Wij hebben al eens eerder aandacht besteed aan het Nederlands-Zweedse horlogemerk Maen. Het werd opgezet door twee Nederlanders die in Zweden wonen, daar dachten ‘laten wij eens een horlogemerk beginnen’ en die nu steeds bekender worden. Hun eerste horloge maakten ze onderscheidend door er een maanfase aan toe te voegen. Het is stijlvol, eenvoudig en betaalbaar. Zet even ‘Maen’ in de zoekbalk hierboven en u vindt alle informatie. Nu komen ze met een tweede model, de Manhattan 40, waarvoor ze een fundingactie op Kickstarter zijn begonnen. Daar kunt u het horloge vanaf nu dus als eerste bestellen. Voor Kickstarter werd een korte video gemaakt, die vindt u hier. En dit is de link naar de campagne. Als u via Kickstarter bestelt, koopt u met een serieuze korting en draagt u deze fraaie Maen Manhattan straks als primeur. Leuk!>>

Wij hebben al eens eerder aandacht besteed aan het Nederlands-Zweedse horlogemerk Maen. Het werd opgezet door twee Nederlanders die in Zweden wonen, daar dachten ‘laten wij eens een horlogemerk beginnen’ en die nu steeds bekender worden. Hun eerste horloge maakten ze onderscheidend door er een maanfase aan toe te voegen. Het is stijlvol, eenvoudig en betaalbaar. Zet even ‘Maen’ in de zoekbalk hierboven en u vindt alle informatie. Nu komen ze met een tweede model, de Manhattan 40, waarvoor ze een fundingactie op Kickstarter zijn  begonnen. Daar kunt u het horloge vanaf nu dus als eerste bestellen. Voor Kickstarter werd een korte video gemaakt, die vindt u hierEn dit is de link naar de campagne.

Als u via Kickstarter bestelt, koopt u met een serieuze korting en draagt u deze fraaie Maen Manhattan straks als primeur. Prima initiatief, wij wensen de jongens achter Maen veel succes!

De Manhattan 40 is iets groter dan de Classic Moonphase, is er net als dat horloge in RVS en in een ‘gouden’ uitvoering en beide zijn er zowel met als zonder maanfase. Het leuke van dit merk is dat de horloges stijl hebben maar toch qua prijs uitermate betaalbaar zijn. De originele eerste Maen kost maar 219 euro en is zeker in combinatie met een blauwe wijzerplaat echt een mooi horloge. Als u zich op de website www.maenwatches.com aanmeldt voor de nieuwsbrief, blijft u als eerste geïnformeerd.

Leave a Comment