De Huawei Watch Fit 2 is de nieuwste fitnesstracker die is geïntroduceerd door de Chinese techgigant Huawei. Het toestel past perfect tussen de gebudgetteerde activity bands en serieuze hardloophorloges.

De andere apparaten van Huawei, zoals GT2, GT2 PRO en meer, waren erg goed in het volgen van fitness, maar werden tegengehouden vanwege hun softwarebeperkingen.

Het horloge fit 2 draait op dezelfde software, maar is buiten de limieten ontworpen om de gezondheidsactiviteiten nauwkeurig te volgen. Het apparaat heeft een lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk toegankelijk is voor gebruik, en het belangrijkste is dat het apparaat zeer betaalbaar is.

PROS van Huawei Watch Fit 2

  • Veel waar voor je geld
  • Lichtgewicht en comfortabel
  • Eenvoudig te gebruiken

NADELEN van Huawei Watch Fit 2

  • Kieskeurige telefoonkoppeling
  • Geen bandjes van derden

Specificaties van Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2 verschillende kleuren

Ontwerp:

De Huawei Watch Fit 2 heeft een slank en netjes en strak ontwerp dat er esthetisch geweldig uitziet. Er is een enkele platte knop die taps toeloopt aan de rechterkant van het horloge. De wijzerplaat van het horloge is gemaakt van een glad metalen frame en het 2,5D gebogen glas bedekt het oppervlak, waardoor het horloge een gepolijst en premium gevoel krijgt.

Weergave:

De Huawei Watch Fit 2 zit boordevol een pluche 1,64-inch AMOLED-scherm met een scherpe resolutie van 280 × 456, omringd door kleine randen.

De hoge beeldverhouding is een geweldige ontwerpkeuze van de Chinese techgigant Huawei, en dit houdt het horloge slank terwijl er een goede hoeveelheid informatie op het scherm wordt weergegeven. De aanraking van het apparaat lijkt zeer responsief te zijn wanneer u het begint te gebruiken.

Software:

De Huawei Watch Fit 2 gebruikt hetzelfde LITE-OS-besturingssysteem dat vergelijkbaar is met eerdere apparaten. De gebruikersinterface van het besturingssysteem is heel gemakkelijk te gebruiken, maar heeft enkele beperkingen, zoals geen app-ondersteuning van derden en NFC-betalingen zijn niet beschikbaar.

Accu:

De Huawei Watch Fit 2 is erg sterk qua batterijduur. Het apparaat is verpakt met een 180mAH-batterij. Volgens de beweringen van het bedrijf kan de batterij tot 10 dagen meegaan bij standaardgebruik, inclusief een aantal trainingen en continue hartslagmeting ingeschakeld. De batterij gaat gemakkelijk 10 dagen mee.

Met de GPS en muziek ingeschakeld, kan het apparaat 5-6 dagen meegaan. Het apparaat kan worden opgeladen met behulp van een eigen magnetische oplaadhouder met twee pinnen die het apparaat binnen anderhalf uur van nul tot honderd oplaadt.

Conclusie

Het kopen van Huawei Watch Fit 2 is een van de beste keuzes voor een gebruiker die een stijlvolle fitnesstracker wil met de premiumfuncties zoals een eersteklas vlaggenschip-smartwatch.

Het apparaat is volledig geladen met een verscheidenheid aan fitness- en sporttrackingfuncties, en het apparaat kan ook gemakkelijk muziek afspelen en een goed trackrecord bijhouden met behulp van GPS.

Het horloge heeft een paar beperkingen, zoals geen app-ondersteuning van derden en NFC-betalingen zijn niet beschikbaar, maar toch klinkt het apparaat alsof het de prijs waard is.

Het is ook een van de meest comfortabele fitnessbanden om te dragen, waardoor het perfect is om de hele dag te dragen, en bovendien is het waterdicht.  Dus binnenkort een koop Huawei Watch Fit 2.

Leave a Comment