Iedereen staat wel eens voor de keuze bij sieraden: ga je voor goud of zilver? Ieder sieraad is namelijk in een groot aantal kleuren en materiaalsoorten aan te schaffen, waardoor je de volledige set tot een mooi geheel kunt maken. Het is hierbij niet alleen belangrijk dat je naar de specificaties van ieder materiaal kijkt, maar ook dat je dicht bij jouw eigen persoonlijkheid blijft. Kiezen voor een bepaald materiaal kan dan helpen bij het samenbrengen van jouw totale outfit. Het is daarom belangrijk dat jij de juiste keuze gaat maken en daarbij ook de verschillende factoren in het achterhoofd houdt. Want waar kies jij voor?

De zilveren sieraden met voldoende mogelijkheden

mannen-sieraden

Zilveren sieraden zijn de sieraden die je het meeste tegen gaat komen in de winkel. Het zijn namelijk varianten die binnen verschillende prijsklassen passen, zodat je altijd een sieraad vindt die bij jou past. De zilveren sieraden kunnen daarbij wel in meerdere gradaties komen, waarbij de kwaliteit beter wordt naarmate je voor een hogere prijsklasse kiest. Ook kun je daarbij naar de decoratie op ieder sieraad kijken en eventueel voor extra toevoegingen kiezen. Als je bijvoorbeeld van meer bling houdt, zijn er altijd diamantjes aan toe te voegen of stras steentjes terug te vinden.

Gouden sieraden voor iedere gelegenheid

sieraden-schaaltje

Bij gouden sieraden heb je echter nog veel meer mogelijkheden, doordat goud niet in een bepaalde kleur komt. Geelgoud, witgoud en rosé goud zijn de meest gangbare kleuren. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk, zodat je een unieke uitstraling krijgt. Het is hierbij goed om ook naar andere sieraden in jouw bezit te kijken, zodat je een gehele set samen kunt stellen. Gouden sieraden kunnen hierdoor ook ingezet worden voor een groot aantal gelegenheden. Zo hoef je niet steeds weer een nieuwe aankoop te doen en is ieder sieraad multifunctioneel inzetbaar. Ook bij deze varianten kun je er weer voor kiezen om meer of minder decoratie bij het sieraad te hebben, zodat je hem aan jouw persoonlijke stijl aan kunt passen.

Maak de beste keuze voor jezelf

Het is uiteindelijk jouw beslissing welk edelmetaal de beste keuze gaat zijn. Je kunt alles zo goed mogelijk naast elkaar zetten, waarna je de specificaties bekijkt. Zorg er ook voor dat je vooraf een bepaald budget vaststelt, zodat je weet in welke prijsklassen je het beste kunt zoeken. Je kunt hiermee gerichter kijken naar de verschillende sieraden en weet ook of je voor goud of zilver moet kiezen. Wanneer je alles zo goed mogelijk hebt bekeken, kun je jarenlang genieten van jouw sieraden en maak je de beste combinaties voor iedere outfit. Door hierbij ook bij jouw persoonlijke stijl te blijven, zul je zelfs stralen zonder dat hier een hoop diamanten of andere steentjes bij hoeven te komen.

Leave a Comment