke ochtend begeleidt eendenfokker Denzel Metthys zijn meer dan 1.000 Indiase loopeenden naar de wijngaarden van de Vergenoegd Winery, waar ze aan het begrip biologisch druiven telen een geheel nieuwe invulling geven!>>

1236318809

Bij het kiezen van een nieuwe video-van-de-week hadden wij het even lastig. Wij kwamen een prachtige reportage tegen over twee jonge avonturiers die met een bijzondere gefilmde trip van 500 mijl door Noord Michigan aandacht vragen voor een niet erg veilige oliepijp. De video duurt ruim 20 minuten. En we vonden een korte video over een enorme aantal eenden die een wijngaard in Zuid-Afrika vrij houden van slakken en daardoor van het gebruik van pesticiden.  Wij besloten te kiezen voor de ‘Quack Squad’, met het advies aan u om zeker ook tijd uit te trekken voor de prachtige roadtrip video, via https://vimeo.com/180350618.
Maar nu hier dus de Quack Squad. Elke ochtend begeleidt eendenfokker Denzel Metthys zijn meer dan 1.000 Indiase loopeenden naar de wijngaarden van de Vergenoegd Winery, waar ze aan het begrip biologisch druiven telen een geheel nieuwe invulling geven!

img-quack-squad-on-the-hunt-159

Leave a Comment