Natuurlijk doet een boekenuitgeverij als Unieboek Uitgeverij Het Spectrum er alles aan om de belangstelling voor boeken levendig te houden. In deze digitale tijd zijn er immers steeds minder mensen die boeken kopen en lezen. Maar daar waar digitale informatie snel vergeten wordt (zeker, dat realiseren wij ons bij ClassyLife maar al te zeer!), is een boek iets dat blijft. En is het een persoonlijk boek, dan gaat het over van de een naar de ander. Goed initiatief dus om de succesvolle ‘Vertel eens’ reeks te vernieuwen. Mam, vertel eens en Oma, vertel eens zijn bedoeld om je moeder of je oma die dicht bij je staat te laten weten hoe belangrijk zij voor je is. De herziene edities van deze twee boekjes, die ieder 20 euro kosten, verschijnen tweede week april, ruim voor moederdag. Met deze boeken geef je een ultiem cadeau, namelijk je belangstelling.>>

mam-1

Natuurlijk doet een boekenuitgeverij als Unieboek Uitgeverij Het Spectrum er alles aan om de belangstelling voor boeken levendig te houden. In deze digitale tijd zijn er immers steeds minder mensen die boeken kopen en lezen. Maar daar waar digitale informatie snel vergeten wordt (zeker, dat realiseren wij ons bij ClassyLife maar al te zeer!), is een boek iets dat blijft. En is het een persoonlijk boek, dan gaat het over van de een naar de ander. Goed initiatief dus om de succesvolle ‘Vertel eens’ reeks te vernieuwen. Mam, vertel eens en Oma, vertel eens zijn bedoeld om je moeder of je oma die dicht bij je staat te laten weten hoe belangrijk zij voor je is.  De herziene edities van deze twee boekjes, die ieder 20 euro kosten, verschijnen tweede week april, ruim voor moederdag. Met deze boeken geef je een ultiem cadeau, namelijk je belangstelling. Je geeft aan dat je alles wilt weten over het leven, de herinneringen, dromen en wensen van je moeder of oma. Je geeft het voor speciale gelegenheden of zomaar. Je moeder of oma vult het boek helemaal in. Door het beantwoorden van de vragen en het inplakken van foto’s maken zij er een uniek en persoonlijk cadeau van onschatbare waarde van. Dat boek krijg je vervolgens weer terug. Geweldig toch? Zo wordt het een blijvende herinnering die van generatie op generatie zal worden doorgegeven.

De Vertel eens-reeks biedt een tegenwicht aan de snelle wereld waarin we leven en waarin we vaak niet de tijd nemen om aan bijzondere mensen in ons leven te vertellen hoe belangrijk ze zijn. De boeken staan vol persoonlijke, creatieve en soms onverwachte vragen, die je dierbaren uitnodigen om hun verhaal te vertellen en met je te delen. Deze compleet herziene edities zijn voorzien van een afneembare banderol met extra tips voor bij het invullen. Met het stickervel kan je moeder of oma het boek personaliseren. Daarnaast is er ruimte om foto’s in te plakken. In mei zullen ook compleet herziene edities van Pap, vertel eens en Opa, vertel eens verschijnen. Schrijfster Elma van Vliet gelooft dat communicatie een van de meest belangrijke onderdelen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft, en we te weinig tijd maken om te luisteren en te praten over dingen die echt belangrijk zijn.”De boeken in de Vertel eens serie maken iets los bij mensen waardoor gesprekken op gang komen. Dat beschouw ik als het grootste compliment van mijn werk.” Ongetwijfeld zal daarbij ook een rol spelen dat er van haar boeken al meer dan 750.000 exemplaren zijn verkocht. Leuke cadeautip, nietwaar? Meer informatie vindt u op www.verteleens.nl .

 

1 reactie

  • Beste, heb geen fijne motoriek meer in mijn rechte had waardoor schrijven onmogelijk is. Ik heb Opa vertel eens gekregen 2 jaar geleden. Maar t schiet niet op. Wij moeten beiden hard werken en mijn vrouw heeft dus eigenlijk nooit een moment om mijn verhaal over te schrijven.
    Heb jullie niet een digitale versie, die ik kan typen en bewerken en dan kan zij het veel makkelijker in het boek verwerken.
    Dank.

Leave a Comment