De Huawei Watch GT 3 PRO is de nieuwste smartwatch die door de Chinese techgigant Huawei is geïntroduceerd in de GT-serie. Het toestel heeft een aantal features van zijn voorganger, Watch GT2 PRO, maar het is een verbeterde versie van het oude toestel.

De primaire functie van Watch GT3 & Watch GT2 PRO is eenvoudig de tijd te vertellen en de fitnessactiviteiten bij te houden. Beide apparaten zijn rond van vorm en hun bouwkwaliteit is onberispelijk. Vergeleken met de Watch GT 2 Pro is de Watch GT 3 Pro echt een premium smartwatch.

Onderscheid tussen de Watch GT3 PRO & Watch GT2 PRO

Sensoren:

Beide modellen lijken erg op elkaar wat betreft de sensoren, afwijkingen in de vorm van een thermometer en het maximale zuurstofvolume in het bloed (VO2max). Het is een van de beste functies die beschikbaar zijn in het horloge, terwijl het in de tijd van de huidige pandemie erg handig is om een ​​thermometer bij de hand te hebben.

Volgen:

Volgens de beweringen van het bedrijf heeft de Huawei Watch GT 3 Pro een dubbele GPS-configuratie die helpt bij het nauwkeuriger volgen tijdens het sporten buitenshuis. De lopers kunnen zowel de afstand als hun route in kaart brengen.

Software:

Qua OS & UI is de Huawei Watch GT 3 Pro de allereerste smartwatch van het bedrijf die draait op het HarmonyOS-besturingssysteem. Dat is een van de grootste factoren waarmee u rekening moet houden bij het overwegen van upgraden.

Op de Watch 3 zijn de apps gemakkelijk te zien in de rasterweergave en kunnen extra apps rechtstreeks van de mobiele telefoon worden gedownload door deze te verbinden via de Huawei Health-app.

Valdetectie:

Een van de grootste upgrades van de Watch GT 3 Pro in vergelijking met de Watch GT 2 Pro is de valdetectie, en met deze functie kan men automatisch een noodcontact bellen als er een val wordt gedetecteerd.

Connectiviteit:

Beide horloges staan ​​erg sterk op het gebied van connectiviteit. Beide apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op de Android (versie 6 of hoger) & de iOS (versie 9 of hoger) apparaten. De gebruiker hoeft alleen de Huawei Health-app te downloaden.

Accu:

Beide modellen hebben een uiterst interessante functie die helpt bij het besparen van de levensduur van de batterij. Met het apparaat kunt u functies selecteren die u wilt gebruiken en dat de batterij tot twee weken meegaat op een enkele lading. De levensduur van de batterij van het apparaat is volledig afhankelijk van het gebruik. Beide apparaten kunnen eenvoudig worden opgeladen met behulp van een draadloze oplader.

Conclusie

Beide horloges lijken qua functies erg op elkaar, maar er zijn een paar functies beschikbaar in de nieuwste Watch GT 3 Pro die hem moderner en aantrekkelijker maken dan de oudere Watch GT 2 PRO.

Als u koop huawei gt3 pro Huawei Watch GT 3 Pro wilt om uw gezondheid goed bij te houden, dan is het apparaat de upgrade waard en zal het zeker voordelig voor u zijn.

Leave a Comment