Beoefen je een beroep waarbij je er netjes uit moet zien? Dan is het belangrijk dat er bij jou de juiste kleding in de kast hangt. Dit lijkt misschien een open deur, maar toch beschikt lang niet iedere man over de juiste, nette kleding. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst zetten wij namelijk een aantal kledingstukken op een rijtje waarmee je er altijd netjes uitziet.

mannen-fashion-trends-2021

Overhemd

Wie aan nette kleding denkt, denkt al snel aan een overhemd. Het merendeel van de Nederlandse mannen heeft minimaal één zo’n kledingstuk in zijn kast hangen. Niet gek, want met een overhemd zie je er namelijk al snel netjes uit. Ben je nog op zoek naar een overhemd? Ga dan niet alleen af op de uitstraling. Jij moet je immers ook prettig voelen als je dit kledingstuk draagt. Pas een overhemd daarom altijd aan voordat je hem koopt. Op deze manier ervaar je wat de pasvorm is en voel je of de stof fijn zit.

Colbert

Sommige mannen vinden dat zij er netjes uitzien wanneer ze een overhemd dragen, maar dit is niet voor iedereen het geval. Ben je van mening dat je met een overhemd niet netjes genoeg voor de dag komt? Dan biedt een colbert uitkomst. Dit kledingstuk combineer je meestal met een overhemd. Wie een colbert zoekt, ontdekt al snel dat er behoorlijk wat te kiezen is. Colberts zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Je kunt voor een zwarte, blauwe of grijze colbert kiezen, maar ook een colbert in een felle kleur of met een leuk patroon kopen. Als je een colbert wilt kopen, kun je eventueel ook naar een pak kijken. Je koopt in dat geval namelijk direct een complete outfit, waardoor je zeker weet dat je er netjes uitziet.

Polo

In de wintermaanden dragen veel mannen een overhemd of colbert als zij er netjes uit willen zien. Op warme dagen heeft dit mogelijk niet de voorkeur. Je hebt het namelijk al snel warm in een colbert of overhemd. Denk niet dat je hier niet aan ontkomt, want dat is wel degelijk mogelijk. In de zomer dragen veel mannen namelijk polo shirts. In tegenstelling tot ‘normale’ T-shirts hebben polo’s een boord. Hierdoor zie je er netter uit wanneer je in de zomer zo’n kledingstuk draagt.’

Pantalon

De drie kledingstukken die we hierboven behandelen, rekenen we allemaal tot de bovenkleding. Heb je inmiddels een overhemd, colbert of polo gevonden? Dan kun je hier een spijkerbroek onder dragen. Veel mannen vinden dit niet bijzonder netjes. Als dit ook voor jou geldt, kun je een pantalon kopen. Deze heren broeken worden vaak gecombineerd met nette bovenkleding. Wie zo’n broek onder een overhemd, colbert of polo draagt, komt netjes voor de dag.

Leave a Comment