Aan het arsenaal aan autolease mogelijkheden (financial lease, full operational lease, private lease etc) voegt de distributeur van Lexus in ons land er, samen met Lexus Financial Services, nog één toe die u wellicht zeer zal aanspreken: Lexus Kennismakingslease. Hiermee kunnen zowel zakelijke rijders als particulieren vrijblijvend kennismaken met Lexus. De klant kan drie maanden de luxe van de Lexus CT 200h, IS 300h of NX 300h Business Line ervaren, evenals de hoge service van de Lexus dealer. Na twee maanden kan de klant aangeven of hij de luxe van Lexus wilt continueren. Lexus Kennismakingslease van Lexus Financial Services is bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere consumenten die interesse hebben in het (privé) leasen van een Lexus, maar die niet direct een vast contract willen afsluiten. Lexus Kennismakingslease geeft hen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Lexus tegen een tarief dat nagenoeg gelijk is aan het tarief dat de klant zou betalen met een regulier leasecontract.>>

Aan het arsenaal aan autolease mogelijkheden (financial lease, full operational lease, private lease etc) voegt de distributeur van Lexus in ons land er, samen met Lexus Financial Services, nog één toe die u wellicht zeer zal aanspreken: Lexus Kennismakingslease. Hiermee kunnen zowel zakelijke rijders als particulieren vrijblijvend kennismaken met Lexus. De klant kan drie maanden de luxe van de Lexus CT 200h, IS 300h of NX 300h Business Line ervaren, evenals de hoge service van de Lexus dealer. Na twee maanden kan de klant aangeven of hij de luxe van Lexus wilt continueren. Lexus Kennismakingslease van Lexus Financial Services is bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere consumenten die interesse hebben in het (privé) leasen van een Lexus, maar die niet direct een vast contract willen afsluiten. Lexus Kennismakingslease geeft hen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Lexus tegen een tarief dat nagenoeg gelijk is aan het tarief dat de klant zou betalen met een regulier leasecontract.

Regulier leasecontract
Na twee maanden bepaalt de klant of hij de luxe van Lexus wilt voortzetten. Zo ja, dan bestelt de Lexus dealer het Lexus model naar voorkeur met alle gewenste specificaties. Lexus Financial Services zet vervolgens het Lexus Kennismakingsleasecontract om naar een regulier leasecontract. Het nieuwe contract gaat in bij aflevering, maximaal vier maanden na de bestelling. Je krijgt dus niet meteen al een splinternieuwe auto helemaal naar jouw specificaties gebouwd voor de deur, maar een demonstratiemodel dat er zo dicht mogelijk bij komt. Valt de auto in de smaak (en wij denken dat die kans zeer groot is), dan volgt daarna de exact naar wens gebouwde uitvoering. Lexus Financial Services berekent vooraf het maandtarief van het nieuwe leasecontract, zodat de klant weet of de Lexus van zijn keuze binnen zijn budget past. Dit maandtarief kan vanwege modelspecificaties, kilometrage en looptijd afwijken van dat van het Kennismakingsleasecontract. Indien de klant geen nieuw contract wilt, kan hij nog één maand in de Lexus blijven rijden voordat deze bij de dealer ingeleverd moet worden. Betaald uiteraard, maar ook in stijl. Slimme actie om het merk Lexus en de voordelen van het rijden met een hybride (elke Lexus heeft namelijk hybride aandrijving, kan zonder extern opladen ook stukjes emissievrij elektrisch rijden) extra onder de aandacht te brengen. Bij ClassyLife zijn wij fan van het merk, dus bent u voor zo’n soort auto in de markt, dan adviseren wij van harte: DOEN!

Leave a Comment