In een stille, goed bewaarde hoek van haar gedachten, maakte Jaimie Vaes een gewaagde beslissing: ze selecteerde haar favoriete fotografe, Amanda Elise K., en koos een locatie die haar esthetische visie tot leven zou brengen – een strakke villa in Bilthoven. “Het is geweldig dat Playboy me de creatieve vrijheid gaf om mee te denken over het concept en de styling,” bekent Vaes. “Ik was geïntrigeerd door Amanda’s unieke talent voor artistieke fotografie, en ik wist dat ik graag met haar wilde samenwerken.”

Een Onthullend Moment

Met alle details zorgvuldig geregeld volgens haar visie, nam Jaimie Vaes een moedige stap om haar terughoudendheid los te laten. Ze stond voor een drempel: “Nog nooit eerder heb ik me zo blootgegeven voor een camera. Niet eens in de privésfeer. Ja, oké, ik heb wel eens een foto van mijn borsten gemaakt, maar niets zoals nu in Playboy, waar ik naakt te zien ben. Dus, voordat we begonnen, voelde ik zeker wel een gezonde spanning.”

Een Gedurfde Samenwerking

Bron: Playboy

Amanda Elise K., een gerenommeerde fotografe die gewoonlijk fotoshoots verzorgt voor grote modemerken, deelde opvallend genoeg dezelfde ambitie. “Ik heb vrienden aan het begin van dit jaar verteld dat een fotoshoot voor Playboy echt op mijn verlanglijstje stond. Het is een icoon op zich. Toen Jaimie mij benaderde, had ik geen moment twijfel. Ik had meteen een visie voor ogen: stoer, sexy en chic. Haar nieuwe korte kapsel paste perfect bij dit concept. Geen overmatige glamour, ik wilde haar authentieke zelf vastleggen.”

Een Verleidelijke Preview

Benieuwd om alle zestien pagina’s met Jaimie’s fotografische ontdekkingsreis te bewonderen? Aarzel dan niet langer en bemachtig de nieuwste editie van Playboy, verkrijgbaar vanaf morgen in de winkels. Vertrouw ons, deze editie mag niet ontbreken in jouw collectie. Jaimie Vaes heeft met vastberadenheid haar stempel gedrukt op deze unieke uitgave van Playboy. En eerlijk gezegd, dat is haar uitstekend gelukt. Deze uitgave van augustus biedt maar liefst zestien adembenemende pagina’s met Jaimie Vaes en is vanaf donderdag 3 augustus verkrijgbaar.

Achtergrond en Prestaties

jaimie-vaes

Jaimie heeft haar opleiding gevolgd aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam, waar ze Fashion Styling en Design studeerde. Daarnaast heeft ze haar talenten als presentatrice laten zien tijdens haar periode bij MTV, waar ze het programma “Just Tattoo of Us” onder haar hoede nam. Haar veelzijdigheid werd verder belicht door haar eigen realityserie, getiteld “Jaimie: In The Vaes Lane”.

Jeugdjaren

Haar tienerjaren waren geen makkelijke tijd voor Jaimie. Haar biologische vader woont op Bali, waardoor ze hem zelden heeft kunnen zien gedurende haar jeugd.

Carrière en Prestaties

Niet alleen heeft Jaimie bekendheid vergaard als influencer, maar ze heeft ook recentelijk haar eigen sieraden merk opgezet, genaamd GOULD’21. Daarnaast verschijnt ze regelmatig op televisie, waaronder in programma’s als “Boerderij van Dorst”. Haar eigen real life serie “Jaimie: In The Vaes Line” bood ook een inkijkje in haar leven en carrière.

Financiële Status van Jaimie

jaimie-vaes-billen

Hoewel het exacte vermogen van Jaimie niet bekend is, is wel duidelijk dat ze per seizoen van “Jaimie: In The Vaes Line” ongeveer 60.000 euro ontvangt.

Leave a Comment