Een goede relatie van ClassyLife, ondernemer in het Noord Hollandse Hoorn, informeerde ons over een nieuw product dat hij op de markt heeft gebracht en dat wellicht voor u een uitkomst is. Eerlijk gezegd reageerden wij in eerste instantie wat sceptisch. Want het gaat om een crème die je gezicht er al na een paar minuten frisser en jonger uit laat zien. Je zou er het effect van een facelift mee kunnen benaderen. Ideaal, dames en heren, zeker in deze door alcohol en veel eten zo zware decembermaand! Het product heet Instant Ageback en is afkomstig van de Duitse firma Vitayes. Enfin, een gezonde portie argwaan kan uiteraard geen kwaad. Maar Jorg Tillemans, de importeur, bood meteen aan om een tube te sturen zodat mevrouw ClassyLife het zou kunnen testen, en hij vertelde dat zijn vrouw als schoonheidsspecialiste bij Sanaderm in Hoorn er veel succes mee heeft. Bovendien gaat hij niet z’n naam te grabbel gooien voor een paar tubes cosmetica van vijf tientjes. Plausibel. Dus vandaar deze informatie; wellicht kunt u er iets mee en als u het gebruikt, horen wij erg graag de ervaringen! Op de website www.vitayes.nl is er van alles over het product te lezen. >>

Een goede relatie van ClassyLife, ondernemer in het Noord Hollandse Hoorn, informeerde ons over een  product dat hij distribueert en dat wellicht voor u een uitkomst is. Eerlijk gezegd reageerden wij in eerste instantie wat sceptisch. Want het gaat om een crème die je gezicht er al na een paar minuten frisser en jonger uit laat zien. Je zou er het effect van een facelift mee kunnen benaderen. Ideaal, dames en heren, zeker in deze door alcohol en veel eten zo zware decembermaand! Het product heet Instant Ageback en is afkomstig van de Duitse firma Vitayes. Enfin, een gezonde portie argwaan kan uiteraard geen kwaad. Maar Jorg Tillemans, de importeur, bood meteen aan om een tube te sturen zodat mevrouw ClassyLife het zou kunnen testen, en hij vertelde dat zijn vrouw als schoonheidsspecialiste bij Sanaderm in Hoorn er veel succes mee heeft. Bovendien gaat hij niet z’n naam te grabbel gooien voor een paar tubes cosmetica van vijf tientjes. Plausibel. Dus vandaar deze informatie; wellicht kunt u er iets mee en als u het gebruikt, horen wij erg graag de ervaringen! Op de website www.vitayes.nl is er van alles over het product te lezen.

Uniek recept
Het belangrijkste ingrediënt in Instant Ageback is Argireline – volgens de fabrikant de meest geavanceerde ontwikkeling van de cosmetica-industrie. Argireline wordt beschouwd als een veilig cosmetisch product voor de behandeling van rimpels en wallen – zonder injecties en onaangename stress op de huid. Het krachtige op eiwit gebaseerde peptide actieve bestanddeel is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie. In Duitsland is hier veel aandacht aan besteed. De experts van Vitayes stellen er alles aan gedaan te hebben om een product neer te zetten dat aan alle strengste eisen voldoet. Zodat je veilig en met alle vertrouwen Vitayes Instant Ageback kunt gebruiken.

Een beetje van de inhoud van de tube zou binnen 5 minuten rimpels en gezwollen ogen met zo’n 85 procent moeten laten verdwijnen. Het effect blijft tot 9 uur zichtbaar. Bij regelmatig gebruik worden rimpels en ‘wallen’ permanent verminderd met maximaal 35 procent. Hoe leuk is dat? Of je nu de dag wilt beginnen met een jongere huid of alleen wilt gebruiken bij die ene date, uitgaan of zakelijke afspraak, met Vitayes Instant Ageback zie je er binnen 5 minuten 10 jaar jonger uit! Je brengt daartoe een dun laagje op een gereinigde, vochtige huid aan, door de crème voorzichtig te drukken in plaats van het te vegen. Vermijd het gebruik van cosmetische producten op oliebasis, aangezien de olie de effectiviteit kan verminderen. Houd er rekening mee dat je slechts een kleine hoeveelheid aanbrengt, want voor deze liftcrème geldt: beter minder dan meer! Een kleine pompeenheid is voldoende voor beide oogdelen. Terwijl de crème wordt aangebracht en gedroogd, dien je bewegingen van het behandelde huidgebied gedurende ongeveer 5 minuten te voorkomen.  Een beetje blazen met een ventilator of wapperen met een stukje papier helpt om betere resultaten te behalen. Een tube bevat 15 ml en kan na openen maximaal 6 maanden worden gebruikt.

De crème is klinisch en dermatologisch getest en bevestigd in de effectiviteit. Met Instant Ageback moet je zo binnen een paar minuten kringen, wallen en andere verouderingsverschijnselen aanzienlijk kunnen verminderen. Het klinkt als een wonder. Binnen 5 minuten ben je 10 jaar jonger. Zonder spuitjes, zonder snijden, zonder fillers. Toch maar vragen of Tillemans alsnog die tube toestuurt… voor Madame of wellicht wel voor mij zelf, voor een Fris & Fruitig dag…

Leave a Comment