Het voorjaar is voor veel mensen de tijd waarin zij hun woning klaar maken voor de zomer. Alle ruimtes worden even goed schoongemaakt zodat je fris aan de zomer kunt beginnen. Wil jij het dit jaar grondig aanpakken en veel rommel weggooien, zorg er dan voor dat je je afvalstroom goed regelt. Als je namelijk voortdurend naar de vuilstort moet rijden, dan kost dat je heel veel tijd, energie en brandstof. Bovendien loop je ook nog het risico dat je je auto beschadigt en dat zou je niet moeten willen. Het is daarom goed om een container huren te gaan. Dit kan heel eenvoudig geregeld worden, mits je weet waar je dit moet doen. Vandaar dat wij je zullen laten zien wat de opties zijn en waar je voor een goede prijs geholpen kunt worden.

Welk soort afval wil je afvoeren?

schoonmaak-spullen

Als je een container gaat huren, dan bespaar je jezelf een hoop werk. Je hoeft je afval namelijk maar een keer door je handen te laten gaan. Je kunt bij Bouwbakkie een container huren voor allerlei soorten afval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grofvuil, waarin je heel veel soorten afval kwijt kunt. Ook kun je kiezen voor een bak voor schoon puin. Doorgaans is het zo dat hoe beter het je lukt om je afval te scheiden, hoe voordeliger de kosten zullen uitpakken voor het afvoeren van je afval. Maak daarom altijd een inschatting van welk soort afval je gaat produceren. Het kan zijn dat het uiteindelijk voordeliger is om twee verschillende bakken te huren dan om alles in een container te deponeren.

Ook je tuinafval kun je kwijt in een container

Als je niet alleen je huis grondig wilt aanpakken, maar ook je tuin goed wilt snoeien, dan kun je ook een container huren tuinafval. Deze container kun je ook in allerlei afmetingen krijgen, dus je hoeft je niet in te houden. De container van zes vierkante meter is het meest gekozen, maar ga jij je hele tuin kaal snoeien, dan kun je zelfs een container krijgen van vijftien kuub. Reken maar dat je daar veel afval in kwijt kunt. Is de container eenmaal vol, dan kun je gelijk even een belletje plegen en dan wordt je bak gelijk weer opgehaald. Mocht je weer een nieuwe container nodig hebben, dan worden je bakken omgeruild zodat jij lekker door kunt blijven werken. Zo kun je je klus snel afronden en heb je snel een lege tuin zonder dat er een hoop afval op je oprit ligt.

Kleine klusjes, slimme oplossingen

spons-reinigen-schoonmaak

Wanneer je niet heel veel afval denkt te hoeven afvoeren, kun je ook een Big Big aanvragen. In deze zak van één kuub, kun je veel kwijt. Je bestelt de zak gewoon online en hij wordt met de post geleverd. Is de zak vol, dan halen de experts van Bouwbakkie hem gelijk op. Je kunt ook een aantal zakken bestellen zodat je altijd eenvoudig van je afval af kunt komen. Bestel ze vandaag nog!

Leave a Comment