Het is herfst en als je naar je weer-app op je telefoon kijkt lijkt het zelfs wel winter. Met temperaturen rond de 5 graden Celsius is een trui waarschijnlijk het enige waar je aan kan denken. Maar er zijn nog een aantal andere items die niet mogen ontbreken in je garderobe. In dit blog kom je erachter welke dit zijn! 

Een toffe laars

Dr. Martens worden steeds populairder. Loop een middagje door de stad en je ziet overal toffe laarsjes. En dan het liefst ook een beetje die stoere ‘boots’. Het fijne aan deze laarsjes is dat ze er A) heel stijlvol uitzien onder een jeans, een jurkje en een rokje – dus geschikt voor iedereen. En B) je kan er van die heerlijk lange, dikke sokken onder zodat je voeten ook nog eens warm blijven. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt. 

Coltruien, grove truien en warme vesten

Truien en vesten kunnen gewoon niet ontbreken. Kies daarbij niet voor al te saaie kleuren. Een geheim dat veel mensen niet weten (of niet willen weten) is dat grijs bijvoorbeeld maar voor heel weinig mensen is weggelegd. Veel vrouwen krijgen er een grauwe toon van in hun huid. En aangezien we onze zomerse gloed ook steeds meer aan het kwijtraken zijn, is een pikzwarte trui ook niet altijd het beste idee. Bij webshops zoals Vanzuilenmode.nl heb je hele leuke, kleurrijke truien. Ondanks dat het wel truien en vesten met kleur zijn, zijn het geen knalkleuren, maar juist hele luxe, warme en rustige kleuren. Kleur hoeft niet altijd erg te zijn, maar net dat beetje kleur kan al een hoop doen voor je uitstraling. 

Maxi-rokken

Altijd maar die saaie broeken in de winter.. Zijn jullie het ook niet zat dames? Ga eens voor een (dikke) maxi rok. Het is ontzettend leuk om te combineren met een trui of blouse en je kan er ook nog eens een heerlijk warme legging, maillot of panty onder dragen. Zo heb jij het de aankomende maanden zeker niet koud. Lange jurken doen het trouwens ook heel goed. En die kan je weer leuk combineren met een trui of vest. Nog meer mode inspiratie opdoen? Check onze andere fashion blogs op Classylife.nl. Zo loop jij er ook in dit seizoen weer stijlvol en stralend bij!

Leave a Comment