Wellicht is het u weleens opgevallen dat wij bij ClassyLife teckels erg leuk vinden. Als je daarmee behept bent, ga je letten op alles waarin teckels de hoofdrol spelen. Met iets anders nemen deze eigengereide hondjes trouwens geen genoegen. Natuurlijk wisten wij dus al dat het hondje Takkie uit de serie Jip en Janneke bij HEMA een grote rol heeft. Die is nu nog groter, dus naar wij vrezen zal er bij HEMA gewinkeld moeten gaan worden! Jip en Janneke zijn namelijk 25 jaar HEMA’s leukste vriendjes. Om deze bijzondere vriendschap te vieren, heeft HEMA een speciale collectie met Jip en Janneke producten uitgebracht. Van speelgoed tot aan onesies; voor elke Jip en Janneke fan zit er een leuk verzamelitem tussen. Het betreft een limited edtion collectie dus wees er snel bij! De Jip en Janneke collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.>>

Wellicht is het u weleens opgevallen dat wij bij ClassyLife teckels erg leuk vinden. Als je daarmee behept bent, ga je letten op alles waarin teckels de hoofdrol spelen. Met iets anders nemen deze eigengereide hondjes trouwens geen genoegen. Natuurlijk wisten wij dus al dat het hondje Takkie uit de serie Jip en Janneke bij HEMA een grote rol heeft. Die is nu nog groter, dus naar wij vrezen zal er bij HEMA gewinkeld moeten gaan worden! Jip en Janneke zijn namelijk 25 jaar HEMA’s leukste vriendjes. Om deze bijzondere vriendschap te vieren, heeft HEMA een speciale collectie met Jip en Janneke producten uitgebracht. Van speelgoed tot aan onesies; voor elke Jip en Janneke fan zit er een leuk verzamelitem tussen. Het betreft een limited edtion collectie dus wees er snel bij! De Jip en Janneke collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Nostalgie
Hele generaties zijn opgegroeid met de avonturen van Jip en Janneke; geschreven door Annie M.G. Schmidt en geïllustreerd door Fiep Westendop. Nog steeds is het kleuterduo erg populair. In 1992 is HEMA een speciale samenwerking aangegaan met tekenares Fiep Westendop, waarbij HEMA het exclusieve (voor)recht heeft gekregen om de tekeningen van Jip en Janneke te gebruiken. In de afgelopen 25 jaar zijn daar heel veel mooie producten uit ontstaan.

 

Kinderkamer
Voor de kinderkamer zijn er diverse canvas manden en opbergdozen met Takkie design verkrijgbaar. Ook zijn er onder andere soft cotton dekbedovertrekken voor kleuters en peuters in ditzelfde design. Nieuw zijn de gevulde kussentjes in Takkie vorm en met Jip en Janneke print. Enig is ook het roze Jip en Janneke kindernachthemd met felroze en oranje stipjes. Bij het nachthemd zit een bijpassend nachthemdje voor een teddybeer. Verder is er een reeks vrolijke Jip en Janneke leesboekjes beschikbaar. Tip voor mama: een heerlijk warme fleece onesie met Takkie print! De perfecte outfit om verhaaltjes in voor te lezen.

Speelgoed
Voor kinderen is er natuurlijk ook Jip en Janneke speelgoed. Zo is er keuze uit een Jip en Janneke kwartetspel, memospel, shopping game, houten blokkenset, bellenblaas en een servies set. En zijn er verschillende puzzels, stempels, uitdeelboekjes, stickers, sleutelhangers en knuffels. Een tijdloze klassieker is het Jip en Janneke koffertje; handig voor logeerpartijtjes of lunchpakketjes bijvoorbeeld.

Diversen
De Jip en Janneke items zijn over het hele assortiment verdeeld. Zo zijn er biologische Jip en Janneke rozijntjes, kruiden knabbels en volkoren stengels. Er is zelfs een Jip en Janneke rolgordijn en een Takkie deurmat van kokosvezel. Natuurlijk mag de kinderchampagne tijdens dit jubileum niet ontbreken. Ter gelegenheid zijn er twee limited edition Jip en Janneke flessen met bruisend appelsap uitgebracht. Proost, op naar de volgende 25 jaar!

Met de aankoop van Jip en Janneke producten bij HEMA steun je de projecten van de Fiep Westendorp Foundation. De Fiep Westendorp Foundation steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben en wel wat extra geluk kunnen gebruiken. Voor meer informatie zie: https://www.hema.nl/winkel/cadeau/moment/jip-en-janneke

Leave a Comment