Kent u het Bomencentrum Nederland in Baarn? Het is niet alleen een giga-bomenkwekerij maar de slimme eigenaar Hans Blokzijl bouwde er zo’n 15 jaar geleden ook het Groene Paviljoen dat hij sindsdien met veel succes verhuurt als locatie voor vergaderingen en partijen. Dat succes smaakte blijkbaar naar meer, want Blokzijl bouwt op zijn terrein nu een Jardin d’Hiverre®, een gloednieuwe evenementenlocatie aan het water, opgebouwd uit glas, hout en staal en geschikt voor ‘d’hiverse’ soorten bijeenkomsten en evenementen in de zakelijke markt voor 100 tot 500 gasten. Met een knipoog naar de oranjerie ofwel wintertuin uit het verleden kwam hij tot de chique naam Jardin d’Hiverre, samengesteld uit ‘jardin’ (tuin), ‘hiver’ (winter) en ‘verre’ (glas). Het wordt heel bijzonder!>>

jardindehiverre

Kent u het Bomencentrum Nederland in Baarn? Het is niet alleen een giga-bomenkwekerij maar de slimme eigenaar Hans Blokzijl bouwde er zo’n 15 jaar geleden ook het Groene Paviljoen dat hij sindsdien met veel succes verhuurt als locatie voor vergaderingen en partijen. Als u een liefhebber bent van klassieke Volvo’s kent u de locatie zeker, want er staat ook een grote hal waarin Blokzijl zijn immense Volvo museum heeft ondergebracht, de grootste particuliere collectie klassieke Volvo’s.
Het succes van dat paviljoen smaakte blijkbaar naar meer, want Blokzijl bouwt op zijn terrein nu een Jardin d’Hiverre®, een gloednieuwe evenementenlocatie aan het water, opgebouwd uit glas, hout en staal en geschikt voor ‘d’hiverse’ soorten bijeenkomsten en evenementen in de zakelijke markt voor 100 tot 500 gasten. Met een knipoog naar de oranjerie ofwel wintertuin uit het verleden kwam hij tot de chique naam Jardin d’Hiverre, samengesteld uit ‘jardin’ (tuin), ‘hiver’ (winter) en ‘verre’ (glas), in feite een verrijking van de Franse taal! Deze exclusieve naam past in zijn ogen perfect bij de uitstraling van dit magnifieke gebouw. Een oorspronkelijke oranjerie was bedoeld om bijzondere planten te laten overwinteren in een behaaglijk klimaat. In Jardin d’Hiverre heerst straks in alle opzichten diezelfde aangename sfeer voor alle gasten, zo wordt ons beloofd. Blokzijl houdt de media en andere geïnteresseerden op de hoogte via mails waarin buizerd Frederik vanuit de hoogte de voortgang van de bouw bewaakt en rapporteert. Recentelijk zijn de betonnen vloerdelen voor de verdiepingsvloer geplaatst. Het souterrain is nu dicht en aan de noordzijde zijn de raamopeningen al zichtbaar. Het wordt beslist bijzonder. Hieronder de flyer annex nieuwsbrief en als u geïnteresseerd bent is meer van de bouw te volgen via http://www.bomencentrumnederland.nl, waar u uiteraard ook informatie vindt over de bomen die er worden gekweekt en verkocht.

bomencentrum3

3d-tekening-dichtbij_klein

Luchtfoto_gr

 

Leave a Comment