Raf De Clerck (21) richtte vier jaar geleden zijn eerste eenmanszaak op: Web X Antwerpen, een webdesign en online marketing agency. Het ondernemersvuur was meteen aangewakkerd want nadien zette hij ook zijn jonge schouders onder twee andere bedrijven: Qarb (revolutionaire maaltijdvervangers) en Undo Care (zeep in poedervorm). “Mijn belangrijkste ondernemerseigenschap? De just-do-it mentaliteit.”

Wat is je favoriete motto?

“De bekende uitspraak van Norman Vincent Peale – ‘Shoot for the Moon. Even if you miss, you’ll land among the stars’ – past perfect bij mijn mindset en hoe ik in het leven sta. Ik ben iemand die liefst zo groot mogelijk droomt en de lat zo hoog mogelijk legt, soms op het onrealistische af. Het is iets waarmee ik al veel commentaar op gekregen heb – gij zijt goe zot zeker?! – maar het is echt iets waar ik in geloof. Als je je doelen hoger zet dan de standaard, is de kans veel groter dat je boven de standaard eindigt, al haal je het initiële doel misschien…

Lees verder bij www.bloovi.be

Leave a Comment