Jetro Willems is een 30 jarige Nederlandse profvoetballer die speelt als linksback op het veld. Hij debuteerde op 18-jarige leeftijd in 2012. Hij is geboren in Curaçao, Willemstad, maar op jonge leeftijd kwam hij met zijn gezin naar Nederland. Hij is opgegroeid in Rotterdam-Zuid waar hij door zijn talent al snel in de voetbalwereld terechtkwam. Zijn voetbalcarrière begon bij Spartaan’20, maar hij kwam al snel terecht bij de jeugdopleiding van de club Sparta Rotterdam. Hij maakte hij op 16-jarige leeftijd een debuut als basisspeler van Sparta Rotterdam. In zijn voetbalcarrière is er veel veranderd, maar hij heeft ook een privéleven waarin heel veel speelt, en dan in name in zijn liefdesleven. We gaan laten je kennis maken met de nieuwe vriendin van Jetro Willems!

Het privéleven van Jetro Willems

Jetro Willems valt in de media niet alleen op door zijn voetbaltalent, maar zijn privéleven wordt ook vaak door de media onder de loep genomen. Zoals elke profvoetballer scoort ook Jetro Willems goed bij de dames en in zijn geval net iets te goed, want zijn eerste kindje heeft hij gekregen door een one-night-stand met Jasiera, dit gebeurde in oktober 2017. Of hij nog contact heeft met de moeder van het kind is niet bekend, maar we weten wel dat hij contact heeft met zijn dochter, want op zijn Instagram worden er ook foto’s van haar geplaatst. Maar de vriendin van Jetro Willems, Samantha, had hier verder geen problemen mee.

Maak kennis met Samantha

jetro willems en samantha

Hoe de vriendin van Jetro Willems eruit ziet naast de foto hierboven, blijft een mysterie, want op de Instagram van Willems is er geen enkele foto van het stel te bekennen. Ze staat dus volledig buiten de schijnwerpers, er is eigenlijk niets over haar bekend. Het enige wat we weten is dat Samantha al snel een kinderwens had, en die wens was al heel snel uitgekomen binnen hun relatie. De twee kinderen schelen namelijk, maar een halfjaar van elkaar.

Leave a Comment