Heb jij culinaire ambities? Vind je het leuk om in de keuken te experimenteren? En wil je graag leren koken op het allerhoogste niveau? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op het platform Grootmeesters. Hier vind je namelijk een fantastische masterclass koken van Jonnie en Thérèse Boer, die samen het internationaal beroemde driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle runnen.

Waarom een masterclass volgen via Grootmeesters?

grootmeesters-logo

Als je een masterclass volgt via Grootmeesters dan kun je dat lekker op je eigen tempo doen. Je streamt de masterclass via je computer, tablet, smartphone of tv, gewoon waar en wanneer jij dat wilt. Maar het is niet alleen maar toekijken; je ontvangt een gratis werkboek met opdrachten. Je wilt je opgedane kennis natuurlijk meteen in de praktijk toepassen!

Wat mag ik verwachten van deze masterclass koken?

koken-keuken-mes

De masterclass van Jonnie en Thérèse bestaat uit maar liefst 29 delen (in totaal meer dan 3 uur aan videomateriaal) en gaat in op alle aspecten van koken op hoog niveau. Van het ontstaan van creatieve gerechten tot het selecteren en serveren van de juiste wijnen, van samenwerken onder grote druk tot het verkrijgen én behouden van Michelinsterren.Vanzelfsprekend kun je ook volop inspiratie opdoen voor je eigen gerechten! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer van de masterclass koken hier.

Ja, ik wil ook leren koken op het hoogste niveau!

koken-masterclass

Heb je interesse in het volgen van deze masterclass koken? Dan kun je voor slechts €9,95 per maand een Grootmeesters lidmaatschap afsluiten. Je krijgt dan niet alleen toegang tot deze masterclass, maar ook tot alle andere masterclasses die op het platform worden aangeboden. Wil je echt alleen deze masterclass volgen, dan kan dat voor een eenmalig bedrag van €69,95.

Tip: Ben je zelf niet zo’n keukenprins(es) maar ken je iemand die dat wel is? Geef deze masterclass koken cadeau!

Leave a Comment