Als je de achternaam van Jada leest moeten er zeker bellen gaan rinkelen, want ze is namelijk de dochter van één van de bekendste zangers van Nederland. We hebben het natuurlijk over Marco Borsato, die tegenwoordig veel in de media staat door het schandaal die naar buiten is gekomen over The Voice. Hij wordt namelijk vervolgd voor seksueel misbruik van een minderjarig meisje. Jada Borsato is, betreft haar muziekcarrière in de voetsporen van haar vader gestapt. Ze is nu 21 jaar oud. Ze heeft in april nog een nieuw nummer uitgebracht, waar ze maandenlang aan heeft gewerkt. Het gaat goed met haar carrière, maar hoe zit het met haar liefdesleven? Dat ontdek je hier!

Het relatieverleden van Jada Borsato

Voordat Jada Borsato een relatie kreeg met haar huidige vriend, was ze maar liefst 9 jaar samen met haar jeugdliefde, Roeland. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens The Voice Kids, destijds waren ze nog maar 12 jaar oud. Door de jaren heen waren ze nog dolverliefd op elkaar, want ze postte veel foto’s met elkaar op Instagram. Tot er een abrupt einde aan kwam, Jada had alle foto’s van hun samen verwijderd van haar Instagram, maar ze ging al snel weer verder naar volgende vlam.

Het liefdesleven van Jada Borsato

Tijdens de rode loper van de filmpremière ‘Scotoe’ had Jada haar relatie met Rob van den Deijssel bevestigd aan een interviewer van De Telegraaf. Hij was toen ook samen met haar meegekomen. Rob had het volgende te zeggen over hun relatie: ‘We zijn hartstikke gelukkig, ik ben heel blij’. ‘Ik heb er wel veel moeite voor moeten doen, hoor. We zijn eigenlijk al twee jaar lang wel vrienden. Nu haar relatie uit was, heb ik mijn kans gegrepen.’, aldus Rob. De relatie is schijnbaar wel serieus, want hun ouders hebben elkaar ook al ontmoet.

Vriend van Jada Borsato Vriend van Jada Borsato Vriend van Jada Borsato

Leave a Comment