Als je ervan houd om mooi gekleed op pad te gaan, ben je vást ook op de hoogte van de laatste sieradentrends. Zo zijn gouden sieraden natuurlijk altijd al populair geweest, maar de laatste maanden is het weer helemaal hot om verschillende gouden armbanden, ringen en kettingen met elkaar te combineren. Maar hoe doe je dat nou het best, en waar moet je op letten bij de aanschaf van gouden sieraden? Wij helpen je op weg.

Tips voor het aanschaffen van gouden sieraden

gouden-sieraden

Bepaal je budget

Bij gouden sieraden denk je misschien al snel: te duur! Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld veel al veel besparen door te gaan voor een subtiel armbandje, of een setje oorbellen van goud. Hoe zwaarder de sieraden, hoe meer goud, en dus hoe duurder. Als je van tevoren weet hoeveel je ongeveer wilt uitgeven, weet je ook wat je kan aanschaffen. Denk bij gouden sieraden aan een bedrag van minimaal €50. Uiteraard kan je ook gaan kijken naar betaalbaardere mogelijkheden, zoals goldplated of 9 karaat sieraden, die gemaakt zijn van 37,5% puur goud. Hierbij heb je een mooi sieraad, maar hoef je niet té diep in de buidel te tasten.

Maak een keuze!

Het is ook maar net wat jíj leuk vindt, of degene waar je graag een sieraad aan wilt geven. Want je kan wel kijken naar de laatste trends, maar het belangrijkst is dat jij het een mooi accessoire vindt. Van een aanschaf van een goud sieraad zal je namelijk niet snel spijt hebben, omdat de waarde heel stabiel is, en het lang mee gaat.

Hoe draag je gouden sieraden?

Sieraden kan je natuurlijk met elkaar combineren door goud met goud, en zilver met zilver te dragen. Daarnaast kan je ook kijken naar de kleur van jouw kleding. Draag je veel naturel kleuren, zoals kwart, bruin en beige? Dan kan je hier heel goed gouden sieraden mee combineren. Ben je meer van felle kleuren, zoals roze, groen of blauw? Dan zorgen zilveren sieraden voor rust in de outfit.

Waar je ook op kan letten bij het dragen van gouden sieraden, is het gebruik van stenen, vormen en textuur. Sommige ringen of kettingen hebben hele opvallende onderdelen, zoals een grote hanger of een diamanten steen in een ring. Hierbij kan je het best één opvallend sieraad kiezen, en de rest van de sieraden subtiel laten. Zo creëer je een perfect geheel. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens de afbeeldingen van gouden sieraden!

Leave a Comment