Het voorstellingen seizoen draait in alle hevigheid en in alle eerlijkheid: het is bijna onmogelijk om uit het immense aanbod de goede keus voor u te maken. Zoveel mensen, zoveel leeftijden, zoveel smaken… Daarom het advies om, als u een mooi ‘avondje uit’ wilt, gewoon even lekker te grasduinen door www.1erang.nl. Maar zoals altijd lichten wij er één voorstelling uit, en omdat het kerstvakantie is, kiezen we iets voor de kids: André het Astronautje. Welk kind droomt er immers niet van om astronaut te worden? Met een raket de ruimte in? Wubbo Ockels was in 1985 de eerste astronaut met een Nederlands paspoort. André Kuipers ging zelfs twee keer de ruimte in. Tijdens zijn laatste ruimtereis schreef Kuipers het sprookje ‘André het astronautje’, het eerste boek ter wereld dat in de ruimte geschreven is. Dit prachtige kinderboek is inmiddels tienduizenden keren verkocht. De makers van de succesvolle ‘Buurman & Buurman’-voorstellingen vertaalden het ruimtesprookje naar een muzikale voorstelling over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en… kaasfondue. André Kuipers werkt achter de schermen actief mee aan de totstandkoming van deze voorstelling.>>

 

Het voorstellingen seizoen draait  in alle hevigheid en in alle eerlijkheid: het is bijna onmogelijk om uit het immense aanbod de goede keus voor u te maken. Zoveel mensen, zoveel leeftijden, zoveel smaken… Daarom het advies om, als u een mooi ‘avondje uit’ wilt, gewoon even lekker te grasduinen door www.1erang.nl. Maar zoals altijd lichten wij er één voorstelling uit, en omdat het kerstvakantie is, kiezen we iets voor de kids: André het Astronautje.

Welk kind droomt er immers niet van om astronaut te worden? Met een raket de ruimte in? Wubbo Ockels was in 1985 de eerste astronaut met een Nederlands paspoort. André Kuipers ging zelfs twee keer de ruimte in. Tijdens zijn laatste ruimtereis schreef Kuipers het sprookje ‘André het astronautje’, het eerste boek ter wereld dat in de ruimte geschreven is. Dit prachtige kinderboek is inmiddels tienduizenden keren verkocht. De makers van de succesvolle ‘Buurman & Buurman’-voorstellingen vertaalden het ruimtesprookje naar een muzikale voorstelling over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en… kaasfondue. André Kuipers werkt achter de schermen actief mee aan de totstandkoming van deze voorstelling.

leeftijd : 3+  |  door : Theater Familie i.s.m. Jelle  |  tekst : André Kuipers, Claudia de Breij

Voorstellingen o.a. in:

Wo. 28 Dec 14:00 uur Spant! Bussum

Wo. 28 Dec 16:00 uur Spant! Bussum

 

Do. 29 Dec 14:00 uur De Storm Winterswijk

 

Do. 29 Dec 16:00 uur De Storm Winterswijk

 

Vr. 30 Dec 14:00 uur De Lampegiet Veenendaal

 

Vr. 30 Dec 16:00 uur De Lampegiet Veenendaal

 

Wo. 4 Jan 14:00 uur Goudse Schouwburg Gouda

 

Wo. 4 Jan 16:00 uur Goudse Schouwburg Gouda

Vr. 6 Jan 14:00 uur De Meenthe Steenwijk

 

Vr. 6 Jan 16:00 uur De Meenthe Steenwijk

 

Zo. 8 Jan 14:00 uur TAQA Theater De Vest Alkmaar

Zo. 8 Jan 16:00 uur TAQA Theater De Vest Alkmaar

en verder: zie www.1erang.nl

Leave a Comment