Lies Zhara is een Nederlandse influencer die we zeker niet over het hoofd kunnen zien. Deze blonde dame is hard op weg om één van de grootste vrouwelijke influencers van Nederland te worden. Je kunt haar niet alleen volgen op Instagram, waar zij regelmatig prachtige plaatjes van zichzelf deelt, maar je kunt ook op TikTok genieten van haar voornamelijk hilarische content. Daarnaast is zij ook op Twitch te vinden, waar zij veel boeiende content deelt met haar fans en volgers. Lies Zhara staat vooral bekend om haar aanstekelijke lach, maar haar schoonheid van Lies Zhara draagt zeker ook bij aan het groeien van haar publiek. Zie hier Lies Zhara naakt.

Lies Zhara werd geboren in Haarlem

De jonge influencer is geboren in Haarlem. Hier is zij echter niet opgegroeid. Haar ouders besloten te gaan scheiden, waarna de jonge Lies naar Noorwegen verhuisde. Hier groeide zij op in een ruig landschap, op een boerderij, tussen veel verschillende dieren. Ze heeft dan ook niet het stadshart dat je misschien wel zou verwachten van iemand die in Haarlem geboren is. Haar ervaringen in de natuur van Noorwegen hebben haar veel meer gevormd tot wie zij nu is. Ze steekt haar passie voor dieren niet onder stoelen of banken, en maakt er ook geen geheim van dat zij een veganistische levensstijl heeft. Lies droomt ervan om ooit een goed doel op te zetten ter ondersteuning van dierenwelzijn, een nobel streven waar ze zich vol passie voor inzet. Dit is op haar social media ook duidelijk merkbaar.

De leeftijd van Lies Zhara

Lies Zhara is geboren op 26 april 2001 en is dus op dit moment 23 jaar oud.

De vriend van Lies Zhara

We weten van veel Nederlandse influencers dat ze maar wat graag stukjes privéleven delen met hun fans. Hier is Lies Zhara zeker anders in. Wat haar persoonlijke leven betreft, houdt zij de kaarten dicht tegen de borst. Ondanks geruchten over romantische connecties, zoals een mogelijke relatie met mede-YouTuber Don de Jong, blijft Lies benadrukken dat dergelijke speculaties niet meer zijn dan vriendschappelijke banden. Zo blijft de status van haar liefdesleven voor velen mysterie, waarbij Lies de hoop levend houdt voor bewonderaars die dromen van een kans. Lies heeft een prachtige uitstraling en er zijn veel fans en volgers die maar wat graag wat dichter bij haar zouden willen staan. Doordat Lies weinig deelt over haar echte privéleven, blijft het speculeren of deze bewonderaars kans zouden maken bij haar.

Een grote persoonlijkheid op social media

Op social media laat Lies zien dat ze precies weet hoe ze haar aanwezigheid moet laten opvallen. Haar TikTok-account draait voor een groot deel om hilariteit en creativiteit. Ze heeft op dit kanaal een hechte groep mensen om zich heen weten te bouwen. Daarnaast is ze ook actief op Instagram. Dit kanaal biedt haar een podium om dieper in te gaan op haar dagelijkse bezigheden, vaak flirtend met de grenzen van wat ze kan delen. Ze weet waar de grenzen liggen en is niet bang om die op te zoeken. Dit is een unieke strategie die zeker voor haar lijkt te werken. Haar aantal volgers groeit namelijk dagelijks. Op elk platform heeft ze momenteel ongeveer een half miljoen volgers.

De vader van Lies Zhara is Wouter Nicolaas

Wouter Nicolaas en lies zhara

Er zijn mensen die zich afvragen of Lies Zhara vooral bekend is geworden doordat zij de ‘dochter van’ is. Mocht je het niet weten, Lies is de dochter van Wouter Nicolaas, de knappe man die in de serie Westenwind de rol van Marco de Graaf speelde. Maar liefst 5 seizoenen lang was hij in de populaire televisieserie te zien, maar hij verdween toen hij naar Noorwegen verhuisde. Inmiddels woont ook hij weer in Nederland. Dochter Lies heeft haar vader zeker niet als ‘kruiwagen’ gehad, maar heeft voor haar eigen succes gezorgd, onder meer als model.

Het delen van een zeer intiem ongemak

Waar Lies Zhara zeker ook om gewaardeerd wordt, is dat zij geen onderwerp onbesproken laat. Zij mag dan niet erg vrijgevig zijn met informatie over bijvoorbeeld haar relatiestatus, maar over haar gezondheid durft zij wel openlijk te spreken. Niet lang geleden deelde zij een video waarin zij openhartig verteld over haar aandoening, lichen sclerosus, en auto-immuunziekte die haar ongemakken oplevert in het leven. Zo sprak zij openlijk over het feit dat het hebben van een normaal seksleven voor haar niet vanzelfsprekend is, voornamelijk omdat zij bij het vrijen veel pijn zou ervaren. Veel van haar volgers hebben hun medeleven naar haar uitgesproken, en ook dankbaarheid voor het zo open bespreken van de gevolgen van deze aandoening.

Binnenkort één van de grootste influencers

Lies Zhara heeft veel extra volgers mogen ontvangen na het delen van de content over haar aandoening. Het zien van een serieuze Lies in plaats van de hilarische kant van deze jongedame heeft dan ook heel wat los gemaakt. De kanalen van Lies Zhara mogen dagelijks nieuwe volgers ontvangen, waardoor de verwachting bestaat dat Lies zich op niet al te lange termijn mag rekenen tot de grootste influencers van Nederland.

Leave a Comment