We kennen allemaal wel het gevoel dat we iemand het liefst even een dikke knuffel zouden willen geven, even een schouder willen bieden om op uit te huilen of gewoon even laten merken dat we ervoor diegene zijn en diegene steunen. Soms is dit helaas niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld door ziekte of door afstand. Wil jij graag iemand dicht bij je verrassen en een hart onder de riem steken maar weet je niet zo goed hoe je dit het best kan aanpakken? Wil je bijvoorbeeld bloemen sturen maar weet je niet hoe? In dit blogartikel geven we een paar mooie opties waardoor je iemand zeker weten helemaal blij verrast.

Een smakelijke verrassing

gezond-eten

Wat je zou kunnen doen wanneer je weet dat iemand wel een hart onder de riem kan gebruiken is zelf een winkelmandje samenstellen van producten die degene in kwestie erg lekker vindt. Wanneer je weet dat jouw vriend of vriendin gek is op zoetigheid kun je een pakketje maken van chocola, snoepjes, koekjes, fruit en noten. De uitvoering kun je op verschillende manieren doen. Je kan zelf naar de supermarkt gaan om de spulletjes te kopen, het in te pakken en vervolgens als pakketje te versturen via de post. Of je kunt gebruik maken van één van de populaire bezorgdiensten van boodschappen zoals Gorilla’s of FLINK. Via deze online supermarkten kun je de producten bestellen en laten afleveren bij het adres jouw vriend of vriendin. Zo heeft hij of zij de smakelijke verrassing al binnen 10 minuten in huis.

Een persoonlijke boodschap

Wil je iemand op een persoonlijke manier een hart onder de riem steken? Je kunt ervoor kiezen om niet iets materialistisch te sturen maar een hart onder de riem te steken door middel van een persoonlijke boodschap. Jouw vriend of vriendin kan het vast enorm waarderen wanneer je even de tijd en moeite neemt om te laten weten dat je aan ze denkt en voor ze klaar staat wanneer ze je nodig hebben. Ook kan een persoonlijke peptalk soms erg fijn zijn wanneer je er even doorheen zit. Je kan zo’n persoonlijke boodschap maken door bijvoorbeeld een brief te schrijven of een videoboodschap op te nemen. Gegarandeerd dat jouw vriend of vriendin na het lezen of horen van jouw woorden zich weer een stuk beter voelt.

Een fleurig hart onder de riem

gekleurde-bloemen

Last but not least is het ook altijd een ontzettend mooi gebaar om iemand een bos bloemen cadeau te doen. Wanneer je niet in de gelegenheid de bloemen persoonlijk langs te brengen kun je ook kiezen voor het bloemen bezorgen. Een bos bloemen geeft een kleurrijke, warme sfeer aan de kamer waardoor iemand zich hopelijk weer wat vrolijker voelt en is bovendien altijd een ontzettend dankbaar gebaar. Met bloemen laat je zien dat je om iemands welzijn geeft en dat je aan iemand denkt!

Leave a Comment