Eerder deze week stuurden wij ClassyLife lezers die zich voor onze Nieuwsbrief hebben aangemeld dit arrangement dat wij via onze partner QL Hotels & Restaurants ontvingen. Zo kregen zij een ‘voorsprong’ om alvast te boeken. Maar uiteraard laten wij ook u er graag van profiteren! Kasteel Engelenburg in het prachtige Gelderse Brummen, lid van onze partner QL Hotels & Restaurants, is door Gault&Milau gekozen tot Hotel van het jaar 2016. Daarom nodigen ‘Engelenburg’ en QL Hotels u graag uit om deze geweldige erkenning mee te vieren met een wel heel speciaal en overheerlijk Hotel van het Jaar arrangement, speciaal voor ClassyLife. >>

vooraanzichtEerder deze week stuurden wij ClassyLife lezers die zich voor onze Nieuwsbrief hebben aangemeld dit arrangement dat wij via onze partner QL Hotels & Restaurants ontvingen. Zo kregen zij een ‘voorsprong’ om alvast te boeken. Maar uiteraard laten wij ook u er graag van profiteren! Kasteel Engelenburg in het prachtige Gelderse Brummen, lid van onze partner QL Hotels & Restaurants, is door Gault&Milau gekozen tot Hotel van het jaar 2016. Daarom nodigen ‘Engelenburg’ en QL Hotels u graag uit om deze geweldige erkenning mee te vieren met een wel heel speciaal en overheerlijk Hotel van het Jaar arrangement, speciaal voor ClassyLife. Dit arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie en huisgemaakte koekjes
  • Een Champagne en Vonkelwijn proeverij in de wijnkelder
  • Een 4-gangendiner Gault&Millau in het restaurant
  • Overnachting in een comfort hotelkamer of luxe hotelkamer
  • Ontbijtbuffet met Vonkelwijn
  • Op zaterdagmiddag 15.00 uur een verkwikkende wandeling met de kasteelheer over het landgoed

Prijs vanaf € 130,00 per persoon.  Geldig van 7 januari tot 25 maart 2016

In Kasteel Engelenburg kunt u eten, drinken en slapen op hoog niveau en heeft u de beschikking over een schitterende 9-holes golfbaan. Aan de rand van de Veluwe geniet u in de historische ambiance van dit roemrijke kasteel.
In de Engelse lounge staat de grootste collectie single malt whisky’s van Nederland. Ook liefhebbers van wijn kunnen hier al eeuwenlang hun hart ophalen. De eerste bewoner van het kasteel, Jacob Schimmelpenninck van der Oye, handelde namelijk al in de 16e eeuw in Duitse wijn. De kamers en suites zijn ingericht met antieke en koloniale meubelen en bevinden zich in het Koetshuis, de Orangerie of in het Kaapse Huis dat de uitstraling heeft van een Kaaps wijnhuis. In het 19e-eeuwse serre restaurant waant u zich in vervlogen tijden door het sprookjesachtige uitzicht op de slotgracht en golfbaan. Hier wordt het diner natuurlijk vervolmaakt door de prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen.

QL Hotels & Restaurants
Kasteel Engelenburg is lid van QL Hotels & Restaurants, dé collectie van meer dan 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke karaktervolle hotels met uitstekende restaurants in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Noorwegen, Zwitserland en op de Antillen. Kijk op qlhotels.com voor alle QL Hotels & Restaurants, like ons op Facebook of volg ons op Twitter, Pinterest, Google+ of Instagram. Meer informatie: www.qlhotels.com

Geeft u bij uw reservering aub door dat u gebruik wilt maken van het ClassyLife arrangement.
Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen
Tel.: 0575-569999
[email protected]
www.engelenburg.com

Hall

Orangerie suite II

Serr tafel 7 II

golf green 9

kasteelplein

Leave a Comment