De herfst staat voor de deur en ook de winter komt in zicht – wat betekent dat voor onze garderobe? Ook dit seizoen zijn er weer trends die jij niet kan missen. Het aanbod van het winterseizoen is divers. Onder andere grafische prints, gewatteerde jassen en kleurrijke outfits, niks is te gek in komend herfst winterseizoen.

Kleur bekennen

blauwe-winterjas

Credits: Anika Huizinga

Voorbij zijn de dagen van het verstoppen achter een zwarte jas. Gewatteerde jassen zijn niet alleen warm, maar ook nog eens de trend. Kleurrijke accenten brengen een ´happy vibe´ met zich mee en maken van jouw winterjas een echte blikvanger. Op de catwalks zijn verschillende modellen in uitlopende stijlen en kleuren gespot. Kies een model met een trendy kleur naar keuze en jij bent deze winter gegarandeerd hip.

Van ´grafisch´ tot aan ´animal´: print is in

sven-mieke-zebra-print-shirt

Credits: Sven Mieke

Grafische prints hebben verschillende voordelen. Ze zijn afkledend en hierdoor draagbaar voor mannen in verschillende maten. Dit seizoen is er vraag naar typografische prints en deze zijn zowel in verticale als horizontale plaatsing te vinden. De nadruk ligt op grote letters of eenvoudige patronen, zoals de klassieke ruit. Een echte verrassing onder de jas in de herfst en winter als ze gedragen worden met een effen jeans of een leren broek. Ook de animal print beperkt zich niet alleen maar tot de vrouwen. Durf jij het aan?

Sjaals in alle vormen en maten

Accessoires kunnen een echt statement zijn. De ideeën uit de nieuwe collecties voor mannen in het seizoen 2019/2020 laten dit ook zien. Oversized is hip en dat geldt niet alleen voor kleding, ook voor sjaals. Kies voor een dik en groot model wat jouw schouders bedekt. Ga daarnaast voor kleur, ook hier. Een eenvoudige sjaal is natuurlijk een echte allrounder. Maar waarom kiezen we niet voor een model dat opvalt met contrasterende kleuren of een patroonmix? Daarnaast kunnen sjaals van natuurlijke materialen worden gemaakt. Wol is de trend. Het verwarmt, is duurzaam en ziet er goed uit.

Conclusie: Altijd iets nieuws in herenmode

Nu is de moed nodig om het contrast aan te gaan. Een overzicht van de belangrijkste trends maakt duidelijk dat de herenmode in het huidige seizoen met veel verrassingen punten kan scoren. Vooral de vele kleurvariaties en grafische patronen trekken de aandacht.

Leave a Comment