Doe jij ook mee aan cryptocurrency? Als je in topklasse wilt leven kun je zeker beginnen met cryptocurrency. Maar welke cryptomunt is geschikt voor jou? Er zijn verschillende cryptomunten beschikbaar. De grondlegger is Bitcoin. Het is zo bekend dat dit de meeste Wallets heeft. Maar dat betekent niet dat de andere niet goed zijn. Er zijn enkele dingen waarop gelet wordt voordat je een cryptomunt uitkiest.

Soorten munten

crypto-trading

Als je een cryptomunt wilt kopen moet je eerst kijken naar de eigenschappen van elk munt. Wat maakt elk munt uniek. Als je bepaalde dingen wilt gaan doen kun je aan de hand daarvan ook je munt kopen. Wanneer je een meubel of lakenset vanuit buitenland wilt gaan kopen ga je kijken naar de munt met het meeste voordeel. Classy leven kan alleen met de beste cryptomunt. Coinmarketcap vertelt ook over de verschillende munten.

Bitcoin is tot nu toe de grootste munt, je merkt ook behoorlijk veel verschil vergeleken met de andere munten. Met al het overmaken gebeuren lijkt het erop dat bitcoin door zijn status niet snel verdwijnt. Het meest actuele Bitcoin nieuws vandaag geeft een toelichting hierover.

Ethereum is daarentegen de tweede grootste munt. Ethereum is flexibeler vanwege de technologie, de blockchain. Heb je een bedrijf dan kun je kiezen voor Stratis. Stratis is een cryptocurrency met potentie. Doe je vaker aan overboekingen met het buitenland? Ripple is dan het juiste cryptocurrency voor jou. Ben je op zoek naar een stevige private munt dan is Dash geschikt voor jou. Het is sneller en anoniemer. De IOTA is een munt met als voordeel dat je transactie gratis wordt verwerkt. Dit lijkt wel een goeie als je denkt om zoveel luxueus spullen aan te schaffen.

Monero is een munt die je illegaal kunt noemen, omdat het zo anoniem is dat je zelf illegale spullen mee kunt kopen. De zwarte markt houdt zich veel bezig hiermee. De Verge is ook zo een munt. Neo is minder bekend, maar stijgt de laatste tijden. Het is bekend vanwege de verschillende programmeertalen applicaties die je kunt maken voor de blockchain technologie.

Ethos heeft zijn uiteindelijke doel nog niet bereikt, maar als dit gebeurt gaat het heel snel beroemd worden. Ethos wilt de cryptocurrency markt voor iedereen toegankelijk maken. Dit willen ze doen door een digitale portemonnee te maken waarmee je digitale valuta kunt kopen en bewaren.

Qtum richt zich in het bijzonder naar het bedrijfsleven. Ze willen dit doen door middel van een applicatie die nog in ontwikkeling is. OmiseGo heeft als doel om niet als betaalmiddel te dienen, maar juist  om snel en gemakkelijk valuta’s te wisselen en over te boeken.

Je kunt zien dat er verschillende cryptocurrencies zijn. Nu ligt het aan jou welke je handig vind als het gaat om een luxe bestaan. De meest eenvoudige manier van Bitcoin kopen kun je online lezen.

Leave a Comment