De complexe relatie van Mart Hoogkamer en zijn vriendin trekt veel aandacht. Zijn ze samen of is het toch echt voorbij tussen hen? Het lijkt elke dag anders te zijn. Volgens Shownieuws zijn de twee tortelduifjes nu toch weer herenigd. Maar wie is Mart Hoogkamer eigenlijk en, nog belangrijker, met wie heeft hij die ingewikkelde relatie? Dit artikel dateert van ongeveer 1 jaar geleden en is geschreven door Wouter Bochardt.

Wie is Mart Hoogkamer?

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer kennen we natuurlijk allemaal van zijn opvallende hit ‘Ik Ga Zwemmen’, beter bekend als ‘Bacardi Lemon’ bij het publiek. Deze zomerhit is zelfs wereldwijd het meest gedeelde liedje op Spotify. Maar hoe is hij in de muziekindustrie terechtgekomen? Mart kwam in het oog van het publiek door zijn deelname aan Holland’s Got Talent in 2016, waar hij ‘Zij Gelooft In Mij’ van André Hazes zong. Maar zijn echte doorbraak kwam vrij onverwacht. Hij zong op het strand een cover van Unchained Melody en de video werd een enorme hit. Nu heeft Mart één van de grootste hits van het jaar te pakken. Daarbij komt enige interesse in zijn relatie kijken. Hoewel het een ingewikkelde situatie is, blijft zijn vriendin een genot om naar te kijken.

Jennifer van Ooijen: beauty & brains

Jennifer van Ooijen

Jennifer van Ooijen, wie is deze vrouw en waarom heeft Mart een tattoo van haar? (Ja, dat klopt, Mart heeft inderdaad een tattoo van zijn partner.) Jennifer is goed op weg met haar 23.9k volgers. Door veel foto’s van zichzelf te delen, heeft ze haar fanbase opgebouwd, en eerlijk gezegd begrijpen we wel waarom zoveel mensen haar volgen.

De vriendin van Mart Hoogkamer heeft niet alleen uiterlijke schoonheid mee. Zou ze dan ook nog een buitengewoon intelligent brein hebben? Hoewel dat niet bekend is, heeft ze wel haar eigen modeboetiek genaamd ‘Kenza We Love Fashion’. Een zeer passende naam, nietwaar? Jennifer is ook nog eens een make-up artieste. Het lijkt erop dat ze zich helemaal thuis voelt in de mode- en fashion industrie.

Ze werkt als make-up artist.

De 27-jarige Jennifer is nu ruim anderhalf jaar de geliefde van Mart Hoogkamer. Na vier maanden liet de zanger haar naam op zijn lichaam tatoeëren om te laten zien dat hij het serieus meent. We vinden dat hij geluk heeft met zo’n prachtige verschijning aan zijn zijde. Jennifer is echter niet alleen ‘de vriendin van’, ze is zelf ook een bezige bij.

Ze heeft namelijk een modeboetiek. De aantrekkelijke Jennifer hecht veel waarde aan haar uiterlijk, maar ook aan het uiterlijk van anderen, aangezien ze ook een make-up artist is. Ze zorgt dus voor het totaalplaatje van een vrouw. We vinden haar ook een plaatje, dus we zijn blij dat ze regelmatig tijd vrijmaakt om prachtige foto’s van zichzelf te maken.

Het is een complexe relatie

Jennifer van Ooijen en mart hoogkramer samen

Het lijkt wel op een ongelooflijk slechte soapserie. De relatie van Mart en Jennifer is als een van de wildste achtbanen waar je in kunt stappen.

Jennifer van Ooijen en mart hoogkramer samen edison prijs

Elke seconde een looping? Mart en Jennifer deinzen er niet voor terug. Op de ene dag zijn ze uit elkaar, op de volgende dag zijn ze weer samen. Volgens het laatste nieuws van Shownieuws is de Jennifer-tattoo voorlopig nog veilig.

De meest sexy foto’s van Jennifer van Ooijen

Jennifer van Ooijen make up restaurant Jennifer van Ooijen borsten Jennifer van Ooijen sexy Jennifer van Ooijen billen Jennifer van Ooijen sexy billen Jennifer van Ooijen sexy outfit jeans Jennifer van Ooijen sexy jurk Jennifer van Ooijen sexy spiegel halfnaakt Jennifer van Ooijen sexy borsten

Jennifer heeft een Instagram-account waar ze regelmatig foto’s plaatst van haarzelf en de zanger. We weten dat ze regelmatig op Ibiza verblijft, dus de mooie Jennifer houdt wel van zon, zee en strand. We worden dan ook getrakteerd op verschillende jaloersmakende foto’s als we een kijkje nemen op haar account. Haar strakke figuur en prachtige bos krullen maken elke foto tot een feestje.

Mart Hoogkamer wordt elke dag wakker naast deze mooie dame. Wat een geluksvogel. Wij genieten ook graag van haar looks en hebben daarom uitgebreid de tijd genomen om haar op Instagram te bewonderen. Jennifer van Ooijen mag wat ons betreft net zo vaak in de schijnwerpers staan, dus hebben we een verzameling foto’s van haar hieronder op een rijtje gezet.

Leave a Comment