Je hoort vaak dat kinderen zo slecht kunnen rekenen. Dat wordt blijkbaar toch minder goed geleerd dan ‘vroeger’. Het kan een forse handicap zijn voor hun latere leven en loopbaan. Daarom is dit een tip voor ouders, grootouders, andere familieleden en vrienden (maar stem het wel even met elkaar af…) voor een komende verjaardag of een ander feestelijk moment, een spel waarmee kinderen spelenderwijs beter leren rekenen. Robbie Konijn Reken Race is een game waarmee zij hun rekenvaardigheden kunnen oefenen. Nu is er ook een App.>>

large_reken-race-robbie-konijnJe hoort vaak dat kinderen zo slecht kunnen rekenen. Dat wordt blijkbaar toch minder goed geleerd dan ‘vroeger’. Het kan een forse handicap zijn voor hun latere leven en loopbaan. Daarom is dit een tip voor ouders, grootouders, andere familieleden en vrienden (maar stem het wel even met elkaar af…) voor een komende verjaardag of een ander feestelijk moment, een spel waarmee kinderen spelenderwijs beter leren rekenen. Robbie Konijn Reken Race is een game waarmee zij hun rekenvaardigheden kunnen oefenen. Nu is er ook een App!

Hoe meer sommen je bij Robbie Konijn goed oplost, hoe meer punten je scoort en hoe meer werelden je kan ontdekken! Er zijn al meer dan een miljoen exemplaren uit de populaire Robbie Konijn reeks voor PC verkocht en nu wordt er een volledig nieuwe app aan toegevoegd. Zo kan je ook op een tablet spannende avonturen met Robbie Konijn beleven. Naast Robbie Konijn Peuter, Robbie Konijn Kleuter, Robbie Konijn Groep 3 en Robbie Konijn Groep 4 is sinds kort Robbie Konijn Reken Race te downloaden in de App Store. Race als een ware James Bond door acht 3D-werelden waarbij de professor je helpt met zijn super gadget uitvindingen. Door drie verschillende moeilijkheidsniveaus is de game geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar maar ook nog leuk voor wat oudere kinderen.

In Robbie Konijn Reken Race kruip je in de huid van Robbie en probeer je samen met zijn vrienden het dorp te redden. Het gemeentehuis in Robbie’s dorp is overvallen en al het geld is meegenomen. Er zou zelfs een bom geplaatst zijn. De burgemeester en de professor vragen je hulp om de achtervolging in te zetten en de boef te pakken. Maar pas op, hij heeft ook het slijmkanon uit de kluis meegenomen! De schurk blijkt toch iets slimmer te zijn geweest dan werd gedacht. Hij heeft namelijk een  code op de bom geplaatst. En deze kan alleen gekraakt worden als er sommen gemaakt worden. Zonder het maken van de sommetjes kan Robbie Konijn niet springen of van richting veranderen. Dan ben je snel af, of je scoort maar weinig punten. Help Robbie! Prijs: € 2,99 Leeftijd:  5 – 12 jaar Taal: Nederlands, te koop in de App-store.

 

Leave a Comment