Je werk leuk maken kun je doen door naar een conferentieoord te gaan. Hier kun je hard aan het werk zijn en genieten tegelijkertijd. Bovendien is een conferentieoord een unieke vergaderlocatie. Je kunt natuurlijk op je eigen kantoor vergaderen, maar een andere locatie is goed voor de energie van iedereen. Ook is een conferentieoord ideaal om mensen van verschillende locaties bij elkaar te krijgen voor zakelijke evenementen. Of dat nu alleen mensen uit Nederland zijn of juist een internationale groep is. Bij dit conferentieoord kan het allemaal.

conferentiezaal-ruwenberg-luxe-casual

Bereikbaarheid en verblijf

Voornamelijk omdat de plek in Den Bosch goed bereikbaar is. Het zit vlak bij een snelwegafslag en is daardoor goed bereikbaar voor vrijwel iedereen. Op het terrein kun je de auto kwijt. Je kunt in het conferentieoord niet alleen vergaderen. Er zijn ook hotelkamers. Voor een weekend conferentie is dat wel zo prettig. Iedereen kan op het terrein blijven voor de conferentie en profiteren van de voordelen van het conferentieoord, zoals de faciliteiten. Je kunt hierbij denken aan een zwembad, spa en fitness.

licht-blauwe-bmw-auto

Parkeren

Op het terrein kunnen een heleboel auto’s parkeren. Die ruimte is natuurlijk bedoeld voor de bezoekers van het conferentieoord. De auto kan hier blijven staan voor alle dagen van de conferentie. De mensen hoeven dus niet dagelijks weer een parkeerplek te zoeken en terug af te reizen naar hun hotels of verblijven. Die zijn namelijk op het terrein. Er zijn meerdere laadpalen op het parkeerterrein, dus ook voor mensen met een elektrische auto is dit een ideale unieke vergaderlocatie.

Buitenruimte

Het conferentieoord bevindt zich op een landgoed. Dat is natuurlijk al een bijzondere vergaderlocatie op zich. Bovendien is dat goed voor het boosten van de creativiteit van de bezoekers en dat is wel zo fijn voor je zakelijke evenement. Ook tussen de zakelijke activiteiten door kan genoten worden van het landgoed en het is zelfs mogelijk om buiten vergaderingen of evenementen te houden. Evenals andere activiteiten. Wie liever een momentje voor zichzelf heeft, trekt zich weer terug in de spa. Zo is er in het conferentieoord niets dat iemand tekort komt en kun je meerdaagse conferenties op een centrale locatie houden.

Leave a Comment