Hedwiges Maduro gaat momenteel aan de slag in zijn geboortestad bij Almere City als voetbalcoach en in het verleden is hij natuurlijk ook profvoetballer geweest. Hij is opgegroeid in Nederland, maar zijn roots liggen in Curaçao en Aruba. Hij debuteerde bij Ajax in 2004 op slechts negenjarige leeftijd, want hij is nu 39 jaar oud. Hij ging van de jeugdopleiding naar het eerste elftal. Maar in 2008 vetrok hij en door de jaren heen heeft hij bij vele andere clubs gespeeld met succes. Maar succes behaalt hij ook zeker buiten het veld om, want hij heeft niet alleen een beeldschone, maar ook een zeer getalenteerde vriendin aan de haak geslagen. We hebben het natuurlijk over de enige echte Elise van der Horst!

Waar kun je Elise van der Horst van kennen?

Elise-van-der-Horst-en-hedwiges-maduro-3.jpg

Elise van der Horst kun je ook wel kennen als zangeres ‘EliZe’ ze is nu 41 jaar oud, maar als klein meisje was ze al bezig met het opbouwen van haar muziekcarrière. Zo zat ze vroeger bij de populaire ‘Kinderen voor Kinderen’. Toen ze 21 jaar was bracht ze haar eerste debuutsingle ‘Shake It’ uit in 2004. Ook in de tijd toen ze student was, bleef ze werken aan haar muziekcarrière. Inmiddels heeft ze al meerdere hits uitgebracht, die niet alleen populair zijn in Nederland, maar ook in landen, zoals Frankrijk en Finland.

Waar staat Elise van der Horst nog meer om bekend?

Elise van der Horst is naast zangeres ook presentatrice geweest in het begin van de jaren ’00. Je kan haar gezien hebben in programma’s, zoals Kids Top 20 en ‘So You Think You Can Dance’. Maar ook heel recent in 2022 was deze beeldschone vrouw nog te spotten in het programma, ‘Secret Duets’. Verder deed ze ook aan modellenwerk. Ze heeft dus zeker een naam gebouwd en staat zeker niet bekend als ‘de vrouw van’. Het koppel is al sinds 2018 bij elkaar.

Pikante foto’s van Elise van der Horst

Elise-van-der-Horst-sexy-4.jpg
Elise-van-der-Horst-sexy-3.jpg
Elise-van-der-Horst-2.jpg
Elise-van-der-Horst-bikini.jpg
 Elise-van-der-Horst-sexy.jpg
 Elise-van-der-Horst-en-hedwiges-maduro.jpg
Elise-van-der-Horst.jpg

Elise van der Horst is niet bang om haar lijf te delen met haar 33,7k volgers op Instagram. Zo post ze regelmatig bikinifoto’s, maar ze deelt zelfs foto’s zonder kledingstukken aan, waarop haar blote billen duidelijk te zien zijn. Niet gek dat ze altijd wel hoog staat in de lijst van FHM500, een lijst met de knapste vrouwen in mannenblad FHM. In 2020 stond ze op nummer 114, wat best hoog is. Over de relatie tussen haar en haar vriend is niets bekend, maar Hedwiges Maduro heeft zeker goed gescoord met haar!

Leave a Comment