Als je snel rijk wilt worden van wedden op sport, is de beste manier om accumulators of combo weddenschappen te plaatsen op goksites met enorme winkansen. Natuurlijk kun je een waanzinnige vaardigheid hebben als het gaat om het uitkiezen van winnende sportweddenschappen, wat betekent dat rijk worden meer van je beoordelingsvermogen dan van geluk zal afhangen.

Hoe dan ook, als je onmiddellijk miljonair wilt worden, zul je een paar goede sportweddenschappen moeten combineren om het soort accumulatieve kansen te krijgen dat je nodig hebt om veel geld te verdienen.

Op lange termijn rendement halen uit sportweddenschappen

voetbal-schoen

Als je serieus met online wedden op sport aan de slag wilt gaan, is het tijd om aan rendement op investering (ROI) te denken. Stel, bijvoorbeeld, je plaatst 10 x € 10 weddenschappen en zes ervan winnen. Je hebt dan €100 ingezet maar je zes winnende weddenschappen leveren €120 op. Dat betekent dat je wedpot nu €20 is en 20% groter dan hij was toen je begon. Dit betekent dat je een ROI van +20% hebt gemaakt.

Stel je nu voor dat je dat ROI en die winst een jaar lang elke week kunt middelen. Je investeert dan €5.200 in weddenschappen, maar aan het eind van het jaar heb je €6.240 – een winst van £1.040. Oké, het is misschien niet het miljoen pond waarvan je weet dat je ermee met pensioen zou kunnen gaan, maar het is zeker genoeg om jezelf op iets leuks te trakteren.

Als alternatief zou je ervoor kunnen kiezen je winst van het eerste jaar te nemen en die te gebruiken om je inzet per weddenschap te verhogen. Omdat je 20% meer hebt dan waarmee je begon, kun je nu je inzet per weddenschap verhogen tot € 12. Als je hetzelfde aantal weddenschappen hebt als in jaar-één, zal je totaal aan weddenschappen optellen tot € 6.240. Als je weer een ROI van 20% maakt, eindig je het jaar met € 7.488 – een winst van € 1.248, € 248 meer dan in jaar-één.

Pas je dezelfde theorie toe op jaar-3, dan zal je totale inzet € 7.488 zijn en je totale opbrengst € 8.985 – een winst van € 1.497.

In jaar-4 zou je inzetten plaatsen van €8.985, met een totaal rendement van €10.782. Dat betekent dat je in iets meer dan vier jaar je oorspronkelijke jaar-één investering meer dan kunt verdubbelen – probeer dat maar eens te doen bij een bank of bouwvereniging.

Hoe kies je een winnend sportweddenschap systeem?

Natuurlijk zijn aan sportweddenschappen duidelijke risico’s verbonden, en je zou gemakkelijk eerder verlies dan winst kunnen maken als je niet weet wat je doet. Het soort mensen dat regelmatig rendement en winst maakt met sportweddenschappen steekt er heel wat uren in om vorm en statistieken te bestuderen. Ze begrijpen alleen weddenschappen te hebben die waarde bieden, wat betekent dat ze denken dat ze alleen op selecties wedden als de kansen hoger zijn dan ze zouden moeten zijn.

Als je geen tijd hebt om alles te bestuderen wat je moet doen om succesvol te worden met sportweddenschappen, kun je overwegen om wat gratis tips van professionele sportwedders te proberen of je te abonneren op een of meer bewezen winstgevende tipsgevers voor sportweddenschappen.

Welke sporten bestrijken sportweddenschappen tipgevers?

golven-sport-zonsondergang

Tipgevers voor sportweddenschappen bestrijken een breed scala van sporten. Voetbaltipgevers behoren tot de populairste, met tips die gaan van de Engelse Premier League tot enkele van de meest obscure competities in de wereld. Maar je moet nooit bang zijn om alle wegen te verkennen als het gaat om winst te maken met sportweddenschappen.

Golf wedden is populair bij tipgevers en gokkers vanwege de kans om op selecties te wedden tegen enorme prijzen, terwijl er ook veel andere golf wedmarkten zijn om uit te buiten. Tennisweddenschappen zijn zeer vergelijkbaar, met grote prijzen voor spelers op de outright markten, maar ook veel andere soorten weddenschappen, zoals set weddenschappen en match weddenschappen.

Maar de meest winstgevende sportweddenschappen tipgevers richten zich niet altijd op de populairste sporten. Sommige sportweddenschappen tipgevers hebben namelijk uitgevonden hoe ze de bookmakers kunnen verslaan in sporten als cricket, basketbal, en ijshockey.

Als je winst wilt maken met sportweddenschappen, is het belangrijk je niche te vinden of het advies op te volgen van iemand die de zijne al gevonden heeft.

We hopen dat dit je vraag, kan sportwedden je rijk maken, beantwoord heeft. Die groot geprijsde acca kan je leven snel veranderen, maar we raden je aan de lange termijn benadering te kiezen om winst te maken met sportweddenschappen.

Leave a Comment