Is het beeldscherm van jouw iPhone 12 gebarsten? Zorg er dan voor dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Sommige functies werken niet meer als deze eenmaal gebarsten is en daarom is het heel belangrijk dat je bij deze telefoon een werkend scherm hebt. In dit artikel leggen we uit wat je moet doen om het scherm van de iPhone op de juiste manier te laten vervangen.

iphone-12-scherm-apps

Kapot scherm

Gemiddeld loopt één op de tien smartphonegebruikers rond met een kapot beeldscherm. Wanneer de iPhone telkens uitvalt of als er een barst in het scherm zit, dan is het belangrijk om het toestel zo snel mogelijk te laten maken. Als je met een kapotte telefoon rondloopt, bestaat namelijk het risico dat je nog meer schade oploopt. Hierdoor kan het voorkomen dat de touchscreenfunctie uiteindelijk niet meer werkt of minder goed bruikbaar is. Zo kun je eigenlijk helemaal niet meer genieten van een optimaal gebruiksgemak!

Beeldscherm vervangen

Normaliter zijn de glasplaat en het scherm aan elkaar gelijmd. Daardoor kost het erg veel tijd om deze van elkaar los te koppelen. Om die reden is het een slim idee om voor de reparatie het gehele scherm van de iPhone te vervangen. De lijm kan eveneens loslaten en wanneer dat gebeurt, kan er stof of andere zaken tussen het scherm komen. Dat kan mogelijk resulteren in een onscherp beeldscherm. Wanneer je zelf de reparatie wilt uitvoeren, dan loop je het risico dat je andere onderdelen van de telefoon stukmaakt.

Reparatie iPhone

Wanneer de gevolgen van een kapot scherm bij een iPhone 12 niet te overzien zijn, kan een schermreparatie mogelijk uitkomst bieden. Voorkom dat jouw smartphone straks niet meer werkt en laat een iphone 12 scherm reparatie uitvoeren door een erkende Apple reparateur. Deze medewerker let extra goed op de kwaliteit van het glas, of de kleuren wel juist zijn en of er op de glasplaat de juiste coating is aangebracht.

Specialisten

Voor een Iphone reparatie amsterdam kun je terecht in één van de gecertificeerde winkels in Amsterdam. In deze vestigingen repareren de specialisten de iPhone 12 snel en betrouwbaar, mét de originele Apple-onderdelen. Hierdoor hoef je helemaal niet lang te wachten. Zo heb je straks een origineel Apple-scherm, die door één van de specialisten direct voor jou wordt gemonteerd!

Leave a Comment