Houdt u van de stijl van ontwerper Addy van den Krommenacker? Voortaan kunt u dan niet alleen zijn kleding dragen, maar ook op een echte Van den Krommenacker zitten. Hij lanceerde gisteravond in het Miele Inspirience Centre namelijk zijn eerste ‘Home Couture Collection by Addy’. Als couturier staat hij onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als couture collecties. Die keuze voor luxueuze stoffen zien we terug in zijn interieurontwerpen. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties. “Mijn inspiratie voor deze eerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen”, aldus Van den Krommenacker. >>

HomeCoutureCollection

Houdt u van de stijl van ontwerper Addy van den Krommenacker? Voortaan kunt u dan niet alleen zijn kleding dragen, maar ook op een echte Van den Krommenacker zitten. Hij lanceerde gisteravond in het Miele Inspirience Centre namelijk zijn eerste ‘Home Couture Collection by Addy’. De collectie is vanaf 5 juni verkrijgbaar bij De Donjon ( Eindhoven), Eijerkamp ( Veenendaal / Zutphen), Cilo (Zutphen), Van Til Interieur ( Alkmaar), Vest Woonforum ( Groningen) en Weyts interieuradviseurs ( Poortvliet).

Als couturier staat Addy onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als couture collecties. Die keuze voor luxueuze stoffen zien we ook terug in zijn interieurontwerpen. De modecreaties zijn duidelijk de basis voor zijn interieurcollectie. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties. “Mijn inspiratie voor deze eerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen”, aldus Van den Krommenacker. Jazeker. De uitgebreide collectie bestaat uit woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl ( vanaf € 289,-), verschillende banken (vanaf € 3.099,-), een fauteuil (€ 1.149,-), stoelen, een eettafel en hand getufte tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken. De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn fashion collecties, iedere zes maanden uitbrengen. De collectie is gerealiseerd door de vaste partner Limitless Projects in samenwerking met Movani. Tegelijkertijd werd ook een collectie bedrijfskleding van zijn hand gepresenteerd, bestemd voor de medewerksters van het Miele Inspirience Centre in Vianen. De kleding is onderscheidend en moet het imago van het bedrijf verder versterkten. Deze collectie bestaat uit een aantal ‘must have’-items, die onderling met elkaar te combineren zijn.

HomeCoutureCollection4HomeCoutureCollection5HomeCoutureCollection6sHomeCoutureCollection12

Leave a Comment