Esmée Cox kijkt vanaf de bank mee naar de avonturen van haar ex Job, die terug is in Love Island. Zelf heeft ze een relatie met Cas, die op zijn beurt ooit Love Island won met Jotti. Die relatie hield echter niet lang stand.

‘Het echte verhaal’

“Ik weet het echte verhaal en heel veel mensen niet. Hij is niet fysiek vreemdgegaan”, zegt Esmée over de breuk van Cas en Jotti. “Hij heeft een berichtje gestuurd naar een meisje toen het eigenlijk al uit was. Alleen ze hadden het publiekelijk nog niet uitgemaakt.” De blondine vindt het onterecht dat het versturen van berichtjes nu als ‘vreemdgaan’ wordt bestempeld. “Heel eerlijk, als een berichtje sturen naar een meisje vreemdgaan is, dan zijn we allemaal ooit een keer vreemdgegaan.”

Toekomst met Cas

“Mijn toekomst met Cas is heel rooskleurig”, gaat Esmée verder. “Ik ben echt strontverliefd. Niet normaal. Hij is gewoon de perfecte man voor mij. Ik kan niks aan hem aanmerken wat ik niet leuk aan hem…

Lees verder bij lovereality.nl

Leave a Comment