Huawei MateBook X Pro is een degelijke laptop om te kopen. Voor € 1.899 (ongeveer $2.265,91) biedt de MateBook X Pro een prachtig 13,9-inch, 3:2-scherm, een volledig toetsenbord en touchpad, een duurzame batterijduur en een snelle SSD. Is een nieuwe laptop kopen in dat geval een goede beslissing?

Ontwerp:

Bijna alle laptops hebben een donkere, grijze of zilvergrijze afwerking die door de jaren heen vermoeiend is geworden om naar te zoeken. Hoewel de Huawei MateBook X Pro grijs wordt, wordt hij ook geleverd in een verkwikkende smaragdgroene kleur. Het ronde deksel herbergt niets, gewoon een strak zilvergrijs Huawei-logo.

Poorten:

Net als de notebook die hij meent te emuleren, heeft de Huawei MateBook X Pro niet veel poorten. Het beschikt over 2 USB Type-C-poorten aan de linkerkant en een koptelefoonaansluiting, hoewel de rechterkant ruimte biedt voor slechts één USB Type-A-poort.

Weergave:

De Huawei MateBook X Pro 13,9-inch, 3000 x 2000-pixel scherm is glanzend en mooi om te gebruiken gejuich om zijn 3:2 beeldverhouding. En hoewel het een kleine flitser zou kunnen zijn, is het binnenin de ruimte van zijn concurrenten.

Toetsenbord en touchpad:

Houd er rekening mee dat de Huawei MateBook X Pro-editie een Brits toetsenbord heeft. Als u beslist om deze machine naar de Verenigde Staten te laten vervoeren, heeft u misschien wat moeite om de toetsen uit te lijnen.

Geluid:

Huawei MateBook X Pro draagt ​​een dreunende bas met een behoorlijk audioniveau.

Uitvoering:

Gebundeld in de Huawei MateBook X Pro ligt met 16 GB RAM. Het was in staat om zonder enig probleem 30 Google Chrome-tabbladen en 5 1080p YouTube-video’s te betoveren.

Batterijduur:

Dit is de Europese editie van de Huawei MateBook X Pro. Bij het onderzoek van de Mag-batterij van de laptop ging de MateBook X Pro 10 uur en 22 minuten mee, net boven het superieure laptopgemiddelde van 10:17. De XPS 13 hield slechts 7:32 stand; simpelweg, de MacBook Pro (16:32) en Zenbook 13 (13:47) overtroffen de X Pro.

Kort gezegd:

De Huawei MateBook X Pro is een mooie laptop, maar niet noodzakelijk een voordelig MacBook-alternatief. Het heeft een glanzend scherm, een eenvoudig toetsenbord, een snelle SSD en een lange batterijduur. De gemiddelde prestatiegebonden poorten, onstabiele webcam en hoge kosten zijn moeilijk te negeren. Al met al is het een fatsoenlijke laptop om te kopen voor gemiddelde gebruikers.

Leave a Comment