Een hondebed voor mensen is een eersteklas slaapbed dat is ontworpen voor een optimale slaapervaring. Het is gemaakt voor maximaal comfort en een gevoel van veiligheid, en biedt verlichting voor mensen met ADHD, stress en angstgerelateerde problemen. Een dutje in een hondenbed voor mensen zal je humeur een boost geven en je een verfrist gevoel geven.

Of je nu dut, leest, werkt of tv kijkt, een hondenbed voor mensen biedt continu comfort en ontspanning.

Waarom zouden honden alle plezier hebben?

vrouw-ligt-in-hondenbed-voor-mensen

De Plufl is meer dan een hondenbed voor mensen. Door middel van vele prototypes en iteraties hebben we de Plufl zorgvuldig gemaakt en ontworpen met eersteklas materialen voor een ongeëvenaarde ervaring.

De Plufl is voorzien van een dikke kussenrand waar gebruikers hun handen en voeten in kunnen stoppen, orthopedisch traagschuim dat voldoende ondersteuning biedt en zacht, luxe imitatiebont dat rustgevend aanvoelt. De ovale vorm wiegt je in een natuurlijke foetale slaaphouding waardoor je in een mum van tijd slaapt als een baby.

Wat maakt een hondenbed voor mensen?

hondenbed-voor-mensen-pufl

De Plufl is gemaakt van een meerlaagse orthopedische en traagschuim basis en het kussen is gemaakt van een mix van natuurlijke katoen- en polyvezels. We gebruiken ethisch gewonnen materialen van hoge kwaliteit om onze belofte van een verbeterde slaapervaring waar te maken. Het wordt geleverd in een eenvoudig te verwijderen hoes die in de wasmachine kan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes!

De eerste serie Plufls wordt geleverd in een one-size-fits-all model dat gebruikers tot 1.80 m op basis van onze tests comfortabel past. Onze toekomstige modellen zullen in meerdere maten verkrijgbaar zijn, zodat iedereen, ongeacht zijn lengte, er goed in zit.

De kracht van powernaps

man-ligt-in-hondenbed-voor-mensen-woonkamewr

Onze maatschappij en werkgewoonten hebben ons op een punt gebracht waar een groot deel lijdt aan slaapgerelateerde problemen. Wij geloven in het gebruik van de kracht van dutjes om onze geestelijke gezondheid en ons welzijn te verbeteren.

Een van onze belangrijkste doelen met een hondenbed voor mensen is om meer aandacht te vestigen op de voordelen van dutjes voor onze gezondheid en ons welzijn. Wist je bijvoorbeeld dat een powernap van 20 minuten de productiviteit met 34% en de alertheid met 100% kan verbeteren? Het is ook bewezen dat dutjes cortisol (het primaire stresshormoon) reguleren en een sneller herstel van het immuunsysteem bevorderen. Bovendien heeft een dutje van 90 minuten dezelfde cognitieve voordelen als 8 uur slaap, waardoor het een geweldig hulpmiddel is om de verloren slaap in te halen.

Over de makers

de-makers-van-pufl-hondenbed-voor-mensen

Wij begrijpen wat je nodig hebt om te dutten, want wij zijn ook fervente dutsters. Met Plufl is het onze missie om de menselijke slaapervaring te verbeteren en een geweldig product te bieden dat je helpt te ontspannen en ontstressen.

Medeoprichters Noah en Yuki van Plufl ontmoetten elkaar in 2018 op de Universiteit van British Columbia, waar het meteen klikte vanwege hun gedeelde passie voor ondernemerschap, honden en vooral voor dutjes. Op de universiteit brachten Noah en Yuki veel tijd door in hun plaatselijke koffieshop. Daar zagen ze een Duitse Dog die lag te dutten in een gigantisch hondenbed, wat het idee achter Plufl deed ontstaan. We vinden het fantastisch dat iedereen hun creatie kan ervaren en mee kan doen aan hun dutjesreis om de wereld gelukkiger en uitgeruster te maken 🙂

Leave a Comment