Jasper Brunsmann is een jongeman die voormalig shorttracker is geweest. Hij is nu 25 jaar oud, maar hij had op 23-jarige leeftijd al een einde gemaakt aan zijn topsportcarrière, vanwege een hele ernstige blessure die hij had gekregen in november 2019. Hij had en blessure aan zijn knie en het was zelfs zo heftig dat er een kans was dat hij niet meer kon lopen. Gelukkig was dat niet het geval en kan hij op twee benen staan, maar hierdoor kon hij niet meer hetzelfde niveau als voorheen schaatsen. Zijn schaatscarrière was geen succes, maar in de liefde gaat het wel goed, want hij heeft de ontzettend knappe Suzanne Schulting aan de haak geslagen.

Dit is de knappe vriendin van Jasper Brunsmann

De vriendin van Brunsmann is niemand minder dan de oogverblindende en zeer getalenteerde Suzanne Schulting. Ook zij heeft een topsportcarrière als shorttrackschaatser. Ze is 26 jaar oud en ze is geboren in Groningen. Ze is actief bezig met haar carrière en dit doet ze met succes, want ze heeft tijdens de wereldkampioenschappen in 2021 vijf gouden medailles weten te veroveren. Daarnaast heeft ze ook eenmaal zilver en brons weten te pakken bij andere wedstrijden. En of dat ook niet genoeg was werd ze in 2019 wereldkampioen op de baan van 1000 meter en overall. Dat is nog eens een prestatie!

Het achtergrondverhaal van Suzanne Schulting

Ze is natuurlijk ontzettend bekend binnen de sportwereld, maar daar buiten om heeft ze ook gewoon een normaal leven gehad. Ze is samen met opgegroeid met haar ouders en twee jongere zusjes in Uilesprong, Friesland. Bij het lezen van haar achternaam kunnen er bellen gaan rinkelen, want ze is inderdaad de dochter van voormalig-voetballer Jan Schulting. Hij heeft jarenlang voor Heerenveen gespeeld. Passie voor sport zit dus zeker in de familie. Daarom had de vader van Suzanne haar als klein meisje op tennis gezet, maar dan liep niet zo goed af. Daarna ontdekte ze al snel dat haar talent bij schaatsen ligt.

De Instagram van Suzanne Schulting

Naast een topschaatser zal je Suzanne Schulting ook wel een influencer kunnen noemen met haar 961k volgers op Instagram. Hier deelt ze van alles over haar avontuurlijke leven. Zo is ze vaak te vinden in de gym en is ze niet bang om haar mooie afgetraind e lijf te showen. Ook zijn er kiekjes van haar te spotten dat ze gezellig op vakantie is. Jasper Brunsmann heeft naar onze mening zeker goed gescoord met zo’n knappe vriendin als Suzanne Schulting!

Suzanne-Schulting-8.jpg Suzanne-Schulting-7.jpg Suzanne-Schulting-6.jpg Suzanne-Schulting-5.jpg Suzanne-Schulting-4.jpg Suzanne-Schulting-3.jpg Suzanne-Schulting-2.jpg Suzanne-Schulting.jpg

Leave a Comment