Soms is het moeilijk om te kiezen wat voor cadeau je geeft aan een kind. Het is een stuk makkelijker als het kind fan is van een bepaald thema. Zo geef je een kind dat een echte voetbalfan is een cadeau dat hiermee te maken heeft. Of het kind nu jarig is of dat je op zoek bent naar een Sinterklaas- of kerstcadeau: wij geven je een aantal leuke cadeautips om te geven aan een kind dat voetbalfan is.

Voetbal cadeaus voor kinderen

voetbal-schoen

Wanneer je een cadeau geeft aan een kind dat en echte voetbalfan is, heb je veel keuze. Zeker wanneer het kind ook op de sport zit, heb je meer keuze. Je kunt bijvoorbeeld een voetbaltenue kopen, maar het is ook mogelijk uit te pakken en een hele voetbal set cadeau geven. Wat je ook geeft, een echte voetbalfan maak je met ieder voetbal cadeau blij. Bekijk het lijstje hieronder op wat inspiratie op te doen.

1. Een voetbal

Wat is een voetballer zonder voetbal? Waarschijnlijk heeft een echte voetbalfan al één of meerder voetballen, maar een voetbal extra kan nooit kwaad. Koop een duurzame voetbal die lang meegaat en die niet snel lek gaat. Houd rekening met het gewicht van de bal, want voor een kind is een te zware voetbal niet prettig. Een mooie voetbal is dus zeker een goede optie als cadeau voor een voetbalfan.

2. Voetbal kleding

voetbal-benen-schoppen

Een echte voetballen draagt ook goede en mooie voetbalkleding. Koop daarom een voetbalshirt kids met een trainingsbroekje, handschoenen en sokken. Om het compleet te maken, geef je ook mooie schoenen en scheenbeschermers. Heeft de voetbalfan alles al in huis? Dan is thermokleding ook een goede optie. Zo voetbalt het kind ook tijdens koude dagen met veel plezier.

3. Spullen in voetbalthema

Naast spullen die kinderen gebruiken voor het voetballen zelf, geef je ook spullen in een voetbalthema. Denk aan een broodtrommel of drinkbeker met de club erop waar ze fan van zijn. Andere voorbeelden van spullen met een voetbalthema zijn een notitieboekje, een dekbedovertrek, een lamp of sleutelhanger. Er zijn een hoop leuke keuzes voor spullen die goed passen bij een echte voetbalfan.

4. Opvouwbaar doel

Voetbalt het kind graag in de vrije tijd? Geef dan een opvouwbaar doel cadeau. Hiermee zijn doeltjes gemaakt van twee schoenen of andere voorwerpen verleden tijd. Een opvouwbaar doel neem je gemakkelijk mee en is niet zwaar. Je maakt hier ook een keeper erg blij mee. Hiermee krijgen de kinderen een echte voetbalbeleving. Een ideaal cadeau dus voor echte voetbalfanaten.

Leave a Comment