Juultje Tieleman timmert hard aan de weg om zich te mogen rekenen tot de grootste Nederlandse influencers. Dagelijks weet zij een groot publiek te bereiken via social media en zij weet precies hoe zij het aan moet pakken om haar groep volgers lekker door te laten groeien. Zij werd populair door haar relatie met Gio Latooy, een groot influencer op YouTube. De relatie is inmiddels verbroken, maar veel fans van het stel zijn Juultje blijven volgen. Ze heeft zich dan ook ontwikkeld tot een content creator met een grote aanhang.

De meest naakte foto’s van Juultje Tieleman

Juultje mag dan regelmatig voor uitdagingen staan, maar dit is zeker niet te zien aan de prachtige foto’s die zij regelmatig met haar fans en volgers deelt. Heb jij de mooiste foto’s van Juultje Tieleman nog niet gezien? Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt!

 

Wie is Juultje Tieleman?

Laten we eerst eens wat dieper in deze persoonlijkheid duiken, want wie is Juultje Tieleman? Zij werd eerst gezien als ‘de vriendin van Gio Latooy’, maar die stempel heeft zij al lang van zich af weten te schudden. Tegenwoordig staat zij haar eigen mannetje op social media. Juultje werd geboren in 1999, in de plaats Dirksland, en tegenwoordig woont zij in Rotterdam. Zij kwam in de stad terecht voor haar keuze voor het Grafisch Lyceum in Rotterdam en nu woont zij in deze stad in een prachtig ruim appartement.

Het liefdesleven van Juultje Tieleman

Juultje is een prachtige vrouw om naar te kijken en het is dan ook niet vreemd dat velen zich afvragen of zij nog in de markt is. Zij had van 2016 tot 2018 een liefdesrelatie met Gio. Daarna volgden er geruchten over relaties met andere bekende YouTubers, waaronder een kortstondige relatie met Don de Jong in 2021, en later, Koen van Heest. Het is dan ook al meerdere keren aangehaald dat Juultje een ‘zwak’ heeft voor echte YouTube-sterren. Op dit moment is Juultje vrijgezel. De verwachting dat ook haar volgende liefde een YouTuber zal zijn is al meerdere malen uitgesproken. Alleen de tijd zal het leren.

Juultje Tieleman op social media

Voormalig vriendje Gio heeft zeker een rol gespeeld in het opbouwen van een mooie groep volgers op social media, maar tegenwoordig is Juultje daar helemaal zelf verantwoordelijk voor. Ze deelt intieme vlogs op YouTube, waarin ze haar volgers meeneemt naar haar vakanties, door haar indrukwekkende woning en ook tijdens haar dagelijkse belevenissen. Inmiddels heeft zij meer dan 170.000 abonnees op haar YouTube kanaal. Op Instagram is ze zelfs nog succesvoller. Hier heeft ze inmiddels meer dan een miljoen volgers die dagelijks uitkijken naar haar posts en verhalen. Het feit dat zij regelmatig aantrekkelijke foto’s plaatst zal zeker ook meewerken aan het uitbreiden van haar volgersaantal.

Deelname aan Expeditie Robinson

We zien steeds vaker dat influencers ook worden gevraagd voor deelname aan diverse televisieprogramma’s. Juultje is de televisiemakers ook opgevallen en zo werd zij in 2022 gevraagd voor deelname aan het programma Expeditie Robinson. Hier heeft ze ruim twee weken doorgebracht en ze wist twee proeven te winnen. Zij eindigde uiteindelijk op de 16e plaats. In hetzelfde jaar kocht zij haar appartement in Rotterdam.

Nare reacties op de breuk met Koen van Heest

De laatste bekende liefdesrelatie van Juultje Tieleman is de relatie met YouTuber Koen van Heest. Samen maakten zij via social media bekend dat zij uit elkaar waren, omdat het hebben van een turbulent leven ook nadelen kent. De twee gaven aan dat zij allebei met veel liefde op de relatie terugkijken, maar dat zij wel zonder elkaar verder zullen gaan. Het was een boodschap vol respect naar elkaar toe. Toch kreeg vooral Juultje de wind van voren direct na de breuk. Er volgden veel reacties waarin werd gespeculeerd over welke grote YouTuber er nu aan de beurt zou zijn voor Juultje. Daarnaast werd gezegd dat Juultje mee zou kunnen doen aan de ‘Ex On The Beach YouTube editie’. Koen heeft ook op deze nare reacties gereageerd en gaf aan dat het nergens voor nodig was om Juultje zo te behandelen.

Leave a Comment