De Huawei Watch GT 3 is een van de premium fitnesshorloges die net zo goed presteert als hij eruitziet. Het horloge zit boordevol verschillende volgmodi, waaronder de oude functies van de voorganger Huawei Watch GT 2.

Het is speciaal ontworpen om nauwkeurigere gegevens te leveren voor verschillende belangrijke functies van het fitnesshorloge, zoals hartslagmeting en GPS. Als je graag uitgaat, graag actief blijft en je vrije tijd doorbrengt met gezonde activiteiten, dan is de Huawei Watch GT 3 een van de beste keuzes die op de markt verkrijgbaar zijn.

PROS van Huawei Watch GT 3

  • Verbazingwekkende levensduur van de batterij
  • Scherp en stevig ontwerp
  • Bundels van gezondheidsmodi
  • Trainings- en hardloopschema’s verstrekt

NADELEN van Huawei Watch GT 3

  • Kan niet reageren op de meldingen
  • Beperkte app-ondersteuning van derden

Specificaties van Huawei Watch GT3

huawei-watch-gt-3-fiets

Weergave:

De Huawei Watch GT3 is een zeer gelikt model dat goed te zien is aan de verpakking. De 46 mm-versie van het tge-horloge wordt geleverd met een 1,43-inch AMOLED-scherm met een scherpe resolutie van 466 × 466 pixels. Het horloge is 11 meter dik en weegt 42,6 gram. Dat is een beetje zwaar, maar het is goed.

Gezondheid volgen:

De Huawei Watch GT3 zit boordevol functies voor het volgen van de gezondheid waarmee u al uw activiteiten kunt bijhouden. De gegevens die door het horloge worden verstrekt, helpen iemand om de statistieken en alle feiten en cijfers grondig te bekijken om gemakkelijk naar hun verbetering te gaan.

Het apparaat kan eenvoudig fitnesstrainingen en slaapmonitoring volgen en kan gemakkelijk de continue hartslag bijhouden door deze willekeurig te controleren.

Batterijduur:

Volgens het bedrijf kan de 46 mm-versie 14 dagen meegaan als de batterij volledig is opgeladen bij standaardgebruik en als het apparaat maximaal wordt gebruikt, kan het na een volledige lading ten minste 8 dagen meegaan.

Het horloge kan gemakkelijk presteren met zijn maximale potentieel, of het nu is om uw dagelijkse routine bij te houden of om uw fitnessactiviteiten bij te houden.

Prestatie:

De Huawei Watch GT 3 werkt zeer nauwkeurig met een verbazingwekkende snelheid. Het apparaat is slim genoeg om alle gegevens die de hele dag zijn verzameld te scheiden in individuele trainingen, wat de activiteiten ook zijn, niet alleen dit, het apparaat toont u ook het volume en de prestaties na de hele dag. Om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen, kan het aanspannen van de riem helpen.


Conclusie

De Huawei Watch GT3 is absoluut een goede concurrentie voor alle andere concurrenten die op de markt beschikbaar zijn. Het toestel is erg stijlvol en vooruitstrevend wat betreft alle upgrades.

Koop Huawei GT3 pro als je de feiten en cijfers goed in de gaten wilt houden terwijl je je dagelijkse klusjes doet of een fitnessactiviteit doet.

De bonus van dit horloge is het grote, gedurfde en heldere scherm dat snel en gemakkelijk door de apps navigeert. Het horloge houdt een balans tussen de sportieve looks en de verfijnde look.

Als je een horloge wilt dat zaken als slaapkwaliteit, hartslag of trainingsprestaties bewaakt (voor verschillende sporten of trainingsmodi), zal de GT 3 dit werk doen en nog veel meer.

Leave a Comment