Vergeet je jouw kamerplanten weleens op tijd water te geven? Vraag je je geregeld af wanneer je tuinplanten voeding nodig hebben? En hoeveel potgrond heb je nodig voor de potplanten op je balkon? De Pokon App is hét hulpmiddel voor iedereen die dol is op groen! Die App heeft dit voorjaar een make-over gekregen; het design is compleet vernieuwd én er zijn veel nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. Daardoor is het voor een flink aantal ClassyLife-lezers zekr aan te raden om de App te downloaden. Ontdek alle slimme functies: download de Pokon App gratis en je krijgt spontaan groene vingers.>>

Vergeet je jouw kamerplanten weleens op tijd water te geven? Vraag je je geregeld af wanneer je tuinplanten voeding nodig hebben? En hoeveel potgrond heb je nodig voor de potplanten op je balkon? De Pokon App is hét hulpmiddel voor iedereen die dol is op groen! Die App heeft dit voorjaar een make-over gekregen; het design is compleet vernieuwd én er zijn veel nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. Daardoor is het voor een flink aantal ClassyLife-lezers zekr aan te raden om de App te downloaden. Ontdek alle slimme functies: download de Pokon App gratis en je krijgt spontaan groene vingers.

Op tijd water
Dankzij de Dorstlesser vergeet je nooit meer om je planten water te geven. Zet de Dorstlesser aan en je ontvangt een watergeefalarm op de door jouw ingestelde momenten. Je planten zullen je dankbaar zijn!

Potgrondcalculator
Wil je mooie planten in potten op je balkon, terras of in de tuin zetten? Of wil je je border ophogen? Met de potgrondcalculator bereken je de hoeveelheid potgrond die je nodig hebt. Doorloop de keuzes, voer de afmetingen van je pot in en ontdek hoeveel potgrond je nodig hebt. Je krijgt ook meteen een potgrondadvies.

Handige tips
Plaats je vraag op het Pokon forum en je krijgt tips van andere Pokon fans. Bekijk leuke video’s met handige tips voor jouw gazon, kamerplanten en tuinplanten. Daarnaast worden er wekelijks nieuwe blogs en artikelen geplaatst. Genoeg te lezen en te bekijken!

Producten
In de Pokon App vind je uiteraard ook een overzicht van alle producten van Pokon. Met één klik ontdek je het dichtstbijzijnde verkooppunt of koop je het product bij één van de online verkooppunten.

De Pokon App is gratis te downloaden in de Google Play Store (Android) en App Store (iOS). Meer informatie over de app vind je op www.pokon.nl.

Fotocredit: Pokon

Leave a Comment