Julian Vahle, de 24-jarige zoon van Linda de Mol, is veel meer dan alleen dat. Hij heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd als muziekproducer, en we willen je graag meer vertellen over deze getalenteerde jongeman.

Wie is Julian Vahle?

Julian Vahle

Naast het feit dat hij de zoon is van Linda de Mol, heeft Julian nog vele andere facetten. Hij heeft zichzelf bewezen als een begaafde muziekproducer met een prachtige stem. Dit talent heeft hij ten toon gesteld tijdens The Voice of Holland 2022, waar hij niet als kandidaat deelnam, maar als begeleider optrad. Samen met Maan en Typhoon hielp hij de deelnemers van The Voice Comeback Stage. Overigens is Julians vader Sander Vahle, een televisieregisseur die ook samen met Linda dochter Noa heeft.

Muziekcarrière en samenwerkingen

Julian Vahle producer studio

Julian Vahle heeft een bloeiende muziekcarrière en heeft eerder samengewerkt met zangeres Maan. Ze hebben samen in de studio gewerkt en afgelopen jaar ook op televisie samengewerkt. Zijn passie voor muziek en talent als muziekproducer zijn duidelijk te horen in zijn werk.

The Voice Comeback Stage

Julian’s betrokkenheid bij The Voice of Holland 2022 was opmerkelijk omdat hij als begeleider fungeerde in The Voice Comeback Stage. Dit innovatieve concept bood kandidaten die niet door de blind auditions kwamen, of die waren uitgeschakeld tijdens de battles of knock-outs, een tweede kans. Bij The Voice Comeback Stage kregen ze een eigen traject aangeboden, waardoor ze mogelijk weer konden terugkeren in de liveshows van The Voice.

Toekomstperspectieven

De toekomst van Julian Vahle ziet er veelbelovend uit, gezien zijn succesvolle carrière als muziekproducer en zijn betrokkenheid bij populaire programma’s zoals The Voice of Holland. Zijn veelzijdigheid en talent zullen ongetwijfeld nog veel meer prachtige mogelijkheden bieden.

Vriendin van Julian Vahle

Chelsey Weimar

Julian Vahle en chelsey weimar

Julian heeft natuurlijk een bekende moeder, een succesvolle carrière en talent voor muziek. Maar wat kan deze man nog meer wensen in zijn leven? Nou, het antwoord daarop is een bekende vriendin. Twee jaar geleden bracht Julian zelfs een nummer uit voor zijn vriendin Chelsey Weimar. Een dame die bekend staat als model en enkele jaren geleden in verband werd gebracht met Leonardo DiCaprio. Hoewel Chelsey hier zelf weinig over prijsgeeft, weten we nu zeker dat ze gelukkig verliefd is op Julian.

Daarnaast won Chelsey in 2012 het programma “The Face”, waar modellen met elkaar de strijd aangingen voor een internationaal modellencontract. Als we naar de prachtige Chelsey kijken, begrijpen we maar al te goed waarom ze heeft gewonnen! Wat een schoonheid!

Het huis van Julian Vahle

Een paar jaar geleden kocht Linda dit pand voor haar zoon Julian Vahle voor maar liefst 950.000 euro, en uiteraard zonder een hypotheek nodig te hebben.

De woning heeft een ruime woonoppervlakte van 148 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen, met in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. In de zeer luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, kan Julian heerlijk koken. Bovendien beschikt de woning over een achtertuin van 33 vierkante meter, gelegen op het noorden.

Terwijl Julian midden in het centrum van Amsterdam woont, heeft zijn zus Noa haar stek in de Jordaan. Als hij een auto heeft, zal Julian een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam moeten regelen.

Het pand is voor 3/10 deel eigendom van Julian, een prachtig cadeau van moeder Linda. Dit betekent nu al een waarde van 3 ton euro voor haar zoon, en in de huidige markt is het nog veel meer waard geworden.

Julian Vahle-appartement-amsterdam

Julian Vahle appartement woonkamer

Julian Vahle woonkamer

Julian Vahle woonkamer trap amsterdam

Julian Vahle appartement keuken

Julian Vahle appartement tuin

Julian Vahle appartement slaapkamer

Julian Vahle appartement kelder

We hopen dat je nu een beter beeld hebt gekregen van Julian Vahle en zijn prestaties. Deze jonge en getalenteerde muziekproducer heeft al veel bereikt, en we kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft!

Leave a Comment