Direct hulp met persoonsalarmering

Uiteraard wensen wij u namens ClassyLife een heel mooi, gezond, gelukkig en duurzaam 2019 toe. ‘Helaas’ moeten we er nog een wens aan toevoegen: ook een heel veilig 2019! En dat is iets minder vanzelfsprekend dan het zou moeten zijn.
Op een website met nieuwe producten kwamen wij informatie over Secure2Go tegen, die wij in dit kader graag met u delen. Wij krijgen namelijk allemaal wel eens te maken met een dreigende situatie, waarbij hulp wenselijk zou zijn geweest. Een onveilig gevoel komt vaak voor bij agressie, ongevallen, geweld of gezondheidsproblemen. Bepaalde beroepsgroepen hebben zelfs frequent te maken met een dreigende situatie. Persoonsalarmering is dan een veilige methode om snel en discreet hulp in te schakelen, zodat de dreiging zo snel mogelijk wordt opgeheven. Natuurlijk is het daardoor ook geschikt voor de kinderen, of voor je ouders. Zeker als die meer en meer moeite hebben om zich buiten goed te bewegen.

Hulp met één druk op de knop
Secure2Go is gespecialiseerd in persoonlijke alarmsystemen die ook wel noodknoppen worden genoemd. Zo’n klein, handzaam apparaatje kan je makkelijk onopvallend bij je dragen. Met slechts één druk op de knop wordt er direct hulp ingeschakeld. Wie die hulp is, bepaal jij of jouw bedrijf zelf. Het is mogelijk om de melding naar je eigen collega’s te laten uitgaan of naar een particuliere alarmcentrale. Met Team Alarm bijvoorbeeld is exact te bepalen wie er wanneer een melding ontvangt en op welke manier deze wordt ontvangen. De ontvanger kan direct live horen wat er op jouw locatie gebeurt. De noodknop is tevens uitgerust met een track-en-trace module, zodat de ontvanger kan zien waar jij je op dat moment bevindt.

Hoe mobiele persoonsalarmering werkt
De alarmsystemen van Secure2Go werken standalone en zijn volledig draadloos. Ze werken onafhankelijk, dus WiFi en Dect zijn niet nodig. Met de multinetwerk simkaart heb je vrijwel overal en altijd bereik. Omdat de noodknoppen niet persoonsgebonden zijn, kunnen ze flexibel uitgewisseld worden. Er zijn verschillende uitvoeringen van de noodknoppen, maar ze hebben allen gemeen dat ze handzaam en discreet zijn, een GNSS locatiebepaling hebben en met minstens een meeluisterverbinding zijn uitgerust. Je kunt de ontvanger van een noodmelding persoonlijk instellen. Factoren als tijd, bezetting, bereikbaarheid, omgeving, dreigingsbeeld en hulpwens zijn daarbij bepalend. Een gecertificeerde alarmcentrale is de meest ideale oplossing. De systemen voldoen aan het keurmerk ‘Mobiele alarmering van personen’ en zijn dan ook uiterst betrouwbaar.

Klein van formaat, groot in veiligheid
Duizenden mensen in Nederland belanden jaarlijks in een ernstig bedreigende situatie. De alarmknoppen kunnen eenvoudig onder kleding worden gedragen. Zodra een bedreigende situatie zich voordoet, kan je discreet een noodmelding laten uitgaan. Binnen enkele seconden ben je hoorbaar voor de ontvanger en is je locatie zichtbaar, zodat er direct hulp naar je kan worden gestuurd.

Op www.secure2go.nl vind je uitgebreide informatie over de verschillende persoonlijke alarmsystemen. Wil je meer weten of heb je advies nodig, bel 026-820 0263. Wil je je vraag liever per mail stellen, stuur dan een berichtje naar info@secure2go.nl.

You must be logged in to post a comment