Voor veel vrouwen met smaak en stijl, en ook voor steeds meer mannen, is een bezoekje aan de La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden inmiddels een jaarlijks vast agendapunt in begin november. Deze keer vindt La Table plaats t/m zondag 13 november 2016. Tijdens deze 21ste beurseditie kunt u weer volop genieten van smaakvolle tafel- en interieurdecoraties met bijzondere thematafels, serviezen, interieur, kunst en exclusieve woonaccessoires. Er is uiteraard ook veel aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. La Table sfeerbeurs staat garant voor de nieuwste trends, zonder de traditie uit het oog te verliezen.>>

 

table3

Voor veel vrouwen met smaak en stijl, en ook voor steeds meer mannen, is een bezoekje aan de La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden inmiddels een jaarlijks vast agendapunt in begin november. Deze keer vindt La Table (vroeger La Table en Fête) plaats van 10 t/m 13 november 2016. La Table sfeerbeurs is al meer dan 20 jaar hèt lifestyle-event van Nederland dat niemand wil missen! Bezoekers komen naar La Table om te zien, te beleven, te proeven en te genieten in de prachtige ambiance van de Grote Kerk Naarden. Tijdens deze 21ste beurseditie kunt u weer volop genieten van smaakvolle tafel- en interieurdecoraties met bijzondere thematafels, serviezen, interieur, kunst en exclusieve woonaccessoires. Er is uiteraard ook veel aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. La Table sfeerbeurs staat garant voor de nieuwste trends, zonder de traditie uit het oog te verliezen. Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

table7

Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast de La Table sfeerbeurs heeft de Vestingstad Naarden nog veel meer te bieden, met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Daarnaast kunt u genieten van diverse lunch- & dinerarrangementen in het Vesting Hotel Naarden. Meer arrangementen op www.latable/arrangementen.nl.

table1

table2

table4Wat, Waar en Wanneer:

Locatie:                       Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting

Data:                           Donderdag 10 t/m Zondag 13 november 2016

Openingstijden:       Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur. Zaterdag en Zondag van 11 – 18 uur.

Entreeprijs:               € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. € 15,– aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.

Parkeren:                   Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice verzorgd door BMW Ad Smelt

Internet:                    www.latable.nl

la-table-33

la-table-34

logo

Leave a Comment