Iban Wallet, een investeringsplatform, heeft contact opgenomen met de Money Bear Club om de lezers te informeren over de kansen, die het te bieden heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe Iban Wallet investeren mogelijk maakt en welke kleine verschillen dit bedrijf onderscheiden van andere online kredietplatforms.

Wat is Iban Wallet?

iban-wallet

Iban Wallet is een uitleenplatform dat investeringsmogelijkheden biedt. Beleggers, die bij Iban Wallet investeren, krijgen een geprojecteerd vast rendement en flexibele investeringsgroottes (vanaf 1 en vanaf 1.000 euro).

Iban Wallet biedt de mogelijkheid om zonder actief beheer van de kant van de investeerder geld te kunnen verdienen met beleggen. Alle potentiële debiteuren worden vooraf, voordat hun leningen ter beschikking worden gesteld, gescreend. Beleggers die bij Iban Wallet beleggen, kunnen gewoon een bedrag van één euro of meer overmaken en iedere week hun inkomsten zien groeien.

Money Bear Club heeft Iban Wallet geïnterviewd en een aantal vragen gesteld hoe het bedrijf comfortabel beleggen met relatief hoge opbrengsten mogelijk maakt.

Hoe werkt Iban Wallet?

iban-wallet

De structuur van Iban Wallet en het rendement op de investeringen zijn vrij eenvoudig. Iban Wallet verzamelt leningen van kredietverstrekkers. Beleggers zorgen voor vermogen en verdienen inkomsten uit de rente, die door de ontvangers van een lening wordt betaald. Als we het traditionele bankproces bekijken, zie je dat dit bij online lenen in wezen hetzelfde is. Banken gebruiken het geld, dat door klanten op bankrekeningen is gestort, om te investeren of om uit te lenen aan andere klanten, die een lening nodig hebben en betalen degene die het geld heeft gestort rente.

Het financiële systeem is al honderden jaren oud en door de ontwikkeling van het bankwezen nu ook veel gecompliceerder geworden. Online platformen werken in principe hetzelfde, alleen zal de bank niet meer als tussenpersoon optreden. Particulieren lenen geld aan andere individuen via een andere tussenpersoon dan de bank. De tussenpersoon kan optreden als marktplaats (waar investeerders zelf de mensen kunnen kiezen om aan te lenen) of als expert (het zelf kiezen en analyseren van mogelijke debiteuren).

Bovenal biedt moderne online kredietverlening de convergentie van bovengemiddelde rentetarieven, investeringswaarborgen en het traditionele en vertrouwde model om inkomsten te genereren uit de betalingen van de rente. Iban Wallet, een uitleenplatform, heeft al deze kwaliteiten. Sterker nog, dit alles wordt geleverd met een gebruikersinterface, die goed past bij het moderne Fintech-bedrijf dat Iban Wallet is.

Bescherming en een tastbare troef

iban-wallet-website

Iban is in staat om investeringen tussen een aantal verschillende leningen te kunnen diversifiëren. Dit betekent dat als iemand met betrekking tot de betaling in gebreke blijft, het bedrag via de verkoop van deze garantie kan worden teruggevorderd.

Vanuit het perspectief van beleggers is het een voordelige keuze om alleen onroerend goed of eigendommen als onderpand te gebruiken. Leningen met andere activa die als onderpand worden gebruikt (aandelen, auto’s) hebben in vergelijking met onroerend goed een veel hoger risico op waardevermindering van het onderpand.

Retouren en waarborgen

Beleggingsrendementen brengen altijd een risico met zich mee. Het is mogelijk om het hele investeringsbedrag te verliezen. Het is ook mogelijk om het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen.

De meeste investeringen zullen ergens tussen deze twee uitersten liggen. Alternatieve beleggingen, zoals peer-to-peer leningen, brengen een matig tot hoog risico en relatief hoge opbrengsten met zich mee.

Wil je direct aan de slag gaan met investeren? Maak dan hier per direct een account aan!

Leave a Comment